Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

p2p kullanım kılavuzu

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında p2p kullanım kılavuzu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar merhabalar; İlk olarak şunu açıklamak istiyorum Diablo kesinlikle yardım odaklı bir kişi bana yardımları için kendisine çok çok teşekkür ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 22-07-04, 02:01   #1 (permalink)
aceylani
New Member

Katılım tarihi: 15.07.04
Nereden: istanbul
Red face p2p kullanım kılavuzu

Arkadaşlar merhabalar;
İlk olarak şunu açıklamak istiyorum Diablo kesinlikle yardım odaklı bir kişi bana yardımları için kendisine çok çok teşekkür ettim zaten ama buu siz de reklam etmek istedim;
Gelelim konumuza benim ciddi şekilde overnet ve emule hakkında problemim ve bilgi eskiklğim var lütfen bu konuda sizden yardım rica ediyorum:

1. Emule ‘den Overnete indirilin dosyanın aktarımı oluyor mu?
2. Overnetin performansını arttırmak için herhangi bir extra ayar yapılıyor mu?(emule’de olduğu gibi) Eğer evetse ; açılacak portlar sadece 4661 ve 4662 mi?
3. Udp’nin Emulede ve Overnette kaç olması daha olumlu olacaktır ya da etkisiz mi olması?
4. Shareconnecter’dan Emule’ye direk indir emir mevcut peki bunu Overnette yapmamız mümkün mü?
5. Overnette download edilen dosyanın üzerine sağ tuşla tıkladığımızda “edk kopyala” ve gene bu emire benzer bir komut daha var yanlış hatırlamıyorsam hatta parantez içinde http var ben bu 2 komutun ne işe yaradığını öğrenemedim
6. Overnette indirilen dosyaya emuleden “add more users” "daha fazla kullanıcı bulma" yaparak download hızını arttırmak mümkün mü ?
7. Overnettin official sitesinde serverlist bölümünün update linki kırık bu nasıl elde edebilirim? Ya da emuledeki serverları tanıtmam mümkünmü?
8. High ID almama rağmen ve de netlimiter ile upload hızını control etmeme rağmen 256 adsl bağlantımda 10k’nın üzerinde download hızı göremiyorum işin açı tarafı kazaa’da bile görebiliyor olmam;
Modemim: Zoom 5510 usb çıkışlıdır (gateway var sadece ne router ne de firewall var)
Bu yüzden emule’de ip yönlendirmesi sistemi benim modemim için yapılabilir bir durum değil zaten tüm portlar firewall olmadığı için açık ama ben software olarak Norton 2003 firewall kullanıyorum ama 4661 ve 4662 nolu portları açtım ama halen inanılmaz performans kaybı yaşamaktaydım system:Xp tr

Oldukça soru sordum biliyorum ama bu bilgilere ancak burden ulaşabileceğime inandığım için yolladım sizden yardımlarınızı ve ilginizi rica ediyorum;
aceylani@hotmail.com bu konuda msn’den görüşmemiz daha kolay olabileceğimiz için bu bilgiyi veriyorum

Sevgilerle
aceylani çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:43.