Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim??

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İyi diyosunda fiyatları resmen kafa göz yarıyor o ne olacak 50 MB'ı 300 YTL'ye veriyolar. Ne diyceksin buna..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-08-08, 13:04   #26 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9
Ynt: Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim??

İyi diyosunda fiyatları resmen kafa göz yarıyor o ne olacak 50 MB'ı 300 YTL'ye veriyolar. Ne diyceksin buna
Lazaronnie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 13:05   #27 (permalink)
babyofjackie
Senior Member

babyofjackie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 12.08.07
Nereden: KIBRIS
Blog Mesajları: 1
Resimler: 26

Alıntı:
Lazaronnie tarafından iletildi. Mesajı göster
İyi diyosunda fiyatları resmen kafa göz yarıyor o ne olacak 50 MB'ı 300 YTL'ye veriyolar. Ne diyceksin buna
1 gb 50 YTL de var ama kontrol paneli yok sadece eğer kontrol panelide olsun diyorsan ekonomik pakete göz at derim. Hem bu devirde artık güven parayla ölçülemeyecek kadar değerli. Normal sıradan eğlencelik bir site açmayı düşünüyorum desen hadi neysede ticari bir site diosan güven bir numarada gelmeli. Ekonomik paket gerçekten uygun. Üst sıradakilerin o kadar pahalı olduğuna bakma
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 13:11   #28 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
eUGENE tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba,

Ben olsam şuan bizim sunucunun durduğu Grid Telekom'u seçerdim yine..
Hocam bulamadım ben buranın tarife fiyat detay gibi yerlerini.. Üyelik filanda olmuyo galiba. Nasıl yapacağız. En azından hangi paketlerinde hangi konfigürasyonu sunuyorlar? Nereden bakacağım
Lazaronnie çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 13:27   #29 (permalink)
eUGENE
A-TEAM

eUGENE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.09.00
Nereden: Moonbase Alpha
Blog Mesajları: 17
Resimler: 42

Merhaba,

Aslında ben başlığa dikkat etmemişim. Bizim server'lar orada duruyor ama hosting hizmetlerini bilmiyorum. açıp telefon konuşmak lazım..
eUGENE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 13:29   #30 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
eUGENE tarafından iletildi. Mesajı göster
Merhaba,

Aslında ben başlığa dikkat etmemişim. Bizim server'lar orada duruyor ama hosting hizmetlerini bilmiyorum. açıp telefon konuşmak lazım..
Anladım, bi mesaj yolladım bakalım. İnşallah cevap verirler. Güzel bir yere benziyor. Teşekkürler!..
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 14:55   #31 (permalink)
dlxattack
Senior Member

dlxattack Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.08
Nereden: Ankara

Bu arada her zaman cevap vercekmi sana bu firma birşey olur serverlar arızalanır kimle irtibat etceksin rodoswebin bu özelliğinide çok seviyorum 24 saat online mail hizmeti var
dlxattack çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 15:02   #32 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
dlxattack tarafından iletildi. Mesajı göster
Bu arada her zaman cevap vercekmi sana bu firma birşey olur serverlar arızalanır kimle irtibat etceksin rodoswebin bu özelliğinide çok seviyorum 24 saat online mail hizmeti var
Windows paketlerde mySQL göremedim ben. Yalnız linuxta var. Bana mySQL lazım. Ucuzda sayılmazlar. Ahım şahım referanslarıda yok. Sıradan siteler barınıyor hep. Kim olduklarıda belli değil pek fazla! Ayrıca senin sorun yaşamamış olman benimde yaşamayacağım anlamı taşımaz. Zira sorunlar çok farklı çeşitlerde olabilir!
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 16:42   #33 (permalink)
babyofjackie
Senior Member

babyofjackie Avatar

Bilgisayarım

Ekonomik Hosting

Kobi Hosting
Portal HostingDisk Alanı100 MB250 MB500 MBAylık Trafik5 GB10 GB20 GBE-posta (Pop/IMAP)10 Adet25 Adet50 AdetWeb Tabanlı E-PostaVarVarVarPhp 5VarVarVarMySql 5 Veritabanı1 Adet2 Adet3 AdetBedava Domain Name1 Adet2 Adet3 AdetDomain Name Bulundurma1 Adet2 Adet3 AdetSubDomain5 Adet10 Adet20 AdetFTP Hesabı1 Adet5 Adet10 AdetKontrol Panel (Cpanel)(Cpanel)(Cpanel)Fiyat Yıllık75 YTL 125 YTL175 YTL

