+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

KABLONET PORT AYARLARI (yardım lütfen)

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda KABLONET PORT AYARLARI (yardım lütfen) başlıklı konu tartışılıyor; konu başlığına bakıp, "bu ne lan" demiyeceğinizi umarak sormak istiyorum. kablonet'im var ve bittorrent kullanıyorum (p2p programlarından, emule, kazaa gibi) ...

New Member
    Katılım tarihi
    02.10.2004

KABLONET PORT AYARLARI (yardım lütfen)

konu başlığına bakıp, "bu ne lan" demiyeceğinizi umarak sormak istiyorum. kablonet'im var ve bittorrent kullanıyorum (p2p programlarından, emule, kazaa gibi) adsl kullanan bir arkadaşım router'dan (10.0.0.2'den girerek) ilgili bir iki port'u açtıktan sonra film indirme hızında en az %500'lük bir artış olduğunu söyledi ki gözlerimle şahit oldum. şimdi ben, kablonet kullanıcısı olarak istediğim portları açabilir miyim? bunun için bir kontrol paneli mevcut mu? kullandığım modem netmaster...

yardımlarınız için şimdiden tşk...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    01.09.2004
    kablonet te yok öyle bişi, ben eski kablonet kullanıcısıyım öyle bir port ne açtım ne de duydum adsl modemlerde açılıyor sadece ama tam bir bilen illaki çıkar. Sanırım senin firewall açıktır, yada emule de high id alamıyorsundur.

New Member
    Katılım tarihi
    10.11.2006
    Nereden
    izmir
    Alıntı director tarafından iletildi. Mesajı göster
    konu başlığına bakıp, "bu ne lan" demiyeceğinizi umarak sormak istiyorum. kablonet'im var ve bittorrent kullanıyorum (p2p programlarından, emule, kazaa gibi) adsl kullanan bir arkadaşım router'dan (10.0.0.2'den girerek) ilgili bir iki port'u açtıktan sonra film indirme hızında en az %500'lük bir artış olduğunu söyledi ki gözlerimle şahit oldum. şimdi ben, kablonet kullanıcısı olarak istediğim portları açabilir miyim? bunun için bir kontrol paneli mevcut mu? kullandığım modem netmaster...

yardımlarınız için şimdiden tşk...

Ya aynen katiliyorum director ayni dertten muzdaribiz kablo modem ip adresimi explorer açıp yazıyorum enter ladığımda sayfa görüntülenemiyor cikiyor. normalde modem ayarlarine girmis olmam gerekmez mi? yoksa kablo modemlerde modem ayarlarina farli bir sekilde mi giriliyor aydinlatirsaniz memnun ve mesuuud oluruz

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3