hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

java problemi lutfen yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında java problemi lutfen yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arakdaslar bilgisayara format attım sonra diskleri c ve d diye ikiye böldüm her islemi bitirdim programlarımı filan kurdum ama sıra ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 09-02-08, 22:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
indscelik
New Member

Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: DASDWQ
Question java problemi lutfen yardım

arakdaslar bilgisayara format attım sonra diskleri c ve d diye ikiye böldüm her islemi bitirdim programlarımı filan kurdum ama sıra java yuklemeye gelince

bu şekilde bi uyarı geliyor yukleme basliyor sona ulasıyor en son java patches yuklerken bu hayatı veriyor online yuklemeyi de denedim manuelide hatta d ye de yuklemeyi denedim hedefi yuklerken d yaptım yine aynı hata ne yapmam gerekiyor herseyi denedim bi sonuca ulasamadım bu arada bu hatayı verdikten sonra tamam a basıyorum java yuklenemedi hata kodu 1772 yazıyor
ne yapmam gerekiyor simdiden teşekkürler
indscelik çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-06-08, 08:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
38derece
New Member

Katılım tarihi: 26.06.08
Ynt: java problemi lutfen yardım

kardeş bende aynı sorunla çok karşılaştım girmedıgım forum kalmadı ama sunulan hiçbirşey derdıme çare olmadı en sonunda kendi işimi kendım hallettım bu javanın değişik bi sürümü bunu yüklerken bir sorunla karşılaşmıycaksın
Java Version Applet
38derece çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-07-08, 11:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
indscelik
New Member

Katılım tarihi: 09.02.08
Nereden: DASDWQ
Ynt: java problemi lutfen yardım

kardes ben sorunu halletim son bi deneyeyim dedim internet kapalıydı sansıma modem kapalıydı.bi baktım yuklendi
indscelik çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

java problemi lutfen yardım ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
hp notebook ses kartı tanıtma problemi acil yardım lutfen soulburner Notebook'lar... 2 25-09-08 08:48
arkadaslar java sorunu lutfen yardim indscelik Genel 3 26-06-08 08:46
X820 YE JAVA OYUN YUKLEYEN VAR MI ? LUTFEN YARDIM EDINNN Lyre1907 Samsung 2 25-09-06 14:41
<<hdd partition problemi- lutfen yardım>> yusufgursoy Genel 5 19-02-06 10:57
e-630 java problemi Komutan_M A Samsung 2 13-07-05 02:48

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:36.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999