Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

MSN MESSENGER (YENİ SÜRÜM) HATASI

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında MSN MESSENGER (YENİ SÜRÜM) HATASI başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "MSN 7.0(Beta) kullanıcısıyım.son 10 gündür MSN i her açtığımda "MSN Messenger(BETA) yazılımının yeni bir sürümü kullanılabilir durumda" mesajını alıyorum.kutucuğu tıkladığımda ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 21-04-05, 13:14   #1 (permalink)
bluewings
Rookie Member

Katılım tarihi: 19.10.04
Nereden: İSTANBUL
MSN MESSENGER (YENİ SÜRÜM) HATASI

MSN 7.0(Beta) kullanıcısıyım.son 10 gündür MSN i her açtığımda "MSN Messenger(BETA) yazılımının yeni bir sürümü kullanılabilir durumda" mesajını alıyorum.kutucuğu tıkladığımda gelen yükleme sırasında MSN Messenger'ı "onar" veya "kaldır" seçenekleri var."onar"ı tıklıyorum yazılım başarıyla yükleniyor.Ancak ertesi gün MSN i açtığımda yine aynı mesaj ile karşılaşıyorum.Bende ayrıca MSN Plus!(350) sürümü de kurulu.sorun burdan kaynaklanıyor olabilir mi?(Win xp pro(TR),win 2000(EN) iki ayrı makinada da aynı sorunu yaşıyorum)
bluewings çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-05, 17:34   #2 (permalink)
Pusu
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
msn 7.0.0777 ingilizce finali yüklerseniz sorununuz ortadan kalkar..bunun için messenger sitesine gittiğinizde dil olarak ingilizceyi seçin..msn plus tan kaynaklanan bir sorun yaşamazsınız.bir ilgisi yok yani..

Pusu çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-09-05, 13:17   #3 (permalink)
nesimicicek
New Member

Katılım tarihi: 14.09.05
messenger i kendi sitesinden yüklemek gerekiyor.ordan yüklersen sorunun ortadan kalkar.
nesimicicek çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

MSN MESSENGER (YENİ SÜRÜM) HATASI ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Messenger virüsüne karşı antivirüs programı problem Genel(internet) 12 09-11-08 18:43
Msn hakkında biligiler genel GEDA Genel(internet) 19 25-03-06 01:07
MSN 7.0 BETA GÜVENLİK AÇIĞI !!! ***KOMUTAN*** Güvenlik 23 08-06-05 16:15
MSN Messenger + Patch + Son Version Plus EzerchE Genel(internet) 8 14-04-05 19:24
MSN Messenger 7 Nisan da Public Olacak lulali Genel(internet) 49 09-04-05 20:57

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:11.