Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

msn hakkında

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında msn hakkında başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "msnde konuşma penceresini simge durumuna küçülttükten sonra başka bir sayfa açıyorum (internet explorer veya herhangi bir klasör) onu kapattıktan sonra ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-01-08, 23:07   #1 (permalink)
tifosi_o
Member

Katılım tarihi: 08.06.04
Nereden: ankara
msn hakkında

msnde konuşma penceresini simge durumuna küçülttükten sonra başka bir sayfa açıyorum (internet explorer veya herhangi bir klasör) onu kapattıktan sonra direk konuşma penceresi açılıyor.. onu engellemenin bi you var mı ? msn plus kullanıyorum sadece.. msn discovery yok.. belki onlarla ilgilidir..

şimdiden sağolun
tifosi_o çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

msn hakkında ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
fps hakkında mt86 Oyunlar 3 14-11-07 23:39
Apple Mac Book'lar hakkında !!! ve Notbooklar Hakkında! Xeutitan Notebook'lar... 0 08-12-06 12:01
HDD Hakkında Firster Genel 9 06-12-03 10:00

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:07.