Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Hangi Program

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Hangi Program başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum, ADSL 128 var bende film,clip filan indirmek için hangi programı kullanmalıyım ve nasıl kurabilirm. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-08-04, 14:11   #1 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: Maltepe
Hangi Program

Arkadaşlar merhaba ben yeni kayıt oldum,

ADSL 128 var bende film,clip filan indirmek için hangi programı kullanmalıyım ve nasıl kurabilirm.
Forumda bir kaç topic okudum bu konu ile ilgili ama hiç bişey anlamadım çok karışık emule yi denedim ondan da pek bişey anlamadım.

Please yardım edin
Eski 15-08-04, 22:27   #2 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5
Kazaa yı kullan ... arat ve bul ...
http://www.mellesleg.hu/zene/index.php

diablo çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 00:14   #3 (permalink)
xxxwampire
Rookie Member

xxxwampire Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.07.04
Nereden: İSTANBUL
kesinlikle kazaa lite resurrection 2.5.5 (0075) bu programı google dan tarat bu programın üstüne yok ve sorunsuz aynı zamanda reklam ajanıda yok içinde ben şu anda 256 adsl ile kullanıyorum ve müthiş memnunum şu anda doom 3 indiriyorum mesela ve hemen bulup indiriyor.Başka program önerirlerse sakın dinleme hepsi hikaye benim denemediğim program kalmadı bunun gibisi yok asla pişman olmayacaksın merak etme bol şans
xxxwampire çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 01:48   #4 (permalink)
orkoo
Rookie Member

orkoo Avatar

Katılım tarihi: 07.08.04
Nereden: istanbul
bearshare diye bi program var onun da kullanımı cok basıt ve cok ıyı calısıyo ıstedıgın her seye aratarak ulasabilirsin ben kullanıyorum memnunum.
orkoo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 10:37   #5 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Bende kazaa lite kullanıyorum ama bu kazaa lite resurrection 2.5.5 (0075) başka bir versiyon mu yani aynı server i kullanmıyormu ben türk filmleri filan arıyorum kazaa da yok ama o programı da denerim sağolun
FC çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 16:36   #6 (permalink)
Ruthless
V.I.Member

Ruthless Avatar

Katılım tarihi: 30.05.02
Nereden: İzmir
Alıntı:
JAck Sparrow tarafından iletildi.
Bende kazaa lite kullanıyorum ama bu kazaa lite resurrection 2.5.5 (0075) başka bir versiyon mu yani aynı server i kullanmıyormu ben türk filmleri filan arıyorum kazaa da yok ama o programı da denerim sağolun
Kazaa p2p oldugunda turk filmleri hızlı bir şekilde download etmen imkansız gibi gorunur cunku türkiyede çoğu kişi uploada açmaz filmlerini ayrıyetten açsada dusun adamda cable olsun 64 luk onun sn de uploadı 3 kb yi geçmez yurt dışında t1 gibi baglantılarla bizden ucuza baglananlar çogunlukta bu yuzden onlardan çok daha hızlı bir şekilde film indirebilirsin yane senin download hızın sn de 15kb olsa dahi onemli olan karsı tarafın upload hızıdır....
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 16:40   #7 (permalink)
mutimuti
V.I.Member

mutimuti Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.02.01
Nereden: Rize
walla edonkey iyiydi bu film konusunda ama bağlantın 128 üstünde olacak.
mutimuti çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 16:43   #8 (permalink)
BLueYeS
V.I.Member

BLueYeS Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.07.04
Nereden: Istanbul / Bursa
KaZaa bnm de favori programım sayılır ama aradığın herşeyi bulamazsın.
e-Mule ! tavsiye ederim ! Bulamadığın zaman garanti burda bulursun henüz olmayan bişi rastlamadım ...
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-04, 16:58   #9 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
saolun arkadaşlar ben emuleyi biraz biraz çözüyom galiba şimdilik şarkı filan indirebildim filmleri de deneyecem
FC çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-04, 04:31   #10 (permalink)
CiMSHeeT
Senior Member

CiMSHeeT Avatar

Katılım tarihi: 17.08.04
Nereden: İstanbul
Ben şu anda eMule kullanıyorum...Eğer ingilizcen varsa yada bilgisayar terimlerinden anlıyorsan [ki be 1. şıkkı daha çok kulanıyorum...] eMule PLUS sana çok yardımcı olacaktır....
CiMSHeeT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-08-04, 04:32   #11 (permalink)
CiMSHeeT
Senior Member

CiMSHeeT Avatar

Katılım tarihi: 17.08.04
Nereden: İstanbul
Ben şu anda eMule kullanıyorum...Eğer ingilizcen varsa yada bilgisayar terimlerinden anlıyorsan [ki be 1. şıkkı daha çok kulanıyorum...] eMule PLUS sana çok yardımcı olacaktır....Ama zaten onu inndir.com'dan indir...Türkçe olarak sorun olmaz.... : o }
CiMSHeeT çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-08-04, 23:29   #12 (permalink)
hreidmar
Member

hreidmar Avatar

Katılım tarihi: 24.07.04
Nereden: istanbul
dc++ kullan...15-20 dakkada çözersin sonra favori hubların belirlenmeye başlar.Akşamdan atarsın filmi koyarsın 10-15 user biri gitse bile diğerleri hala orda zaten kimse bi yere gitmez.Herkes senin yaptığını yapıyor olacak.bul lan t3,t1,yada saglam bi adsl baglantılı herifleri tavan yapsın dl hızın.bide search menüsü kötü diye düşünülür hep aç bi kaç tane hub öle arat kesin bulucaktır.
hreidmar çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 19-08-04, 00:07   #13 (permalink)
FC
V.I.Member

FC Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
hreidmar tarafından iletildi.
dc++ kullan...15-20 dakkada çözersin sonra favori hubların belirlenmeye başlar.Akşamdan atarsın filmi koyarsın 10-15 user biri gitse bile diğerleri hala orda zaten kimse bi yere gitmez.Herkes senin yaptığını yapıyor olacak.bul lan t3,t1,yada saglam bi adsl baglantılı herifleri tavan yapsın dl hızın.bide search menüsü kötü diye düşünülür hep aç bi kaç tane hub öle arat kesin bulucaktır.
Bakalım biraz emuleyi zorlayacam 1600 dosya share ettim bakalım biraz kıpırdayacakmı sıpa bikaç gün deneyeceğim

dc++ programını da deneyeceğim sağol bu arada aynı ağı mı kullanıyorlar emuleyle
FC çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:35.