Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

iMesh türkçe font sorunu???

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında iMesh türkçe font sorunu??? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ya arkadaşlar imesh beni çıldırtmak üzere, şarkı ararken ş,ğ,ı gibi harfler yerine garip karakterler çıkıo sinir oluorm bu yüsden istediğim ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-04-05, 11:16   #1 (permalink)
coolpowers
New Member

coolpowers Avatar

Katılım tarihi: 06.03.05
iMesh türkçe font sorunu???

ya arkadaşlar imesh beni çıldırtmak üzere, şarkı ararken ş,ğ,ı gibi harfler yerine garip karakterler çıkıo sinir oluorm bu yüsden istediğim ş arkıları...vs bulamıormm, ya bunun bi çözümü yok mudur ya?? V5.0 da türkçe yama yok die olmuyodur dedim 4.5 build 151 yükledim ona bi de türkçe yama yükledim ama o sadece menu leri türkçe yaptı ki onda bile türkçe karakterler yerine garip işaretler çıkıo, interneti araştırdım bi türlü bi çözüm bulamadım, siz bilio musunuz naapmam gerektiiini?? yardımcı olan çıkarsa süpper olur.. sistem windows XP PRofessionnal İngilizce, SP2 yüklü..
coolpowers çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-04-05, 13:42   #2 (permalink)
coolpowers
New Member

coolpowers Avatar

Katılım tarihi: 06.03.05

arkadaşlar bilen yok mu ya?

En son coolpowers tarafından düzenlendi: 24-04-05 saat 13:49
coolpowers çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

iMesh türkçe font sorunu??? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
media player'da divx türkçe harf sorunu... bluewings Genel 4 20-10-04 22:27
Türkce karakter sorunu yadibe Genel(OS) 16 29-09-04 21:46
ARAMA MOTORLARINDA YAZI YAZARKEN TÜRKÇE KARAKTER SORUNU YASIYORUM hozdemir Genel(internet) 2 25-06-04 19:39
Win98 TÜrkçe karakter yardımı Nookie Genel(OS) 0 27-07-03 23:46
Türkçe karakter sorunu... siyah 8 Genel 19 21-10-02 12:42

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:19.