Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Msn e ne oldu? başlıklı konu tartışılıyor; yav arkadaşlar msn e bağlanamıyorum bi türlü.parola yanlış diyor sürekli.hacklediler desek 5-6 tane arkadaşım daha bağlanamıyor.bi ara bi haber çıkmıştı ...
yav arkadaşlar msn e bağlanamıyorum bi türlü.parola yanlış diyor sürekli.hacklediler desek 5-6 tane arkadaşım daha bağlanamıyor.bi ara bi haber çıkmıştı uzantısı hotmail olanlar msn e giremeyecek parola yanlış diye hata verecek illa msn uzantılı olması lazım diye.o uygulama başladı mı aceba?
benim messenger 7.5 da da beni hatırla dedim yandaki ok işaretine basıp ismimi seçtiğimde(oturum açma yerinde) hata oluştu gönderiim mi diyor.7.5 da da oturum açma bilgilerini sileceğin yer yok.geçmişi sildim yine bozuk.
Hadi dedim bari öbür msn adresini giriim dedim.girdim çıktım yine "hata oluştu!"
oturum açma bilgileri nasıl silinir?
calışmayanlar için forum içi alıntı
ewet arkadaslar problemi buldum we sonunda cosdum
baslat tan calıstıra basıp su kodu yazın regsvr32 softpub.dll
daha sonra ac yasın ve bekleyın 3 tane arka arkaya pencere gelecek ucunede tama dıyeceksınız yanlız 3, su bıras gec gelıyor bekleyın.ha bu arada once tum messengerlardan cıkmanız gerekıyor yanı ekranın sol alt kosesındekı mesengerlara sag tusla tıklatıp cıkıs demelısınız. eger yıne olmassa demektırkı tarıhı gerı almıssınız tarıhıde normal tarıhe getırın.bende ılk once kodu yasdım olmamıstı ancak daha sonra tarıhımdede bır problem oldugunu gordum onuda eskı halıne getırınce hersey duseldı.
not: bende de çalışmıyordu tarihi güncelleyince çalışmaya başladı
yav arkadaşlar 2 gün önce ve dün hala girmiyodu bugün sabah bi daha denedim yine parola yanlış dedi.bi daha denedim açıldı.ama niye böyle olduki merak içerisindeyim.
yav arkadaşlar msn e bağlanamıyorum bi türlü.parola yanlış diyor sürekli.hacklediler desek 5-6 tane arkadaşım daha bağlanamıyor.bi ara bi haber çıkmıştı uzantısı hotmail olanlar msn e giremeyecek parola yanlış diye hata verecek illa msn uzantılı olması lazım diye.o uygulama başladı mı aceba?
arkadaşım mailin hiçmi açılmıyor eğer açılmıyorsa gizli soru butonuna giremiyormusun yada mailini başkaları kullanıyorsa geri alma ihtimali var ama durup duruken mailin açılmıyorsa bana ulaş blue_wolf06@hotmail.com belki yardımım dokunur
eğer msn 7,5 yüklü ise bilgisayarının saat ve tarih ayarlarını kontrol et. çünkü msn önceki tarihde çalışmıyor
bende sabahtan beri niye bağlanmıyo bu msn diyorum ya, anakartın pilini çıkarmıştım tarih ayarları bozulmuştu düzeltince oldu. hay allahım saçmalığa bak.