Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

mozilla hakkında yardım lütfen

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında mozilla hakkında yardım lütfen başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ben mozilla ile ttnet'den kota ma bakamıyorum güvenlik kodunu sureklı yanlış yazıyo ve netlog'a girmeye çalısıyorum kullanıcı adımı ve ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-09-08, 01:16   #1 (permalink)
ebrithil_1907
New Member

Katılım tarihi: 07.09.08
Unhappy mozilla hakkında yardım lütfen

arkadaşlar ben mozilla ile ttnet'den kota ma bakamıyorum güvenlik kodunu sureklı yanlış yazıyo ve netlog'a girmeye çalısıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum orayada girmıyo yenıden uye olmaya çalısıyorum güvenlık kodu yanlış diyo her siteye uye olmaya çalıstığımda böle bi sorun oluyo ama internetr explorer ile bole bi sorun yok neden olabilir sizce???

mozilla yı sıldım yenıden yukledım diğer surumlerini yukledım ama hepsinden aynı lütfen yardım...
ebrithil_1907 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-08, 07:06   #2 (permalink)
kalamarr
Rookie Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.08.08
Ynt: mozilla hakkında yardım lütfen

ttnet kotasına firefoxla bakıyorum hiç bir sorun yok. belki ayarları tam yapamamışsındır. ilk önce firefox'u kaldır. sonra program files'e git. mozilla firefox klasörünü sil. sonra xp kullanıyorsanız document and settings kullanıcı adınız. sonra klasör seçeneklerinden gizli klasörleri gösteri tıkla. sonra Application Dataya gir. mozilla yı sil. vista da appdata/local ve mozilla yı sil. şimdi firefox'u kur. ve tekrar dene.
kalamarr çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-08, 11:13   #3 (permalink)
By TeKnO
Cool Member

By TeKnO Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.07.08
Nereden: TUNCELİ
Resimler: 1

Alıntı:
ebrithil_1907 tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaşlar ben mozilla ile ttnet'den kota ma bakamıyorum güvenlik kodunu sureklı yanlış yazıyo ve netlog'a girmeye çalısıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum orayada girmıyo yenıden uye olmaya çalısıyorum güvenlık kodu yanlış diyo her siteye uye olmaya çalıstığımda böle bi sorun oluyo ama internetr explorer ile bole bi sorun yok neden olabilir sizce???

mozilla yı sıldım yenıden yukledım diğer surumlerini yukledım ama hepsinden aynı lütfen yardım...
arkadşım çözüm çoook basit Explorer 7 yükle rahat et niye hep zor olanı seçiyosunuz anlamdım
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-09-08, 14:45   #4 (permalink)
1110
Rookie Member

Katılım tarihi: 05.08.08

Firefoxun bir kabahati yok. Ben aylardır firefox ile kotama bakıyorum. Bence sen güvenlik kodunu yanlış girmiş olabilirmisin? veya güvenlik kodu hata verdiğinde geri butonuna basmış olabilirmisin?
1110 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-09-08, 17:48   #5 (permalink)
sehzade64
Rookie Member

sehzade64 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.03.08
Nereden: usak

selam ... benim arkadasım ie 7 varkende bakamıyodu kotasına modemin yazılımını güncellemeyi denesen ..
sehzade64 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

mozilla hakkında yardım lütfen ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Mozilla Firefox Hakkında Herşey... TeknO Önemli Konular! 361 25-10-08 12:58
X1600 pro hakkında yardım lütfen... sparhawk_001 Ekran Kartları 4 08-11-06 22:44
usb bellek hakkında yardım lütfen okanbsd Çokluortam 6 09-09-06 12:01
Lütfen yardım edin, mozilla hakkında, herşey sıfırlandı.. tunjay Genel(OS) 3 28-03-05 23:59
Syster 6.0e hakkında Lütfen Yardım FERRARI Genel(OS) 2 01-01-03 03:49

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:20.