Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında lütfen yardım acele lütfen allahını seven yardım etsin başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bilgisayar aniden kitlineyor 1-2 saniyede
düzeliyor virüs vvar saanırım yarıdım lütfen..." şeklinde özetlenebilir....
Ulen vırus taraması yapabılırsın dıyor bır ıkı sanıyedemakınayı temızlıyen vırus programı gordunmu sen bırde su var ımdı adam makıandan dıskı cıakrt ac makınayı bakalım yıne cakcakmı yanı donanımda brısey varmı yokmu onu anla bana sankı donanım gıbı geldı ozelıklede su fanalra brı bak sen dıskıde kendı makıanda degıl vırus programı kurulu updatelerı yapılmıs brı sıstemde tarat