Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

İnternet Explorer Yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında İnternet Explorer Yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Kardesler İlginizden dolayı şimdiden teşekkürler ben internet explorerin araçlar kısmında bulunan seçenekler den sonra gelişmiş sekmesinin görünmesini istemiyorum bunu silebilmem ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 27-07-05, 23:32   #1 (permalink)
The Only Wolf
Member

The Only Wolf Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: Kuzey ve Güney Köprüsü arasında Bir yer
İnternet Explorer Yardım

Kardesler İlginizden dolayı şimdiden teşekkürler

ben internet explorerin araçlar kısmında bulunan seçenekler den sonra gelişmiş sekmesinin görünmesini istemiyorum bunu silebilmem için herhangi reg kaydı veya program var ise lütfen yazarmısınız

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır.
The Only Wolf çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:12   #2 (permalink)
lazarus
Silver Member

lazarus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.07.05
Nereden: IST
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1
şöyle yapabilirsin hatta daha fazlasını da:

Başlat/Çalıştır/ "mmc" yaz enter/ çıkan konsoldaki konsol köküne bileşen eklemen lazım bunun için/ menüden "Dosya" / "Ek Bileşen Ekle-Kaldır" / çıkan dialogta en alttan "Ekle..." / yine çıkan dialogtan "Grup İlkesi"ni seç/ "Ekle" de / yeni dialogta Grup ilke nesnesi için "Yerel Bilgisayar" olacak "Son"/ "Kapat"/ "Tamam"...

bu bileşeni ekledikten sonra-> konsoldan/ "Yerel Bilgisayar İlkesi" altından/ isteğe gore butun kullanıcılar için geçerli olsun diyorsan ->"Bilgisayar Yap.", sadece o kullanıcı için ->"Kullanıcı Yap." sonra / "Yönetim Şablonları"/ "Windows Bileşenleri" /"Internet Explorer" altından/ "Internet Denetim Masasını" seç / sağ tarafta "gelişmiş sayfasını devre dışı bırak" var/ ona sağ click yap/ "özellikler" / çıkan dialogta "Etkin" radio butonunu işaretle/ "Tamam" de ve konsolu kapatırken kayıt yap herhangi bir isimde...

zaten orada da goreceksin sadece bununla kalmazsın istediğin şekilde diğer ayarları da yapabilirsin... ayrıca bu sadece "int. explorer" ve diğer windows programları yonetimi için geçerli değil diğer bileşenleri ekleyerek daha bir çok özelliği idare edersin (orn. "Ekran Koruyucu" ayarlarını kapatabilirsin" baska bileşenden) .... bu arada yoruldum
lazarus çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:14   #3 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.03.05
Nereden: İzmir
Alıntı:
lazaRus tarafından iletildi.
şöyle yapabilirsin hatta daha fazlasını da:

Başlat/Çalıştır/ "mmc" yaz enter/ çıkan konsoldaki konsol köküne bileşen eklemen lazım bunun için/ menüden "Dosya" / "Ek Bileşen Ekle-Kaldır" / çıkan dialogta en alttan "Ekle..." / yine çıkan dialogtan "Grup İlkesi"ni seç/ "Ekle" de / yeni dialogta Grup ilke nesnesi için "Yerel Bilgisayar" olacak "Son"/ "Kapat"/ "Tamam"...

bu bileşeni ekledikten sonra-> konsoldan/ "Yerel Bilgisayar İlkesi" altından/ isteğe gore butun kullanıcılar için geçerli olsun diyorsan ->"Bilgisayar Yap.", sadece o kullanıcı için ->"Kullanıcı Yap." sonra / "Yönetim Şablonları"/ "Windows Bileşenleri" /"Internet Explorer" altından/ "Internet Denetim Masasını" seç / sağ tarafta "gelişmiş sayfasını devre dışı bırak" var/ ona sağ click yap/ "özellikler" / çıkan dialogta "Etkin" radio butonunu işaretle/ "Tamam" de ve konsolu kapatırken kayıt yap herhangi bir isimde...

zaten orada da goreceksin sadece bununla kalmazsın istediğin şekilde diğer ayarları da yapabilirsin... ayrıca bu sadece "int. explorer" ve diğer windows programları yonetimi için geçerli değil diğer bileşenleri ekleyerek daha bir çok özelliği idare edersin (orn. "Ekran Koruyucu" ayarlarını kapatabilirsin" baska bileşenden) .... bu arada yoruldum
+1212121212
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:37   #4 (permalink)
The Only Wolf
Member

The Only Wolf Avatar

Bilgisayarım
kardes ilgin için öncelikle teşekkürler
son olarak birde şunu soracam mesala ben işyerinde kullandğım makinede java nın çalışmamasını istiyorum yani kullanıcı yeniden kursa bile amcam çalışmayacak şekilde bir ayar var ise zaten ben yukarıda bahsettiğin olayı java yı devre dışı bırakıp ondan sonra ayarları kapatacam olaki bizim eleman uyanık davranıp java yı kurar ise otomatikmen eski ayarlar yerine gelir ve hiç bir işe yaramaz ??? bunu nasıl sağlarım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:40   #5 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Burdan olabilirmi ?
http://img207.imageshack.us/img207/4126/adsz1lc.jpg
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:51   #6 (permalink)
The Only Wolf
Member

The Only Wolf Avatar

Bilgisayarım
kardes tam üzerine bastın
şimdi benim istediğim ayarları yapıp sonra gelişmiş ve güvenlik kısımlarını kaldırır isem amcam javayı tekrar kurudğunda çalışır mı ???
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 00:59   #7 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
sanırım sorunun çözüldü.
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 11:00   #8 (permalink)
The Only Wolf
Member

The Only Wolf Avatar

Bilgisayarım
...

delirecem kardesler yukardaki ayarları yaptım ayarlardan Güvenlikten java programcıklarını devre dışı bıraktım sonra gelişmişten java devre dışı bırakmama rağmen yine çalışıyor
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-07-05, 12:11   #9 (permalink)
sHiNe
V.I.Member

sHiNe Avatar

Bilgisayarım
Valla ozaman benim ellimden başka bişi gelmeyenzi
sHiNe çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

İnternet Explorer Yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Internet Explorer yardım!!! Arslan_M Genel(internet) 0 31-10-04 15:10
İnternet Explorer Yardım avorsa Genel(internet) 3 24-09-04 19:25
İnternet explorer da sayfaların açılmaması ??????? FaDe tO BLaCk Genel(internet) 9 23-09-04 20:16
XP de İnternet Bağlantı Paylaşımı Yardım Lütfen mann Genel(OS) 1 22-08-04 00:16
Winxp ve internet explorer hakkında acil yardım!!! FaDe tO BLaCk Genel(OS) 13 20-07-03 16:26

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:50.