Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim??

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Şuan sadecehosting ile çalışmaktayım ama bir kere çok pahalı, küçücük kapasiteye bir ton para istiyorlar. İkincisi ticket'larda çok hızlı geri ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-07-08, 19:19   #1 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9
Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim??

Şuan sadecehosting ile çalışmaktayım ama
bir kere çok pahalı, küçücük kapasiteye bir ton para istiyorlar.
İkincisi ticket'larda çok hızlı geri dönüyorlar ama çözüm sunamadılar şimdiye kadar.
Örneğin bir session sıfırlaması problemi yaşadım. Çözdük diyorlar bakıyorum aynı tekrar sölüyorum yine aynı. Kodlarını kontrol et diyor ediyorum açık nesneleri hep kapattım yine düzelmedi..
Aspjpeg bileşeninin png desteği lazımdı kullandıkları sürüm eskiymiş desteklemedi kodlarımı dedim değiştiremez miyiz, dediler bu yetmiyomu yetmiyo dedim olayı anlattım dediler tamam en geç 2 gün içinde değiştiriyoz 20 gün oldu tık yok..
Çok fazla cevap vermediğini görmedim suucunun gerisi iyi yani ama durum bu.

Bana asp lazım. Şimdilik ufak tefek kapasiteler yeterli. Örneğin 500MB yeterli. Trafikte fazla ihtiyaç yok 1 gb yeterde artar. Bileşen kullanıyorum.

En önemlisi güvenli olması. Müşteriye adam gibi davranmaları. Yabancı olmasınlar.

Varsa bildiğiniz güvendiğiniz paylaşırsanız sevinirim!..
Lazaronnie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 20:17   #2 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.11.04
Nereden: Turkei
Ynt: Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim??

yabancı olmasın dediğni biliyorum ama
www.3ix.com - 3iX provides reliable web hosting, 1 dollar web hosting, cheap web hosting
buna bi bak istersen aşırı alan verip az ücret talep ediyor...
aynı şekilde sorun çıkarsa ticket ile çözebiliyosun yada live chat var....
Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads
buda 250 mb ücretsiz veriyor
powers çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-07-08, 20:22   #3 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Oha yuhh dedirtecek kadar ucuz ama yabancı işte yav. Buna erişim yavaş olur. Destek alacak ingilizcem yok. Güven olurmu anlaşılmıyor. (Yerli firmalarda pek anlaşılmıyor gerçi) vs vs.

Teşekkürler yinede..
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 01:03   #4 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Yokmu başka ilgili bilgili olan. Yahu illaki güncele açtıracaksınız konuyu bana o olacak. Niye herkes güncele takılır donanım forumunda anlamam ki
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 13:16   #5 (permalink)
onur33can
Member

onur33can Avatar

Katılım tarihi: 06.02.08

ewt arkadaslar lutfen cevap yazalım bende foruma aynı konuyu accaktım gorunce bakım dedım burda yapcanız yardım 2 kısıyıde ılgılendırıo
onur33can çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 14:27   #6 (permalink)
serdarski
Cool Member

serdarski Avatar

Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: Istanbul

Alıntı:
powers tarafından iletildi. Mesajı göster
yabancı olmasın dediğni biliyorum ama
www.3ix.com - 3iX provides reliable web hosting, 1 dollar web hosting, cheap web hosting
buna bi bak istersen aşırı alan verip az ücret talep ediyor...
aynı şekilde sorun çıkarsa ticket ile çözebiliyosun yada live chat var....
Free Web Hosting with PHP, MySQL and cPanel, No Ads
buda 250 mb ücretsiz veriyor
Walla 3ix'e baktım. Gerçekten ucuz. Ancak aklıma takılan .tr (com.tr, .org.tr gibi) adresimiz olsa bu site hosting hizmeti verebilir mi?
serdarski çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 14:30   #7 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
serdarski tarafından iletildi. Mesajı göster
Walla 3ix'e baktım. Gerçekten ucuz. Ancak aklıma takılan .tr (com.tr, .org.tr gibi) adresimiz olsa bu site hosting hizmeti verebilir mi?
Alan adınla hostingin bir ilgisi yok. Alan adını aldığın firmanın online paneline erişeceksin. Bu hosting firmasının serverlerinin ip adresleri yada alan adları vardır. Alan adı firmasındaki yönlendirme yerlerine bu ip'leri yazarsan sorunsuz kullanabilirsin. Yani illaki alan adını bu firmada barındırmak zorunda değilsin.. Bu tr olur yada olmaz fark yok.
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-08-08, 23:32   #8 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım

