Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında msn kişi engelleme başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "MSN de karşı taraf sizi engeldiğinde offline görülüyor. gerçekten offline mı yoksa sizi engellediği için offline mı? Bunu öğrenmenin yolu ..." şeklinde özetlenebilir....
araçlar/seçenekler/gizlilik ordan engellediğinden şüphelindiin kişinin üstüne gel sağ tıkla sil yazısı mevcutve tıklanabilir halde ise engellemiş seni demektir
araçlar/seçenekler/gizlilik ordan engellediğinden şüphelindiin kişinin üstüne gel sağ tıkla sil yazısı mevcutve tıklanabilir halde ise engellemiş seni demektir
inş. öyledir. Senin dediklerin gibi olanları sildim
Engeli değil silip silmediğini anlayabiliriz bu şekilde.
engellediğinin bilinmesi kişilik haklarıyla ilgili bi sorun mu teşkil ediyormuş neymiş o yüzden engellemenin görülmesinin şu ana kadar yasal bi yolu bulunmuyor. modifiye msn programları var ama onlara da ne kadar güvenilir + bu durumu kapsıyor mu bilmiyorum.
slm arkadaşlar ben sizin dediğiniz araçlar gizlilik vs dediğinize baktım biri beni engellemiş görünüyor fakat ben onunla konuşabiliyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi
slm arkadaşlar ben sizin dediğiniz araçlar gizlilik vs dediğinize baktım biri beni engellemiş görünüyor fakat ben onunla konuşabiliyorum bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi
konu baya bi eski ama eskiden msn engellememi varmış
engeleyen kişiyle konuşa bilirsin seni silmediği taktirde