Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda nete bağlanma sorunu başlıklı konu tartışılıyor; Öncelikle dial up yoluyla nete bağlanıyorum.Birkaç gün önce net
hızlandırıcı,pc hızlandırıcı diye birçok program kurdum.Bunları uninstall ettikten sonra bağlanmaya çalışınca ...
Öncelikle dial up yoluyla nete bağlanıyorum.Birkaç gün önce net
hızlandırıcı,pc hızlandırıcı diye birçok program kurdum.Bunları uninstall ettikten sonra bağlanmaya çalışınca "Ahizeyikaldırıp numarayı çevirin ya da santralden numarayı çevirmesini isteyin.Numarayı çevirdikten hemen sonra Tamam'ı tıklayıp ahizeyi yerine koyun" diye bir uyarı çıktı.
Olay görüntüleyicisinden bakınca kaynak server diye bir uyarı var ve şöyle diyor:
"LanmanServer/parameters kayıt defteri anahtarındaki AutoShareWks değeri geçerli değil ve yoksayıldı.Değeri değiştirmek istiyorsanız doğru türde ve kabul edilebilir aralıkta bir değere değiştirin veya varsayılanı kullanmak için değeri silin .Bu değer doğru sınırları kullanmayan eski bir program tarafından ayarlanmış olabilir."
Regeditten AutoShareWks'ı bulunca tür:REG_SZ veri:3D0 değeri vardı.
Bu sorunun nedeni nedir ve nasıl halledebilirim?AutoShareWks normalde hangi değerlerde olması gerekir
Bana kalırsa o b ahsettiğin programlar.İnternet b ağlantını ve bağlı olduğu kaynakları değiştirdi.Bu sebeptende system dosyaları uninstall edilirken değiştirdiği ayarlar öylece kaldı.Ç özümse sanırım o programları tekrar yüklemek ya da FORMAT