Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisayar aniden kitlineyor 1-2 saniyede düzeliyor virüs vvar saanırım yarıdım lütfen..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-10-05, 01:10   #1 (permalink)
snake_82
Senior Member

snake_82 Avatar

Katılım tarihi: 14.07.05
Nereden: AYDIN
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin

arkadaşlar bilgisayar aniden kitlineyor 1-2 saniyede
düzeliyor virüs vvar saanırım yarıdım lütfen
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-10-05, 01:25   #2 (permalink)
TAY-LAN
Moderator

TAY-LAN Avatar

Katılım tarihi: 24.12.02
Nereden: ankara
lütfen 1den fazla konu acmayalım.dıgerlerını kapadım.
soruna gelınce .vırus taraması yapabılırsın.
makına kac ram? eger rem yetersızse sanal bellek devreye gırer .hdd uzerınde dosya dızılıslerı bozuksa kıtlemeler yapabılır.defrag yapabılırsın.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-05, 16:49   #3 (permalink)
xindapub
Silver Member

xindapub Avatar

Katılım tarihi: 08.04.05
kaypersky yukle tarat ve ad ware profesyonel yukle tarat olmazsa format attır duzelmediyse ramden olabılır 2 ram var tak cıkar dene..
xindapub çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-05, 18:18   #4 (permalink)
e-diablo
Moderator

e-diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.10.02
Nereden: Hell Garden
Resimler: 7
Ulen vırus taraması yapabılırsın dıyor bır ıkı sanıyedemakınayı temızlıyen vırus programı gordunmu sen bırde su var ımdı adam makıandan dıskı cıakrt ac makınayı bakalım yıne cakcakmı yanı donanımda brısey varmı yokmu onu anla bana sankı donanım gıbı geldı ozelıklede su fanalra brı bak sen dıskıde kendı makıanda degıl vırus programı kurulu updatelerı yapılmıs brı sıstemde tarat
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-05, 18:39   #5 (permalink)
TeknO
Gold Member

TeknO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 06.01.04
Nereden: İstanbul
Güvenli kipte bilgisayarı açıp sağlam bir antivirüs programı ile tarama yapmanızı öneririm. (McAfee, Kaspersky, F-Secure, BitDefender, NOD32 gibi)
Eski 01-11-05, 20:42   #6 (permalink)
snake_82
Senior Member

snake_82 Avatar

Katılım tarihi: 14.07.05
Nereden: AYDIN
Unhappy sağalın

teşekürler arkadaşlar 109 tane virüs varmış format aççam şuan temizledim yarım yamalak çalışıyo
snake_82 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-05-08, 20:53   #7 (permalink)
frt91
New Member

frt91 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 14.05.08
Nereden: Çatalca
Ynt: lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin

kaspersky 7,0 kur tarat bişey bulamazsa nod32 son sürümün kur tarat bulamazsa AVG yi kur tarat bulamazsa bittefebdir ı kur dene çünkü bunlarında bazı açıkları birinin gördüğünü diperi görmüyo
frt91 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Acele yardım lütfen hard disk gitti gidiyor Unlearned_Man Genel 28 12-09-05 16:46
Bilgisayarımın Güvenliği İçin Lütfen Yardım Edin :( qwertyu77 Güvenlik 2 16-07-05 03:36
Lütfen Arkadaşlar Çok Acil Yardım RicaEdiyorum..Lütfen Yardım.. xlynx3 Nokia 21 29-04-05 12:35
2600 allahını seven yardım etsin nerox Nokia 9 11-04-05 14:58
sistemim hakkında fikirlerinizi istiyorum yeniyim ve fazla anlamıyorum lütfen yardım bogem Genel 3 16-02-04 23:30

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:27.