Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

gmail pop3 desteğini kestimi?

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında gmail pop3 desteğini kestimi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 13-04-05, 02:12   #1 (permalink)
baykep
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.06.04
gmail pop3 desteğini kestimi?

gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba
baykep çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 02:41   #2 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
bir defa enable yi seçtikten sonra bir daha seçmene gerek yok,normal bişe bende de oluyor..pop3 desteği devam..
Pusu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 03:53   #3 (permalink)
zero-Q
Ziyaretçi

az önce kontrol ettim aynen devam...

Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 04:39   #4 (permalink)
The_King
Member

The_King Avatar

Katılım tarihi: 08.07.04
Nereden: Mars
outlook express mailleri otomatik kontrol etmiyor. elle açarsam ancak mail geldiğini anlayabiliyorum çözümü bilen var mı?
The_King çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 04:44   #5 (permalink)
unicorn
Silver Member

unicorn Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.07.04
Nereden: Ankara
Alıntı:
baykep tarafından iletildi.
gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba
Outlook unu kontrol et. Yanlış ayar yapmış olabilirsin.
Eski 13-04-05, 04:45   #6 (permalink)
unicorn
Silver Member

unicorn Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
The_King tarafından iletildi.
outlook express mailleri otomatik kontrol etmiyor. elle açarsam ancak mail geldiğini anlayabiliyorum çözümü bilen var mı?
Toolsdan optionsa gel oradan mail setup a tıkla burada send/recieve e tıkla alttaki sekmeden zamanını belirleyebilirsin.
unicorn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 11:15   #7 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
Alıntı:
gmail pop3 desteğinde gelen ve giden posta kutusu bağlantı numaraları, diğer pop3 destekli maillere göre biraz daha değişik. gmail sayfasında gmail outlook otomatik ayarlayıcı program war. onu tavsiye ederim.

saygılar...
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 11:58   #8 (permalink)
The_King
Member

The_King Avatar

zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı
The_King çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 17:45   #9 (permalink)
unicorn
Silver Member

unicorn Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
The_King tarafından iletildi.
zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı
Bu ayarları yapınca outlooku kapatıyorsmusun yoksa açıkmı duruyor kapalı olunca almaz da ondan
unicorn çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 20:21   #10 (permalink)
m4gnetic
Moderator

m4gnetic Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.08.04
Nereden: Herakliyüs
Blog Mesajları: 3
Resimler: 24
Alıntı:
unicorn tarafından iletildi.
Bu ayarları yapınca outlooku kapatıyorsmusun yoksa açıkmı duruyor kapalı olunca almaz da ondan

açık tutuyodur yaw nie kapatsın
m4gnetic çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-04-05, 22:53   #11 (permalink)
The_King
Member

The_King Avatar

arka planda çalışmıyormu zaten illa açrak bakıcaksak ne faydası olur ki bana sayfadan girip bakarım daha ii. birkaç sene önce normal kapalıyken mail geldiğini haber veriyodu ama
The_King çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-04-05, 23:49   #12 (permalink)
doncamillo
Moderator

doncamillo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.06.04
Resimler: 15
arkadaşlar ben incredimail diye bir mail client kullanıyorum acayip güzel bişiy... kullanımı çok kolay... tavsiye ederim...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
doncamillo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-04-05, 19:02   #13 (permalink)
K.G
Rookie Member

K.G Avatar

Katılım tarihi: 07.04.05
Nereden: Minnesota
gmail e girin options da outlook ayarlarını anlatan bolum var ordan bi daha dene
K.G çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-04-05, 21:58   #14 (permalink)
The_King
Member

The_King Avatar

ordaki ayarları aynen yaptım ama yine aynı
#amd2500+#2x512mb 400mhz ddr kingston ram#epox mainboard#sapphire 9600xt vga#seagate 200gb 8mb cache hdd#nec dvdrw#asus 52x cdrom#thermaltake fan#450watt psu#cobra mod case(http://www.hardwaremania.com/forum/s...ad.php?t=30131)#samsung 763mb monitör#philips 5+1 hoparlör#creative sound blaster 5+1 sound card#ss2 tv kartı#
The_King çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-04-05, 22:02   #15 (permalink)
ozracing
Power Member

ozracing Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.05
Nereden: iSTanBUL
Resimler: 2
Alıntı:
sen o ayarı yapıp save dedikten sonra options bölümüne girince gözükmez
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

gmail pop3 desteğini kestimi? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
gmail vs. türkçe osiris Genel(internet) 3 05-04-06 21:49
Google GMAIL de Türkçe karakter sorunu tamcoskun Genel(internet) 2 04-03-05 17:33