Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Güncelleme Sorunu!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Güncelleme Sorunu! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba, Bilgisayarıma format attım. Daha sonra Windows Update ten en son kritik güncelleştirmeleri indirdim. Bunlar sorunsuz indi. Sonra windows Defender ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-08-08, 15:11   #1 (permalink)
ernyldrm
New Member

Katılım tarihi: 12.08.08
Nereden: İstanbul
Güncelleme Sorunu!

Merhaba,
Bilgisayarıma format attım. Daha sonra Windows Update ten en son kritik güncelleştirmeleri indirdim. Bunlar sorunsuz indi. Sonra windows Defender 'ı yükledim. Daha sonra güncellemek istediğimde dosyaları indirdi ama yükleyemediğini soyledi. WL installer'la uygulamaları yüklemek istedim ancak onlara da izin vermedi Live Messenger 8.1 var şu an bilgisayarımda ve Avira AntiVirus Yüklü. Firewall 'u kapattım yine de olmadı. Yardımcı olabilirseniz sevinmirim çok teşekkür ederim.
ernyldrm çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-10-08, 19:41   #2 (permalink)
MerihGFB
New Member

MerihGFB Avatar

Katılım tarihi: 25.06.05
Nereden: İzmir / Aliağa
Ynt: Güncelleme Sorunu!

Bugün yaşadım bu sorunu ve microsoft yardımı aradım bilgi sistemleri yetkilisi uygulattı ve şu anda sorunsuz güncelleme yapabiliyorum kolay gelsin.

tools.mspro.org - / Siteye gir

Buradaki bölümlerden Update tıkla daha sonra açılan sayfadan All Update.zip 'e tıkla ve dosyayı indirip, içindeki All update.exe dosyasını çalıştır ve bekle işlemler yapmaya başlayacak ve daha sonra kendisi kapanacak. Şimdi Windows Update sitesine girip güncelleme yap
P4 2.8GHz LGA775 800MHz PRESCOTT HT, ASUS-P5P800 Sc-775 I865Pe Ses 6 Channel/Lan FSB800 DDR400 SATA-PATA ATX AI NOS, Samsung 80Gb 7200 Sata, 512Mb DDR 400 Mhz, Asus 128MB GEFORCE FX5200 DDR TV Out DVI Çıkışlı, Aopen Cd-Rw 52x32x52, Inca Dijital Tv Kartı, 17" Samsung Flat, Inca 56K Modem, Apache Webcam,
Samsung Cd-Rom, Zoom X3 Adsl Modem.

MerihGFB çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Güncelleme Sorunu! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bios GünceLLeme Sorunu.. antymaghe Anakart 1 11-04-08 17:41
Xp güncelleme sorunu... thekarga® Genel(OS) 1 24-02-08 09:12
LG güncelleme sorunu ? saracevic Home Cinema 0 30-12-07 16:54
ad aware güncelleme sorunu? ndm Güvenlik 3 15-04-05 17:51
Şifre Güncelleme Sorunu salamura Genel(OS) 8 23-03-05 18:13

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:54.