Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Gmail olayına nasıl üye olucaz

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Gmail olayına nasıl üye olucaz başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yaw bu gmail'a girdim ama nasıl üye olucaz anlamadım...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-05-04, 19:16   #1 (permalink)
cece
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.05.04
Nereden: aNKARA
crying Gmail olayına nasıl üye olucaz

Yaw bu gmail'a girdim ama nasıl üye olucaz anlamadım.
cece çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 19:24   #2 (permalink)
lynx
Team Boss

lynx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.03.02
Resimler: 1
Şu an deneme aşamasında olduğu için kayıt yapamıyosun. Çok yakındaaaa diyolar kısacası. Ama gelişmelerden haber almak istersen mail adresini yazabiliyosun. Eğer mail atmakla ilgili bi sorun varsa http://www.yousendit.com/ adresine bak. Daha yeni bi post var bu konu hakkında
lynx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 19:26   #3 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Gmail şu anda Beta aşamasında yani tam olarak açılmadı.. ama bazı arkadaşlar başka türlü yollardan kendilerine mail hesabı almışlar..
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 19:27   #4 (permalink)
cece
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.05.04
Nereden: aNKARA
Thumbs up

Saol lynx gördüm yousendit olayını ve çok yararlı bişey.
İyi bir buluş
cece çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 19:44   #5 (permalink)
KoZMiK
Cool Member

KoZMiK Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.03.04
Nereden: Istanbul
Alıntı:
cece tarafından iletildi.
Yaw bu gmail'a girdim ama nasıl üye olucaz anlamadım.
yaw gmail ne olaki?
KoZMiK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 20:27   #6 (permalink)
Beyazzenci
hARDWAREMANIAC

Beyazzenci Avatar

Katılım tarihi: 31.10.02
Nereden: Adana
Google ın yakında açacağı bir mail.. o yüzden adı GMail olarak geçiyor ve mail hesabının limiti ise 1gb olacakmış..
Beyazzenci çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-05-04, 20:38   #7 (permalink)
KoZMiK
Cool Member

KoZMiK Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.03.04
Nereden: Istanbul
Alıntı:
Beyazzenci tarafından iletildi.
Google ın yakında açacağı bir mail.. o yüzden adı GMail olarak geçiyor ve mail hesabının limiti ise 1gb olacakmış..
himmm
faydali bi eserrr olcaga benzer helede pop3 destegi olursa cok daha faydali kutuphanelik bi eser olur
KoZMiK çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-05-04, 03:00   #8 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
mailserver'ın verdiği mailbox kapasitesinin büyük veya küçük olması çok önemli birşey değil arkadaşlar. eğer maillerinizi sürekli orda tutmayacaksanız eğer. zaten mailleri mailserver'da tutmakta pek güvenilir gelmiyor bana. genelde outlook express veya outlook ile maillerin kullanılmasını tavsiye ediyorum. o nedenle öncelikle hızlı çalışan bir "POP3" mailserver" olması lazım. ikincisi span ve antivirüs konusunda üzerinde ciddi yazılımlar kurulu olması gerekiyor. ben mailbox 1GB olmuş 30MB olmuş pek önemsemiyorum. zaten düşünürseniz neden 1GB??? birincisi 1GB'a gelene kadar mailleri oradamı biriktireceksiniz, koç gibi PC'niz duruken? ikincisi bir tek mail herkesin standart olarak verdiği limitleri aşacakta 1GB'a gerek olacak, zaten böyle kocaman devasa bir mail alırsanız açması 1Gün sürer
Türkiye'de bulunan hızlı bir POP3 mailserver herzaman daha iyidir. akdenizde yine fiber kablo kopar, sonra mailsiz kalırsanız nolacak? mail ciddi bir iş ve bence dediğim gibi yakınınızda olan, hızlı ve POP3 mailserver üzerinde mail almak her zaman evliyadır...
Eski 13-05-04, 03:21   #9 (permalink)
James Hetfield
Silver Member

Katılım tarihi: 27.09.03
Nereden: Metalliland
Benim gmail hesabım var.Ama normal bi şekilde almadım.
Bir ara blogger kullanıcılar için account hesabı açmış gmail alan almış o aralar.Şu an itibariyle kapalı.Beta olarak kullanıyorum bende zaten.
Yanlız geçen gün anneler gününde kullanıcılara özel 2 tane invite geldi bende iki arkadaşa daha account açtım...

Yani kısacası daha bi süre alamayacaksınız.Zaten açıldığında kapışılacak 1gb
Ben alacağımı aldım tabi eheh
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:58.