Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

ıe7 kalkmıyor !!!!!!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında ıe7 kalkmıyor !!!!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "IE7 kaldırıp IE6 kullanmak istiyorum ama progrm ekle / kaldrda yok kaldıramıyorum komutlar deniyorm hata weriyor cıldırıcam yardım edersenz sewinicem......" şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-08-08, 05:54   #1 (permalink)
mhorphine
Rookie Member

Katılım tarihi: 17.08.08
Nereden: ALANYA
Unhappy ıe7 kalkmıyor !!!!!!!

IE7 kaldırıp IE6 kullanmak istiyorum ama progrm ekle / kaldrda yok kaldıramıyorum komutlar deniyorm hata weriyor cıldırıcam yardım edersenz sewinicem...
mhorphine çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 11:39   #2 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17
Ynt: ıe7 kalkmıyor !!!!!!!

ınternet explorer i kaldırma çünkü onu kurduktan sonraki kurduğun programlar hata veriyor zaten seni kaldırırken uyarır ıe7 çok iğenç bir şey bana format attırttı bi kere bunun yüzünden ya hiç kaldırma yada illa kaldırmak istiyorsan format at os yi yeniden kur.
pckopat_07 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 12:16   #3 (permalink)
Cole
V.I.Member

Cole Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 05.04.08
Nereden: ANTALYA
Resimler: 14

Windows Vista kullanıyor isen IE7 kaldırılamıyor olabilir...Pckopat haklı bence kaldırmaya da uğraşma eklentiler falan sorun çıkarabilir...
Cole çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 14:16   #4 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member

Lazaronnie Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Sistem ile bütünleşik gelen ie'yi kaldırmak için program ekle/kaldır kısmından windows bileşenleri sekmesine geçmek gerekir. Oradaki listede ie bulunur. En azından xp'de böyle ama vistada durum ne bilmiyorum. Ama galiba ie7 xp'ye ie6 üzerine kuruluyor.. Önce bu listeden ie7yi kaldır daha sonra win cd'sini tak ve tekrar aynı listeden ie6 yı xp'ye dahil ederbilirsin.. Ama denemedim tahmin yürütüyorum, bilesin..

Bu arada ie'yi bir geliştirici olarak tavsiye etmiyorum. Css ve html yorumlama yeteneği çok kötü. En basit ve neredeyse standart olmuş bir çok rutin'i bile yorumlamakta sorunlar yaşayan bir tarayıcıdır. Javascript desteği ona keza.. Firefox kullanmanı tavsiye ederim. Çok popülist buluyorsan operayıda deneyebilirsin. Operanın firefoxtan bile yetenekli ve opsiyonel olduğu biliniyor!
Ama firefoxun başlangıcıyla operanın başlangıcı farklı olduğu için firefox kısa zamanda boyunu aşan ilerleme kaydetti. Bu durumda firefox gelecekte operayı dahi alt edecek diyebiliriz.. Alışkanlık kazanman adına şimdiden firefox kullanmaya başlamanı öneririm..
Lazaronnie çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 15:44   #5 (permalink)
By TeKnO
Cool Member

By TeKnO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: TUNCELİ
Resimler: 1

Alıntı:
Cole tarafından iletildi. Mesajı göster
Windows Vista kullanıyor isen IE7 kaldırılamıyor olabilir...Pckopat haklı bence kaldırmaya da uğraşma eklentiler falan sorun çıkarabilir...
kaldıremaya gerk yok yeni sürümünü yükliyince kendisi gidiyo
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 22-08-08, 17:06   #6 (permalink)
pckopat_07
Silver Member

pckopat_07 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.06.08
Nereden: Caqallıklı andl lisesinden:D ANTALYA
Resimler: 17

Alıntı:
By TeKnO tarafından iletildi. Mesajı göster
kaldıremaya gerk yok yeni sürümünü yükliyince kendisi gidiyo
yeni sürüm yüklemicek eski sürüm yüklücek arkadaş
pckopat_07 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

ıe7 kalkmıyor !!!!!!! ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
başlangıçtan msn kalkmıyor ankarametiner Genel(internet) 8 10-09-04 15:47
Norton Antivirus sistemden kalkmıyor. Mavi Genel(OS) 6 12-10-03 02:44

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:24.