Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda MSN Messenger 7 Nisan da Public Olacak başlıklı konu tartışılıyor; Güvenilir kaynaklara göre popüler anında mesajlaşma programı MSN Messenger yarın yani 7 Nisan da beta sürümünden çıkarak public olacak.
Nisan'ın ...
Güvenilir kaynaklara göre popüler anında mesajlaşma programı MSN Messenger yarın yani 7 Nisan da beta sürümünden çıkarak public olacak.
Nisan'ın 7 sinde 7 sürümü kullanıma sunulacak olan MSN Messenger ilk olarak 1999 Haziranında sahneye çıkt. Microsoft a göre her ay 100 milyon değişik kullanıcı MSN Messenger'a giriş yapıyor. MSN Messenger 2004 Eylül ayından beri beta olarak test ediliyor, 7 ayda bir çok yenilik getirilen anında mesajlaşma programdan MSN yetkilileri memnun gözüküyor.
Final sürümünü 7.0.0777 numarasıylan çıktı.
What's new ?
- The thumbnails from version 7.0.0732 are smoothed
- All beta tags and nags are removed
- A new "welcome to Messenger" popup has been added, to inform you about all its new features
-----------------------
Benden size bir güzellik microsoft sitesinde de download sunulmuş. http://download.microsoft.com/downlo...SSENGER_DL.EXE
yanlız ingilizce versiyonu bu.
Eylül 2004'ten beri beta testi yapılan MSN Messenger 7, en sonunda son ve resmi sürüm olarak karşımıza çıkıyor... Buna bağlı olarak da sitemizdeki Messenger bölümünü 6.2'den 7.0'a güncelliyor, bu sürüme uyumlu programları ön plana taşımaya başlıyoruz...
Türkçe sürümü de birkaç güne kadar yayınlanır sanırım...
Bu haberi paylaşan ve download link'ini sunan ilk türk sitesine göstermiş olduğunuz ilgilen dolayı teşekkür ederiz...
NOT:download linkini olduğu gibi kopyalayıp brovserinize yapıştırınız ! bazen hata vermektedir fakat linki flashgete yapıştırırsanız hemen inmeye başlıyor..
En son Pusu tarafından düzenlendi: 04-07-2005 saat 05:58
Msn.com.tr da beta yok normal download ettiğinizde 7.0 indiriyo demekki public olmuş
Sanırım yanıldım, dosyayı normal download kısmından indirdim ama 7.0 beta 0425 versiyonunu indirmiş. Şu an itibari ile indirme anında beta oldugunu belirtmiyor ama beta versiyonunu indiriyor.
yukarıda verdiğiniz linkte : http://g.msn.com/7METR_TR/EN/INSTALL...SSENGER_DL.EXE
bu seçenekte var bu sanırım Türkçesi şimdi bunu indiriom bide bunu deniycem
alla alla, bende msn.comda download kısmında dili turkce yapıp indirdim, beta indirmiş mal bilgisayar ya, kıl olldum, tr si yok herhalde dmi arkadaslar ? bulan varmı ? yoksa ingilizce kullanıcam da ..