3ix'i com uzantılı alan adı ile kullanıyorum ben kayıt olduğumda 10gb değil de 5gb alan veriyordu. bir defa sorun yaşadım oda cpanel 10 dan 11e geçerken son 1 gün içinde gönderidğim dosyalar silimişti. 1 mb dan az bi kaybım olmuştu...
name.com ve prodestek.net üzerinde kayıtlı com uzantılı domainlerle parked domain ile kullanıyorum ve sorun yaşamadım...
powers çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 00:37   #9 (permalink)
ICEEXOL
V.I.Member

ICEEXOL Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.05.06
Nereden: Adana/Güzelyalı
Resimler: 79

4 sitemiz var. Hepsi Sayfa.NET Ucuz Domain & Web Hosting, Linux, Php, Asp, Directadmin, Cpanel, Plesk, MySQL hosting te. Ayrıca ilgili kişi arkadaşım olduğu için ve de sende potansiyel arkadaşım olduğun için herhangi bir sorun olmaz. İstersen iletişime geçebiliriz.

İmzamdaki site ve şu site orada barınıyor.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 00:56   #10 (permalink)
Xevon
V.I.Member

Xevon Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.04.06
Nereden: /home/eugene/public_html :)
Blog Mesajları: 1
Resimler: 6

Merhaba,

Ben şahıs firması olarak işin içindeyim, VPS ağırlıklı hizmetler veriyorum, sizede ücretsiz ufak bir VPS ayarlayabilirim dilerseniz, tüm ayarlarını konfigürasyonlarını dilediğiniz şekilde yaparsınız böylece. Bunun yanısıra Grid'le çalışıyorum. Grid şu anda hardwaremania'nın bulundurulduğu datacenterdır

Veyahut zahmete girmek istemiyorsanız NATRO WEB HOSTING - Web Hosting - Alan Adı Kaydı - Domain Name Kayıt - Marka Tescil - Kiralık Sunucu - Co-Location - Web tasarım webhosting konusunda gayet iyidir, hem şahsen beğendiğim hemde hostbul üzerinde en yüksek puanlara sahip şirkettir kendileri. Web hosting için kendi datacenterları mevcut. 12U büyüklüğünde şahane bir blade server üzerinden sağlıyorlar web hosting hizmetini, uptime oranı fevkalade yüksek, teknik destek biriminde birçok eleman çalışıyor, dilerseniz ticketla dilerseniz telefonla 24/7 irtibata geçebiliyorsunuz. Rutin işlemler için birde panelleri var, zırt pırt ticket atmanıza gerek kalmıyor. Fiyatlarıda gayet uygun. Bir göz gezdirmenizi öneririm.

Ek olarak; SadeceHosting amatör bir ekip fakat profosyonel iş yapmaya çalışıyorlar, hani şirket imajı yenilikçi ve profosyonel, içeriden bakmaya başlayınca pek öyle olmadığını görüyorsunuz. Hostbul'da müşterilere laf sokuşturmaya da bayılırlar.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 03:34   #11 (permalink)
dlxattack
Senior Member

dlxattack Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.08
Nereden: Ankara

Bence rodosweb RODOS WEB İNTERNET HİZMETLERİ 1 yıl olucak neredeyse bende rodosweb kullanıyorum gayet memmunum en iyi firmalar arasında şunu diyim size şahısdan host almayınız firmalardan host alınız...
dlxattack çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 15:59   #12 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Cevaplar için teşekkürler. Natro'da karar kıldım. Deneyelim bakalım. 15 gün içinde para iade diyorlar. Olmadı paramızı alırız geri

Deneyimlerimi paylaşırım bir ara..
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 16:32   #13 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım

dikkat ettin mi bilmiyorum ama natro 22$lık pakette sql desteği vermiyor...
powers çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-08-08, 16:33   #14 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar