Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında limewire başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "lime wire is currently connecting to the network. your search may not return many results until you arefully connectedto the ..." şeklinde özetlenebilir....
lime wire is currently connecting to the network. your search may not return many results until you arefully connectedto the network.
Neden arama yapamıyorum bunaldım ona buna sormaktan bilen birisi varsa yardım edebilir mi_?
lime wire is currently connecting to the network. your search may not return many results until you arefully connectedto the network.
limewire şuan merkeze bağlıyor.senin aramaların seni sonuca götürmeye bilir merkeze tam bağlanana kadar diyor.Aramalarında sorun yoksa limewiren bağlantı ayarlarını kontrol et
Limewire aç üst menüden tools seceneğine gir options oradan da solda görürsün speed seceneği var o raya tıkla ardından connection speed altındaki yerde modem falan yazar oradakileri değiştir bi bakalım olacakmı