Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Hangi HOSTİNG Firmasını Seçmeliyim?? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İyi diyosunda fiyatları resmen kafa göz yarıyor o ne olacak 50 MB'ı 300 YTL'ye veriyolar. Ne diyceksin buna..." şeklinde özetlenebilir....
İyi diyosunda fiyatları resmen kafa göz yarıyor o ne olacak 50 MB'ı 300 YTL'ye veriyolar. Ne diyceksin buna
1 gb 50 YTL de var ama kontrol paneli yok sadece eğer kontrol panelide olsun diyorsan ekonomik pakete göz at derim. Hem bu devirde artık güven parayla ölçülemeyecek kadar değerli. Normal sıradan eğlencelik bir site açmayı düşünüyorum desen hadi neysede ticari bir site diosan güven bir numarada gelmeli. Ekonomik paket gerçekten uygun. Üst sıradakilerin o kadar pahalı olduğuna bakma
__________________ istemem ayrılık boynumu büksün,istemem aşkıma leke sürülsün,ben rüyamda bile yalnız seni sevdim,istemem baharda yaprak dökülsün..
Ben olsam şuan bizim sunucunun durduğu Grid Telekom'u seçerdim yine..
Hocam bulamadım ben buranın tarife fiyat detay gibi yerlerini.. Üyelik filanda olmuyo galiba. Nasıl yapacağız. En azından hangi paketlerinde hangi konfigürasyonu sunuyorlar? Nereden bakacağım
Bu arada her zaman cevap vercekmi sana bu firma birşey olur serverlar arızalanır kimle irtibat etceksin rodoswebin bu özelliğinide çok seviyorum 24 saat online mail hizmeti var
Bu arada her zaman cevap vercekmi sana bu firma birşey olur serverlar arızalanır kimle irtibat etceksin rodoswebin bu özelliğinide çok seviyorum 24 saat online mail hizmeti var
Windows paketlerde mySQL göremedim ben. Yalnız linuxta var. Bana mySQL lazım. Ucuzda sayılmazlar. Ahım şahım referanslarıda yok. Sıradan siteler barınıyor hep. Kim olduklarıda belli değil pek fazla! Ayrıca senin sorun yaşamamış olman benimde yaşamayacağım anlamı taşımaz. Zira sorunlar çok farklı çeşitlerde olabilir!
tek geçerim. kaliteside hizmetide süper. ekonomik paket ve kamyon hosting gayet uygun. Ayrıca istersen siteyi senin yerine hazırlayıp sana hazır olarakta sunabiliyorlar. Hizmette sınır yok.
İlginç. Pek güven vermiyor açıkçası. Sizin tutumunuz da öyle
biraz fazla ısrarcı olduğumun farkındayım ama buradan bir paket alsaydın benim neden böyle olduğumu anlardın burası normalde bir reklam şirketi. İHA ile anlaşması var. Böyle bir referans sanırım güven verir sana Ayrıca başka referanslarda istersen telefonlarını arayıp gayet net bir şekilde bilgi alabiliyorsun. Beni forumda tanıyanlar bilir. Çok ayrıntıcıyımdır. Her arayışımda belki 40 dk izahat istedim. Hiç homurdanmadan kusursuz bilgi verdiler. Yinede sen bilirsin
biraz fazla ısrarcı olduğumun farkındayım ama buradan bir paket alsaydın benim neden böyle olduğumu anlardın burası normalde bir reklam şirketi. İHA ile anlaşması var. Böyle bir referans sanırım güven verir sana Ayrıca başka referanslarda istersen telefonlarını arayıp gayet net bir şekilde bilgi alabiliyorsun. Beni forumda tanıyanlar bilir. Çok ayrıntıcıyımdır. Her arayışımda belki 40 dk izahat istedim. Hiç homurdanmadan kusursuz bilgi verdiler. Yinede sen bilirsin