Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında ıe7 kalkmıyor !!!!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "IE7 kaldırıp IE6 kullanmak istiyorum ama progrm ekle / kaldrda yok kaldıramıyorum komutlar deniyorm hata weriyor cıldırıcam yardım edersenz sewinicem......" şeklinde özetlenebilir....
IE7 kaldırıp IE6 kullanmak istiyorum ama progrm ekle / kaldrda yok kaldıramıyorum komutlar deniyorm hata weriyor cıldırıcam yardım edersenz sewinicem...
ınternet explorer i kaldırma çünkü onu kurduktan sonraki kurduğun programlar hata veriyor zaten seni kaldırırken uyarır ıe7 çok iğenç bir şey bana format attırttı bi kere bunun yüzünden ya hiç kaldırma yada illa kaldırmak istiyorsan format at os yi yeniden kur.
Sistem ile bütünleşik gelen ie'yi kaldırmak için program ekle/kaldır kısmından windows bileşenleri sekmesine geçmek gerekir. Oradaki listede ie bulunur. En azından xp'de böyle ama vistada durum ne bilmiyorum. Ama galiba ie7 xp'ye ie6 üzerine kuruluyor.. Önce bu listeden ie7yi kaldır daha sonra win cd'sini tak ve tekrar aynı listeden ie6 yı xp'ye dahil ederbilirsin.. Ama denemedim tahmin yürütüyorum, bilesin..
Bu arada ie'yi bir geliştirici olarak tavsiye etmiyorum. Css ve html yorumlama yeteneği çok kötü. En basit ve neredeyse standart olmuş bir çok rutin'i bile yorumlamakta sorunlar yaşayan bir tarayıcıdır. Javascript desteği ona keza.. Firefox kullanmanı tavsiye ederim. Çok popülist buluyorsan operayıda deneyebilirsin. Operanın firefoxtan bile yetenekli ve opsiyonel olduğu biliniyor!
Ama firefoxun başlangıcıyla operanın başlangıcı farklı olduğu için firefox kısa zamanda boyunu aşan ilerleme kaydetti. Bu durumda firefox gelecekte operayı dahi alt edecek diyebiliriz.. Alışkanlık kazanman adına şimdiden firefox kullanmaya başlamanı öneririm..