+ Cevap Yaz
Results 1 to 15 of 15

gmail pop3 desteğini kestimi?

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda gmail pop3 desteğini kestimi? başlıklı konu tartışılıyor; gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    23.06.2004

gmail pop3 desteğini kestimi?

gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba

V.I.Member Pusu Avatar
    Katılım tarihi
    03.11.2004
    Nereden
    Ankara@Antakya
    bir defa enable yi seçtikten sonra bir daha seçmene gerek yok,normal bişe bende de oluyor..pop3 desteği devam..

zero-Q
    Ziyaretçi
    az önce kontrol ettim aynen devam...

Member The_King Avatar
    Katılım tarihi
    08.07.2004
    Nereden
    Mars
    outlook express mailleri otomatik kontrol etmiyor. elle açarsam ancak mail geldiğini anlayabiliyorum çözümü bilen var mı?

Silver Member unicorn Avatar
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı baykep tarafından iletildi.
    gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba
    Outlook unu kontrol et. Yanlış ayar yapmış olabilirsin.

Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı The_King tarafından iletildi.
    outlook express mailleri otomatik kontrol etmiyor. elle açarsam ancak mail geldiğini anlayabiliyorum çözümü bilen var mı?
    Toolsdan optionsa gel oradan mail setup a tıkla burada send/recieve e tıkla alttaki sekmeden zamanını belirleyebilirsin.

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3
    gmail pop3 desteğinde gelen ve giden posta kutusu bağlantı numaraları, diğer pop3 destekli maillere göre biraz daha değişik. gmail sayfasında gmail outlook otomatik ayarlayıcı program war. onu tavsiye ederim.

saygılar...

Member The_King Avatar
    Katılım tarihi
    08.07.2004
    Nereden
    Mars
    zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı

Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    Ankara
    Alıntı The_King tarafından iletildi.
    zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı
    Bu ayarları yapınca outlooku kapatıyorsmusun yoksa açıkmı duruyor kapalı olunca almaz da ondan

Moderator m4gnetic Avatar
    Katılım tarihi
    13.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Blog Mesajları
    3
    Alıntı unicorn tarafından iletildi.
    Bu ayarları yapınca outlooku kapatıyorsmusun yoksa açıkmı duruyor kapalı olunca almaz da ondan

açık tutuyodur yaw nie kapatsın

Member The_King Avatar
    Katılım tarihi
    08.07.2004
    Nereden
    Mars
    arka planda çalışmıyormu zaten illa açrak bakıcaksak ne faydası olur ki bana sayfadan girip bakarım daha ii. birkaç sene önce normal kapalıyken mail geldiğini haber veriyodu ama

Moderator doncamillo Avatar
    Katılım tarihi
    14.06.2004
    arkadaşlar ben incredimail diye bir mail client kullanıyorum acayip güzel bişiy... kullanımı çok kolay... tavsiye ederim...
    Murphy diyor ki:
    Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
    Bu sabit her zaman sıfırdır...
    Fuat SAKA diyor ki:
    Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
    Sigmund FREUD diyor ki:
    Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...

K.G
    K.G çevrim dışı
    Rookie Member K.G Avatar
    Katılım tarihi
    07.04.2005
    Nereden
    Minnesota
    gmail e girin options da outlook ayarlarını anlatan bolum var ordan bi daha dene

Member The_King Avatar
    Katılım tarihi
    08.07.2004
    Nereden
    Mars
    ordaki ayarları aynen yaptım ama yine aynı
    #amd2500+#2x512mb 400mhz ddr kingston ram#epox mainboard#sapphire 9600xt vga#seagate 200gb 8mb cache hdd#nec dvdrw#asus 52x cdrom#thermaltake fan#450watt psu#cobra mod case(http://www.hardwaremania.com/forum/s...ad.php?t=30131)#samsung 763mb monitör#philips 5+1 hoparlör#creative sound blaster 5+1 sound card#ss2 tv kartı#

Power Member ozracing Avatar
    Katılım tarihi
    03.03.2005
    Nereden
    iSTanBUL
    sen o ayarı yapıp save dedikten sonra options bölümüne girince gözükmez
    İmza Kuralları =)

+ Cevap Yaz