+ Cevap Yaz
Results 1 to 5 of 5

IST task bar??

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda IST task bar?? başlıklı konu tartışılıyor; slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. ...

New Member scilacci Avatar
    Katılım tarihi
    11.04.2005
    Nereden
    copenhagen

IST task bar??

slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. kaldırdım ama bara saga clik yapınca hala IST task bar duruyo. bunu sistemden tamamen nasıl kaldırırım acaba??
    OLMUYOOOOOR

hARDWAREMANIAC Beyazzenci Avatar
    Katılım tarihi
    31.10.2002
    Nereden
    Adana
    Öncelikle program ekle/kaldıra bak. Eğer orda yoksa Ad-aware tarzı programlar ile sistemi tarat.
    Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış

Member
    Katılım tarihi
    10.07.2004
    Nereden
    İSTANBUL
    Alıntı scilacci tarafından iletildi.
    slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. kaldırdım ama bara saga clik yapınca hala IST task bar duruyo. bunu sistemden tamamen nasıl kaldırırım acaba??
    sistem geri yüklemeni kapatıp, microsoft antispyware yi yüklemen, güncellemen, güvenli moda geçip ms ile tarama yapman gerek. enkısa sürede kurtulmanı tavsiye ederim, acele et başka sorunlar çıkarmadan.

New Member scilacci Avatar
    Katılım tarihi
    11.04.2005
    Nereden
    copenhagen
    microsoft antispyware i nasil yukleyecem ve ms ile taramayi nasil yapacam biraz aciklar misin anlamadim.

K.G
    K.G çevrim dışı
    Rookie Member K.G Avatar
    Katılım tarihi
    07.04.2005
    Nereden
    Minnesota
    arkadaşlar o trojandır ben genelde c.r.acks.am sitesinden dosya indirirken sorar indirirseniz bomm bilgisayarı sarar en guzel yolu temiz bir format

+ Cevap Yaz