Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlarım... az once msn 8 hakkında bazıları fake hazırlıor dikkat edin felan gibisinden bir msj okudum... o arkadaşımada tşekkür ediyorum.. ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 01-02-06, 12:07   #1 (permalink)
thekingcn
Rookie Member

thekingcn Avatar

Katılım tarihi: 24.03.05
Nereden: heLL
Exclamation MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili

arkadaşlarım... az once msn 8 hakkında bazıları fake hazırlıor dikkat edin felan gibisinden bir msj okudum... o arkadaşımada tşekkür ediyorum.. kısmen haklı... peki size soruyorum.. ya microsoft size msn betaı kendisi gönderirse ?? yinede iciniz rahat etmezmi... ayrıca Davetiyeler zor bulunuyor.. şimdi kendi davetiyenizi alacaksınız...
NOT: setupu indirip başka bir yerde upload etmeye calışmasınlar boşuna.. MSN davetiye göndermedigi accountlarda messenger 8 i actırtmıyor.. yokhsa size direk setup linkini vericektim..upload edip denedim ancak olmadı... şimdi siz kendi davetiyanizi alın !!

Size nasılo msn 8 sahibi olacagınızı gösteriyorum şimdi... hazır olun

http://spaces.msn.com/thekingcn

bu benim sayfam... download bölümünün orda msn ( ile ilgili bölüm ayrıca hazırlanmıştır... lütfen bir bakın ve sizinde msn 8 iniz olsun... şimdiden hayırlı ugurlu olsun... ( bu arada nedenmi direkt link vermedim ?? - ehh sitemin ziyaretcisi artsın... oda sizin bana kıyagınız olsun )

görüşmek üzere...

önizleme yapmak istermisiniz ?? buyrun link :
http://img72.imageshack.us/img72/2088/beta8gz18oh.jpg
thekingcn çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 12:19   #2 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Ben şahsen 1-2 gun fln denedim Msn Live Messenger'ı ve memnun kalmadım cok sorun cıkartıyor! En sonunda dayanamadım ve 7.5 versiyonunu yukledim Cook eskilerden engelliyip sildigim 60 kişiyi kendi kendine yeniden hesabıma eklenmiş, bir açtım hesabımı birsuru kişi beni eklemiş, sonradan anladım sildigim kişiler oldugunu! Temizlicem diye imanım gevredi
Eski 01-02-06, 12:26   #3 (permalink)
Kommix
Banned user

Kommix Avatar

Katılım tarihi: 02.10.04
davetiyesiz kullanınca sorun çıkartıyo tabii davetiyemi aldım ve beta kullanıcısı olarak başladım ve çok memnunum
Kommix çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 12:27   #4 (permalink)
EsPeRaNZa
Moderator

EsPeRaNZa Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.05.05
Nereden: İzmit/Kocaeli
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
Kommix tarafından iletildi.
davetiyesiz kullanınca sorun çıkartıyo tabii davetiyemi aldım ve beta kullanıcısı olarak başladım ve çok memnunum
Yok davetiyem var Ama Msn Live bana yaramadı!
EsPeRaNZa çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 12:52   #5 (permalink)
Simplicity
V.I.Member

Simplicity Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.03.05
Nereden: hezeyanlarda...
Resimler: 2
Alıntı:
Yok davetiyem var Ama Msn Live bana yaramadı!
eski msn sürümlerinde sildiğin kişiler sadece kişi listesinden siliniyordu. hotmail & msn deki adres defterinden değil. bunun için live beta da bunları sana tekrar gösteriyor. ama şu var ki menüden "contacts > filter contacts > messenger contacts only" kısmını seçseydin o daha önce sildiklerini görmezdin. yinede böyle uğraşma; gir hotmail kişilerine, görüşmediğin herkesi oradan sil...
Eski 01-02-06, 13:34   #6 (permalink)
Nachdenklich
V.I.Member

Nachdenklich Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.02.05
Nereden: Karsiyaka
DAha fazla ram yiyo msn 8 yaw
Nachdenklich çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 20:44   #7 (permalink)
snake_82
Senior Member

snake_82 Avatar

Katılım tarihi: 14.07.05
Nereden: AYDIN
Thumbs up

Alıntı:
Nachdenklich tarafından iletildi.
DAha fazla ram yiyo msn 8 yaw
katılıryorum
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 21:02   #8 (permalink)
RigelKent
V.I.Member

RigelKent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.04.05
Nereden: Oceans
Resimler: 5
Bende dün yükledim ama öyle çok da beğendiğimi söyleyemem, ne bileyim eskisinden çok da farklı değil sanki
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-02-06, 21:17   #9 (permalink)
OOG
Cool Member

OOG Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.01.06
Nereden: İstanbul
Yok hacı yok... BETA programlardan olabildiğince kaçınıyorum (Elim mahkum olmadıkça). ne güzel 7,5 var, ve 7,5'a ait bi çok ek paket var. Şimdi 8'i yükle... Oooo dert hoca dert...
OOG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-02-06, 00:36   #10 (permalink)
semender
V.I.Member

semender Avatar

Katılım tarihi: 03.09.05
Nereden: İstanbul/Plovdiv
Beta olan herşeyde birşey vardır Tam sürümü çıkana kadar en iyisi 7.5. @OGG ye katılıyorum.
semender çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-02-06, 13:58   #11 (permalink)
emptyrean
Member

emptyrean Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.01.06
Nereden: izmir
sadece offline mesaj alma ve gönderme özelliğinden dolayı bile live messenger'ı 7.5'a değişmem, ki bir msn kullanıcısı olarak icq'dan alıştığım ve messenger'da olmasını yıllardır beklediğim bir özellikti, hele messenger live plus'ın görüntülerini gördükten sonra 7.5'un hiç şansı kalmadı diyebilirim.
Asrock P4VT8+ MB, Intel Celeron D 2.4, 2 x Veritech 512 400mhz DDR, 80gb Seagate 7200rpm PATA, 80gb Seagate 7200rpm SATA, Sapphire X1600 Pro 512mb, X-Fi Platinum, Asus 52x CD-ROM, Philips 16x DVD-RW, Philips 170X6 LCD, Logitech G5 Laser Mouse.
emptyrean çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-02-06, 15:25   #12 (permalink)
Caesar
V.I.Member

Caesar Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.09.02
Nereden: Constantinepol
beta 8 i yükledim ama keşke yüklemeseydim offline mesaj atabilme özelliği dışında çok fazla bi artısını görmedim ayrıca her yerinden reklam förtlüyo

Konu araçları

MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Msn hakkında biligiler genel GEDA Genel(internet) 19 25-03-06 01:07
windows live messenger 8,0 beta sorunu NOMADT Genel(internet) 3 11-01-06 11:06
Güle Güle MSN Messenger...Merhaba Windows Live Messenger lulali Genel(internet) 26 08-11-05 16:10
MSN 7.0 BETA GÜVENLİK AÇIĞI !!! ***KOMUTAN*** Güvenlik 23 08-06-05 16:15

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:12.