+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

internet explorer ve internet sorunu

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda internet explorer ve internet sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar masaüsütümde Click Me! diye bir simge oluştu ve silemiyorum ne yapsam ayrıca bununla birlikte internete her girişimde ingilizce olarak ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    18.10.2004
    Nereden
    Niğde

internet explorer ve internet sorunu

Arkadaşlar masaüsütümde Click Me! diye bir simge oluştu ve silemiyorum ne yapsam ayrıca bununla birlikte internete her girişimde ingilizce olarak uluslararası olarak ücretlendirilecek bir bağlantı yapılacak,kabul ediyor musunuz gibi bir yazı çıkıyor.Bunu nasıl silebilirİm?

Bir de internet explorer kullanamıyorum hemen kapanıyo hata verip ya da kitleniyor yaaa,acayip sinirim bozuluyo,kaldırıp yeniden kuramıyorum,onaramıyorum,nasıl düzeltebilirm..Olmazsa netscape dışında kullanabileceğim browser var mı?Varsa nereden yükleyebilirim? (Firefox mesela?? )

Çok teşekkürler!!

(Bu konuyu güvenlik başlığı altında da açtım,nereye yazabilirim bilemediğim için,site yöneticisinden çok özürdiliyorum,hepinizden özür diliyorum! )

Silver Member Vito Andolini Avatar
    Katılım tarihi
    29.09.2004
    Nereden
    Sicilya
    1-www.getfirefox.com adresinden firefox'u indirebilirsiniz
    2-ad-awere, spybot ve kaspersky ile bilgisayarını bir tarat

mr1yh1
    Ziyaretçi
    arkadaşım eğer adsl kullanıcısı değilsen,
    yani 56k lık dial-up modem kullanıyorsan,
    iyice temizlenmeden kesinlikle o makinayla nete girme.
    çok yüklü telefon faturaları gelebilir.
    ayrıca bedava her programı bilgisayarına yükleme,
    önce araştır, yoksa sonuçlar hoş olmuyor maalesef.

V.I.Member Nachdenklich Avatar
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    Karsiyaka
    windows gorev yoneticisinde yabancı gelen isimler varmı

Rookie Member
    Katılım tarihi
    18.10.2004
    Nereden
    Niğde
    ne gibi mesela??

V.I.Member Nachdenklich Avatar
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    Karsiyaka
    bende de olmustu zamanında dial updayken once gorev yoneticisndeki zararlı islemi tespit ettim onu gorevi sonlardrı komutyla kapattım.Daha sonra kapattıgım o islemin exe dosyayisini buldum sildim

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1
    dial up bağlantı kullanıyorsun galiba anladığım kadarıyla dialer olabilir veya sadece bir popup sayfa da olabilir.
    neyse sen bilgisayarı adaware ve spy sweeper ile tarat yine başlat çalıştıra msconfig yaz burada başlangıç bölümünde bilmediğin uygulamaların hepsinin işaretini kaldır ya da hepsinin işaretini kaldır.
    yine program ekle kaldırdan varsa senin kurmadığın bir program onuda kaldır.

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Network\Connections\Pbk klasörü içinde Rasphone.pbk adlı bir dosya olması gerekiyor bu dosyaya sağ tıklayıp özelliklerinden salt okunuru seçersen bu dosya üzerinde herhangi bir yalım değişiklik yapamaz ve yabancı bir numaranın çevrilmesini engellemiş olursun.
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

+ Cevap Yaz