+ Cevap Yaz
Results 1 to 12 of 12

MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlarım... az once msn 8 hakkında bazıları fake hazırlıor dikkat edin felan gibisinden bir msj okudum... o arkadaşımada tşekkür ediyorum.. ...

Rookie Member thekingcn Avatar
    Katılım tarihi
    24.03.2005
    Nereden
    heLL

MSn Live Messenger 8 BETA %100 Garantili

arkadaşlarım... az once msn 8 hakkında bazıları fake hazırlıor dikkat edin felan gibisinden bir msj okudum... o arkadaşımada tşekkür ediyorum.. kısmen haklı... peki size soruyorum.. ya microsoft size msn betaı kendisi gönderirse ?? yinede iciniz rahat etmezmi... ayrıca Davetiyeler zor bulunuyor.. şimdi kendi davetiyenizi alacaksınız...
    NOT: setupu indirip başka bir yerde upload etmeye calışmasınlar boşuna.. MSN davetiye göndermedigi accountlarda messenger 8 i actırtmıyor.. yokhsa size direk setup linkini vericektim..upload edip denedim ancak olmadı... şimdi siz kendi davetiyanizi alın !!

Size nasılo msn 8 sahibi olacagınızı gösteriyorum şimdi... hazır olun

http://spaces.msn.com/thekingcn

bu benim sayfam... download bölümünün orda msn ( ile ilgili bölüm ayrıca hazırlanmıştır... lütfen bir bakın ve sizinde msn 8 iniz olsun... şimdiden hayırlı ugurlu olsun... ( bu arada nedenmi direkt link vermedim ?? - ehh sitemin ziyaretcisi artsın... oda sizin bana kıyagınız olsun )

görüşmek üzere...

önizleme yapmak istermisiniz ?? buyrun link :
    http://img72.imageshack.us/img72/2088/beta8gz18oh.jpg

V.I.Member EsPeRaNZa Avatar
    Katılım tarihi
    28.05.2005
    Nereden
    İzmit/Kocaeli - Nişantaşı/İstanbul
    Blog Mesajları
    1
    Ben şahsen 1-2 gun fln denedim Msn Live Messenger'ı ve memnun kalmadım cok sorun cıkartıyor! En sonunda dayanamadım ve 7.5 versiyonunu yukledim Cook eskilerden engelliyip sildigim 60 kişiyi kendi kendine yeniden hesabıma eklenmiş, bir açtım hesabımı birsuru kişi beni eklemiş, sonradan anladım sildigim kişiler oldugunu! Temizlicem diye imanım gevredi

Banned user Kommix Avatar
    Katılım tarihi
    02.10.2004
    davetiyesiz kullanınca sorun çıkartıyo tabii davetiyemi aldım ve beta kullanıcısı olarak başladım ve çok memnunum

V.I.Member EsPeRaNZa Avatar
    Katılım tarihi
    28.05.2005
    Nereden
    İzmit/Kocaeli - Nişantaşı/İstanbul
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı Kommix tarafından iletildi.
    davetiyesiz kullanınca sorun çıkartıyo tabii davetiyemi aldım ve beta kullanıcısı olarak başladım ve çok memnunum
    Yok davetiyem var Ama Msn Live bana yaramadı!

V.I.Member Simplicity Avatar
    Katılım tarihi
    26.03.2005
    Nereden
    hezeyanlarda...
    Yok davetiyem var Ama Msn Live bana yaramadı!
    eski msn sürümlerinde sildiğin kişiler sadece kişi listesinden siliniyordu. hotmail & msn deki adres defterinden değil. bunun için live beta da bunları sana tekrar gösteriyor. ama şu var ki menüden "contacts > filter contacts > messenger contacts only" kısmını seçseydin o daha önce sildiklerini görmezdin. yinede böyle uğraşma; gir hotmail kişilerine, görüşmediğin herkesi oradan sil...
    ...
    w810 için 3G edition Main ve FS çıktı !!!

V.I.Member Nachdenklich Avatar
    Katılım tarihi
    26.02.2005
    Nereden
    Karsiyaka
    DAha fazla ram yiyo msn 8 yaw

Senior Member snake_82 Avatar
    Katılım tarihi
    14.07.2005
    Nereden
    AYDIN

Alıntı Nachdenklich tarafından iletildi.
    DAha fazla ram yiyo msn 8 yaw
    katılıryorum
    ERKEKLER İÇİN YALAN SONSIĞINAKTIR KADINLAR İÇİNSE İLK YARDIM!!

V.I.Member RigelKent Avatar
    Katılım tarihi
    11.04.2005
    Bende dün yükledim ama öyle çok da beğendiğimi söyleyemem, ne bileyim eskisinden çok da farklı değil sanki
    "Son nehir kuruduğunda, son ağaç kesildiğinde, son balık tutulduğunda, beyaz adam paranın yenmeyecek birşey olduğunu anlayacak." (Kızılderili Atasözü)

OOG
    OOG çevrim dışı
    Cool Member OOG Avatar
    Katılım tarihi
    26.01.2006
    Nereden
    İstanbul
    Yok hacı yok... BETA programlardan olabildiğince kaçınıyorum (Elim mahkum olmadıkça). ne güzel 7,5 var, ve 7,5'a ait bi çok ek paket var. Şimdi 8'i yükle... Oooo dert hoca dert...

V.I.Member semender Avatar
    Katılım tarihi
    03.09.2005
    Nereden
    İstanbul/Plovdiv
    Beta olan herşeyde birşey vardır Tam sürümü çıkana kadar en iyisi 7.5. @OGG ye katılıyorum.

Member emptyrean Avatar
    Katılım tarihi
    15.01.2006
    Nereden
    izmir
    sadece offline mesaj alma ve gönderme özelliğinden dolayı bile live messenger'ı 7.5'a değişmem, ki bir msn kullanıcısı olarak icq'dan alıştığım ve messenger'da olmasını yıllardır beklediğim bir özellikti, hele messenger live plus'ın görüntülerini gördükten sonra 7.5'un hiç şansı kalmadı diyebilirim.
    Asrock P4VT8+ MB, Intel Celeron D 2.4, 2 x Veritech 512 400mhz DDR, 80gb Seagate 7200rpm PATA, 80gb Seagate 7200rpm SATA, Sapphire X1600 Pro 512mb, X-Fi Platinum, Asus 52x CD-ROM, Philips 16x DVD-RW, Philips 170X6 LCD, Logitech G5 Laser Mouse.

V.I.Member Caesar Avatar
    Katılım tarihi
    16.09.2002
    Nereden
    Constantinepol
    beta 8 i yükledim ama keşke yüklemeseydim offline mesaj atabilme özelliği dışında çok fazla bi artısını görmedim ayrıca her yerinden reklam förtlüyo

+ Cevap Yaz