Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı .

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı . başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı . -------------------------------------------------------------------------------- İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-04-06, 15:20   #1 (permalink)
panayot
Cool Member

panayot Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.08.04
Nereden: İSTANBUL
Thumbs up İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı .

--------------------------------------------------------------------------------

İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı programları ... windows media encoder la yapmak istıyorum statik ip m le

arkadaşlar ben media encoder kullanıyorum ama nasıl ip yönlendırmesı yapıyoruz yada pc den ayarmı yapıyoruz bılen varsa yardıcmı olursa sevınırım
Eski 15-04-06, 20:44   #2 (permalink)
ozgur_h
Senior Member

Katılım tarihi: 19.03.05
kardeş önce gönderim hızının baya güzel olması lazım. eger 256 ile bu iş yapmayı düşünüyorsan 256 ile bu işi yapamazsın.
amd64 3000+ 754 --- asus K8N --- asus 128MB 9550GE --- 512MB kingston ram --- 160GB seagete sata - 16X DVD writer --52X LG writer --- 16X LG DVD --- creative live 5.1 --- creative 4+1 speaker --- diamond 56k supraexpress harici modem --- fly98 tv kartı --- asus TA230 siyah kasa
ozgur_h çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-06, 01:56   #3 (permalink)
evanescence
Silver Member

Katılım tarihi: 26.02.05
Alıntı:
panayot tarafından iletildi.

--------------------------------------------------------------------------------

İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı programları ... windows media encoder la yapmak istıyorum statik ip m le

arkadaşlar ben media encoder kullanıyorum ama nasıl ip yönlendırmesı yapıyoruz yada pc den ayarmı yapıyoruz bılen varsa yardıcmı olursa sevınırım

kardeş buyur sana winamp radyo internette yayın yapabilirsin linkten dosyayı indirip okuyabilirsin resimli açıklama var istersen dene güzel bi olay

işte link : http://rapidshare.de/files/17315536/...radyo.rar.html

-------
"evanescence & cranberries"
evanescence çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-06, 14:11   #4 (permalink)
panayot
Cool Member

panayot Avatar

Bilgisayarım

baglantım 512 64 kb de yayın vrmek istıyorum + sagol dostum winap için ama winapta media playr çalışmıyo yanı media ncoder den yayın yapmamım sebebı işt bu
panayot çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-06, 12:01   #5 (permalink)
panayot
Cool Member

panayot Avatar

Bilgisayarım

bılen yokmu winamp harıç
panayot çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-04-06, 23:28   #6 (permalink)
kare
Rookie Member

Katılım tarihi: 14.03.06
Alıntı:
panayot tarafından iletildi.
bılen yokmu winamp harıç
ben sana yardımcı olurum istersen?
kare çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

İnternette radyo açmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan varmı . ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
NOVELL hakkında bilgisi olan varmı???? L@nC£LoT Genel(OS) 9 29-07-07 20:33
radyo frekanslarıyla ilgili bilgisi olan dr.lecter Genel 16 29-03-06 14:18
teslan,haarb prejesi,philedelphia deneyi hakkında bilgisi olan varmı garibaldi T.T.K. 10 31-03-05 13:30
www.80630.com adlı siteyle ilgili bilgisi olan varmı paradise85 Genel(internet) 2 28-10-04 12:20
Abit veya Winfast(ti4200 64 mb) kullanan veya bu konuda bilgisi olan? Xanthium Ekran Kartları 4 04-05-03 09:52

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:39.