slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. kaldırdım ama bara saga clik yapınca hala IST task bar duruyo. bunu sistemden tamamen nasıl kaldırırım acaba??
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda IST task bar?? başlıklı konu tartışılıyor; slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. ...
slm. gecen gun ınternette nasıl olduysa bı sıteden IST task bar diye bisey yuklendi ve ınternet adress barımın altına yerleşti. kaldırdım ama bara saga clik yapınca hala IST task bar duruyo. bunu sistemden tamamen nasıl kaldırırım acaba??
OLMUYOOOOOR
Öncelikle program ekle/kaldıra bak. Eğer orda yoksa Ad-aware tarzı programlar ile sistemi tarat.
Bir varmış bir yokmuş.. Evvel zaman içinde bu forumda Beyazzenci nickli bir mahlukat varmış
sistem geri yüklemeni kapatıp, microsoft antispyware yi yüklemen, güncellemen, güvenli moda geçip ms ile tarama yapman gerek. enkısa sürede kurtulmanı tavsiye ederim, acele et başka sorunlar çıkarmadan.scilacci tarafından iletildi.
microsoft antispyware i nasil yukleyecem ve ms ile taramayi nasil yapacam biraz aciklar misin anlamadim.
arkadaşlar o trojandır ben genelde c.r.acks.am sitesinden dosya indirirken sorar indirirseniz bomm bilgisayarı sarar en guzel yolu temiz bir format