hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

internete giremiyorum

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında internete giremiyorum başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkdaşlar dha düne kadar nete girebiliyodum ama nedense artık giremiyorum evdeki diğer pc de net var ama benim pc de ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 25-06-08, 16:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
taciturnn
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 23.08.07
Nereden: tokat
internete giremiyorum

Arkdaşlar dha düne kadar nete girebiliyodum ama nedense artık giremiyorum evdeki diğer pc de net var ama benim pc de net yok deli olucam İNTERNET SAYFASI GÖRÜNTÜLENEMİYOR diyo 2 de bi,belki sorun bizim internette olabilir die komsunun netin den giriyim dedim yine olmadı ama başka bilgisayar giriyo ama ben giremiyorum acaba sorun nedir?
taciturnn çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 25-06-08, 16:17 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
baran101010
Rookie Member

Katılım tarihi: 21.12.07
Nereden: izmir
Ynt: internete giremiyorum

ağ bağlantılarını kontrol et sorun ordadır orda değilse modemi resetle
baran101010 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 11:57 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9

Alıntı:
taciturnn tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkdaşlar dha düne kadar nete girebiliyodum ama nedense artık giremiyorum evdeki diğer pc de net var ama benim pc de net yok deli olucam İNTERNET SAYFASI GÖRÜNTÜLENEMİYOR diyo 2 de bi,belki sorun bizim internette olabilir die komsunun netin den giriyim dedim yine olmadı ama başka bilgisayar giriyo ama ben giremiyorum acaba sorun nedir?
Sorun ağ bağlantıların da görünüyor... bir de heralde modem 4 protlu , çalışan pc'nin ethernet kablosunun takılı olduğu porta çalışmayan PC'nin kini tak yine çalışmazsa ve Ağ bağlantılarında da herhangi bir sorun yoksa ethernet kartın da problem olabilir değiştirmeniz sorunu çözer...
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 15:38 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
taciturnn
Rookie Member
Bilgisayarım

Ağda sorun olsa diğer bilgisayar girmezdi,hayır modem tek portlu ve kablosuz,masaüstü bilgisayarım hem kablolu hemde kablosuzdan bağlanıyo ama ben laptop kablosuzdan da kabloludan da bağlanamıyo.Benim pc nin sizce neyi vardır
Eski 26-06-08, 17:46 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
MonoChromE
Power Member

MonoChromE Avatar

Katılım tarihi: 13.02.06
Nereden: ankara
Blog Mesajları: 3
Resimler: 9

Alıntı:
taciturnn tarafından iletildi. Mesajı göster
Ağda sorun olsa diğer bilgisayar girmezdi,hayır modem tek portlu ve kablosuz,masaüstü bilgisayarım hem kablolu hemde kablosuzdan bağlanıyo ama ben laptop kablosuzdan da kabloludan da bağlanamıyo.Benim pc nin sizce neyi vardır

Ağ bağlantısından kastım zaten buydu yani PC nin ağ yapısından bahsetmiştim...

bir çok sorun olabilir laptop ' u aldığınız yere götürüp bi kontrolden geçirirseniz iyi olur...

Wireless bağlantı için laptop larda bir tuş olur onun açık olup olmadığını da kontrol ederseniz belki kapalı olabilir...
MonoChromE çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-06-08, 13:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
taciturnn
Rookie Member
Bilgisayarım

hayır kapalı değil açıktı kablosuzu görüp hatta şifre girdikten snra bağlandığını gösteriyordu,Neyse format attım da nete girdi,benim anlamadığım neden girmediği

Bookmarks
Konu araçları

internete giremiyorum ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
internete giremiyorum ibrahimtiyek Network 7 06-03-08 09:23
internete giremiyorum erqhan Genel(internet) 0 20-01-08 13:02
selam internete giremiyorum itfaiyeci34 Genel(internet) 0 18-11-07 10:45
Pardusta internete giremiyorum acil yardım sagopa_gfb Linux 3 21-06-06 23:48
Ana makineden internete giremiyorum. altayberk Network 0 30-09-05 23:41

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:54.

Cyber Snipa Stinger