Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında gmail pop3 desteğini kestimi? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem ..." şeklinde özetlenebilir....
gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba
gmail hesabıma girip settings kısmından pop3 enable yapıyorum save setting dedikten sonra dönüp bakıyorum. enable otomatik kaldırılmış. kaç defa denediysem başaramadım. Google mail POP3 desteğini kaldırdımı acaba
Outlook unu kontrol et. Yanlış ayar yapmış olabilirsin.
gmail pop3 desteğinde gelen ve giden posta kutusu bağlantı numaraları, diğer pop3 destekli maillere göre biraz daha değişik. gmail sayfasında gmail outlook otomatik ayarlayıcı program war. onu tavsiye ederim.
zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı
zamanlamayı falan kontrol ettim ayarlarda gmail sayfasından ayarladım ama sorun devam ediyor. adsl bağlantısıyla ilgili bir tanıtmafalan yapmam gerekiyor mu? güvenlik duvarından da outlook express e izin verdirdim ama hala aynı
Bu ayarları yapınca outlooku kapatıyorsmusun yoksa açıkmı duruyor kapalı olunca almaz da ondan
arka planda çalışmıyormu zaten illa açrak bakıcaksak ne faydası olur ki bana sayfadan girip bakarım daha ii. birkaç sene önce normal kapalıyken mail geldiğini haber veriyodu ama
arkadaşlar ben incredimail diye bir mail client kullanıyorum acayip güzel bişiy... kullanımı çok kolay... tavsiye ederim...
__________________ Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
sen o ayarı yapıp save dedikten sonra options bölümüne girince gözükmez