Komyonet Hosting

Kamyon Hosting
Tır HostingDisk Alanı1 GB2 GB5 GBAylık Trafik10 GB20 GB50 GBE-posta (Pop/IMAP)10 Adet10 Adet10 AdetWeb Tabanlı E-PostaVarVarVarPhp 5VarVarVarMySql VeritabanıyokyokyokBedava Domain Name1 Adet2 Adet3 AdetDomain Name Bulundurma1 Adet2 Adet3 AdetSubDomain5 Adet10 Adet20 AdetFTP Hesabı1 Adet1 Adet1 AdetKontrol PanelyokyokyokFiyat Yıllık50 YTL 100 YTL150 YTL

0216 340 05 88

Hosting Ucuz Kaliteli Server Sunucu Bulundurma | Ara Reklam İnternet Hizmetleri E-Ticaret Ltd. Şirketi

tek geçerim. kaliteside hizmetide süper. ekonomik paket ve kamyon hosting gayet uygun. Ayrıca istersen siteyi senin yerine hazırlayıp sana hazır olarakta sunabiliyorlar. Hizmette sınır yok.
babyofjackie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 16:46   #34 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım

İlginç. Pek güven vermiyor açıkçası. Sizin tutumunuz da öyle
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 16:50   #35 (permalink)
babyofjackie
Senior Member

babyofjackie Avatar

Bilgisayarım

Alıntı:
Lazaronnie tarafından iletildi. Mesajı göster
İlginç. Pek güven vermiyor açıkçası. Sizin tutumunuz da öyle
biraz fazla ısrarcı olduğumun farkındayım ama buradan bir paket alsaydın benim neden böyle olduğumu anlardın burası normalde bir reklam şirketi. İHA ile anlaşması var. Böyle bir referans sanırım güven verir sana Ayrıca başka referanslarda istersen telefonlarını arayıp gayet net bir şekilde bilgi alabiliyorsun. Beni forumda tanıyanlar bilir. Çok ayrıntıcıyımdır. Her arayışımda belki 40 dk izahat istedim. Hiç homurdanmadan kusursuz bilgi verdiler. Yinede sen bilirsin
babyofjackie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 17:07   #36 (permalink)
dlxattack
Senior Member

dlxattack Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.07.08
Nereden: Ankara

Alıntı:
babyofjackie tarafından iletildi. Mesajı göster
biraz fazla ısrarcı olduğumun farkındayım ama buradan bir paket alsaydın benim neden böyle olduğumu anlardın burası normalde bir reklam şirketi. İHA ile anlaşması var. Böyle bir referans sanırım güven verir sana Ayrıca başka referanslarda istersen telefonlarını arayıp gayet net bir şekilde bilgi alabiliyorsun. Beni forumda tanıyanlar bilir. Çok ayrıntıcıyımdır. Her arayışımda belki 40 dk izahat istedim. Hiç homurdanmadan kusursuz bilgi verdiler. Yinede sen bilirsin
İstersen MJ Türkiye.net - Türkiye'nin Webmaster Eğitim Merkezi - Joomla - Mambo - IPB - Vbulletin - SMF - Drupal - Oscommerce ve Diğer CMS Sistemleri in de host hizmetleri var bildiğim kadarı ile arkadaşında sitesi var burasıda güvenlidr ama şahıs hostu galiba
dlxattack çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-08-08, 17:23   #37 (permalink)
powers
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.11.04
Nereden: Turkei

Bu dünyanın en yiy hostlarından hemde aylık 4.95$

Web Hosting by Host Monster

yetersiz gelirse buda aylık 7$

Web Hosting Services, Web Hosting Plans, Shared Hosting Services

4$a alternatif

http://hosting.fastdomain.com/cgi/in..._features.html
powers çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver