Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

msn görüntülü sohbet ayrdımı!!!!

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında msn görüntülü sohbet ayrdımı!!!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar msn de görüntülü konuşma esnasında kendi sesim bana tekrar geri dönüyor ve yankılanmaya başlıyor mikrofon+camera tipi veb cam kullanıyorum ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 15-06-06, 19:32   #1 (permalink)
r.danis
Member

Katılım tarihi: 07.05.06
Nereden: İZMİR
msn görüntülü sohbet ayrdımı!!!!

arkadaşlar msn de görüntülü konuşma esnasında kendi sesim bana tekrar geri dönüyor ve yankılanmaya başlıyor mikrofon+camera tipi veb cam kullanıyorum camerayı hoparlörden uzaklaştır demeyin onuda denedim acaba neden olabilir
r.danis çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-06-06, 19:46   #2 (permalink)
burak53
Member

burak53 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.12.05
Nereden: RİZE
belki karşındakinin hoparlöründen mikrofonuna senin sesin gelip hoparlorüne dönüyordur.
burak53 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-06-06, 20:13   #3 (permalink)
unruly
V.I.Member

unruly Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.10.04
Nereden: CeNNeT
Resimler: 6
Alıntı:
burak53 tarafından iletildi.
belki karşındakinin hoparlöründen mikrofonuna senin sesin gelip hoparlorüne dönüyordur.
yüksek olasılık aynı tv programlarındaki tv nin sesini biraz kısarmısınız durumu olabilir

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:44.