Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

joomla+cuteftp+hosting=web sitesi ?

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında joomla+cuteftp+hosting=web sitesi ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba tasarım konusunda hiç bir bilgim yok joomla ve cuteftp yide hiç kullanmadım yeni işyeri için alan adı ve hosting ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-12-06, 15:37   #1 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.06.05
Nereden: tokat
joomla+cuteftp+hosting=web sitesi ?

merhaba
tasarım konusunda hiç bir bilgim yok joomla ve cuteftp yide hiç kullanmadım yeni işyeri için alan adı ve hosting aldım basit bir tasarımla adres ve iletişim bilgilerini internette yayınlamak istiyorum anladıgım kadarıyla bunun en kolay çözümü joomla+cuteftp.galiba joomla dosyasını cuteftp ile internet adresime aktarmam gerekiyor ilk olarak ama bunuda başaramadım neler yapmam gerektigi konusunda beni bilgilendirirmisiniz
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 15:49   #2 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
Request denied.
Please verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation.

joomlayı siteme yüklemeye çalıştıgımda böyle bir hata alıyorum
whiterabbit çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 16:03   #3 (permalink)
Max Payne
Silver Member

Max Payne Avatar

Katılım tarihi: 05.12.01
Nereden: İstanbul
İzinleri kontrol et.
Dosyaların CHMod ları 644 klasörlerinki 705 olmalı.

Daha basit birşeyler istiyorsan Swish yada Flash için nette hazır template ler var onları editlemeyi dene joomladan daha kısa sürer..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 16:08   #4 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Max Payne tarafından iletildi. Mesajı göster
İzinleri kontrol et.
Dosyaların CHMod ları 644 klasörlerinki 705 olmalı.
ilginiz için teşekkür ederim izinleri nereden kontrol edecegim verdiginiz rakamları nereye gireceğim
whiterabbit çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 16:13   #5 (permalink)
Max Payne
Silver Member

Max Payne Avatar

Katılım tarihi: 05.12.01
Nereden: İstanbul
Alıntı:
whiterabbit tarafından iletildi. Mesajı göster
ilginiz için teşekkür ederim izinleri nereden kontrol edecegim verdiginiz rakamları nereye gireceğim
Cuteftp de dosya yada klasörün üzerinde sağ tıkla özelliklere gir. orada 3 haneli rakam vardır. oradan kontrol etmelisin.

Joomla dosyalarını ftp ile aktardınızmı öncelikle onu sorayım. yoksa aktarma işlemindemi sorun yaşıyorsunuz.
joomlayı siteye yüklemek derken dosyaları aktarmayımı kastettiniz yoksa sitede kurulum işlemimi
Max Payne çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 16:21   #6 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Max Payne tarafından iletildi. Mesajı göster
Cuteftp de dosya yada klasörün üzerinde sağ tıkla özelliklere gir. orada 3 haneli rakam vardır. oradan kontrol etmelisin.

Joomla dosyalarını ftp ile aktardınızmı öncelikle onu sorayım. yoksa aktarma işlemindemi sorun yaşıyorsunuz.
joomlayı siteye yüklemek derken dosyaları aktarmayımı kastettiniz yoksa sitede kurulum işlemimi
joomla dosyalarını aktarmayı başaramadım "Request denied.
Please verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation." şeklinde bir hata alıyorum
whiterabbit çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 22:59   #7 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
Serverınızın joomla desteği yok sanırım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 23:35   #8 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
bildiğim kadarıyla server şunu destekliyor ya da desteklemiyor diye bir durum yok. yönetim panelinden bir db açılır, joomla için de onu kullanırsın olur biter. serverin linux ya da windows olması bişey değiştirmiyor (sef hariç).
Eski 01-12-06, 23:47   #9 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
yok hocam win yada linux ile alakalı değil mesela bazı serverlar php desteklemeye biliyor.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 23:56   #10 (permalink)
Vito Andolini
Silver Member

Vito Andolini Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.09.04
Nereden: Sicilya
Resimler: 4
Alıntı:
GaNDHi tarafından iletildi. Mesajı göster
yok hocam win yada linux ile alakalı değil mesela bazı serverlar php desteklemeye biliyor.
orası öyle tabii de bedava olması hasebiyle php desteği olmayan kalmadı ki be aga...
Vito Andolini çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-12-06, 23:59   #11 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Alıntı:
Vito Andolini tarafından iletildi. Mesajı göster
orası öyle tabii de bedava olması hasebiyle php desteği olmayan kalmadı ki be aga...

O konuda haklı olabilirsin bişey diyemicem.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-12-06, 00:11   #12 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Resimler: 6
Sanırım Problem Buda Olabilir, Joomla Dosyalarınızı FTP Programı İle Yolladğınız Ana Dizinin İsminin "public_html" Yada "www" Olması Gerekiyor.

Yine Olmaz İse Hosting Yönetim Paneline Giriş Yapın İnternet Explorer İle " Cpanel ".
Daha Sonra Menüden Fantastico* Seçeneğini Seçin Ve Fantastico*'dan Joomla Kurulumunu Yapabilirsiniz Sitenize Dosya Yollamadan.

* Fantastico : Hazır Script Kurulum Motorudur.Hosting Hizmeti Veren Firmanın Bu Desteği Verip Vermediğini Bir Sorun

Kolay Gelsin
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-12-06, 10:52   #13 (permalink)
whiterabbit
Cool Member

whiterabbit Avatar

Bilgisayarım
ilginiz için teşekkür ederim sanırım başardım
whiterabbit çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-12-06, 12:25   #14 (permalink)
PoWeRLoGY
V.I.Member

PoWeRLoGY Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.09.05
Nereden: Eskişehir
Resimler: 6
Alıntı:
whiterabbit tarafından iletildi. Mesajı göster
ilginiz için teşekkür ederim sanırım başardım
Önemli Deği Yardımımız Dokunduysa Ne Mutlu
PoWeRLoGY çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-12-06, 15:00   #15 (permalink)
GaNDHi