abilerim benim msn messenge'ıma son cıkanı indirmek istemiyorum fakat bu seferde msn kullanım dışı oluyo.sorcğım şey son cıkanı yüklemesm de msn kullanabilirmiyim.çünkü bu çıkan seçeneğe hayır deyiince oturumu kapatıyo...
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Msn messenger sorunu başlıklı konu tartışılıyor; abilerim benim msn messenge'ıma son cıkanı indirmek istemiyorum fakat bu seferde msn kullanım dışı oluyo.sorcğım şey son cıkanı yüklemesm de ...
abilerim benim msn messenge'ıma son cıkanı indirmek istemiyorum fakat bu seferde msn kullanım dışı oluyo.sorcğım şey son cıkanı yüklemesm de msn kullanabilirmiyim.çünkü bu çıkan seçeneğe hayır deyiince oturumu kapatıyo...
En son sürümü yüklemen gerekiyor diye bir kaide yok. Eski versyonla devam edebilirsin.
öle olmuor kosullamıs kendini dewam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemek zorundasınız diyor.
İlginçtir ki ben bir önceki versyonu kullanıyorum ve bir sorunum yok. Yardımcı olamadağım için üzgünüm.
Eğer Messenger 7.0 betasını felan yüklediysen onda bir problem çıktı sen başka bir siteden ( mesela: www.inndir.com ) 6.2 'ni indir paşalar gibi yap chatını![]()
İmkansız potansiyeldir, İmkansız yoktur![]()
![]()
Saygılarımla,
Emre Güner
abim harddisk'im bosuk bos alanın 68 gb olması lasım ama 14mb bos alanım war. yeni msn'yi veya baska msn'yi yükliicek yerim yok...
scandisk yada chkdsk çalıştır. bozuk olan disk değil dosya ayırma tablosudur.
Master System Expert
[ Software - Hardware - Network ]
denedim onla alakalı diil diskinimi çizdim diicem ama ozaman da weriler kaybolur artmas.c:'yi bosalt yapıom 67gb bos alan cıkıo sonrası malum yine aynı sey monoton yasamaya basladı makine...CyberExplorer tarafından iletildi.
bide internetten edindiğim msn messenger kalıcı oluyomu yoksa bi bağlantılıkmı biri bana full açıklayabilirmi.
msn 1601 dosyasını bilen var sabana cvp yazsın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o hh ben biliyom bilgisaıam girin tmm![]()
![]()
ya bune yaa abi hortlatma günümü ne![]()
İNTEL Core2Duo E4300@2655MhzGEİL DDR2 800Mhz@885Mhz 4-4-4-12