ben 512 adsl var. portları açmadan emue'nin modlarını kullanmamın bir faydası olurmu? yoksa mod kullanmadan normal emule mi kullanıyım.
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda portları açmadan emule freeangel modu kurmamın faydası olurmu? başlıklı konu tartışılıyor; ben 512 adsl var. portları açmadan emue'nin modlarını kullanmamın bir faydası olurmu? yoksa mod kullanmadan normal emule mi kullanıyım....
ben 512 adsl var. portları açmadan emue'nin modlarını kullanmamın bir faydası olurmu? yoksa mod kullanmadan normal emule mi kullanıyım.
amd64 3000+ 754 --- asus K8N --- asus 128MB 9550GE --- 512MB kingston ram --- 160GB seagete sata - 16X DVD writer --52X LG writer --- 16X LG DVD --- creative live 5.1 --- creative 4+1 speaker --- diamond 56k supraexpress harici modem --- fly98 tv kartı --- asus TA230 siyah kasa
kısacası gözle görülür faydası olurmu? yapmamda fayda varmı?
Olmaz, çünkü ben açmadan denedim olmadı mutlaka açma gerekiyor %100 werim alabilmen için.
Derin
Emule'nin portlarını açtım böylelikle "high ID" alabildim. Download tavan yaptı.
Net Limiter ile upload'ı 1 KB'a kilitledim. Üstelik diğer arkadaşların da ADSL'den istifade edebilmesi için yine Net limiter ile download'ı 15 KB'a çekmek zorunda kaldım. ADSL 256. Clients.met içind sadece 400 kullanıcı tanınıyor üstelik.
tabiki açman gerekio verimli dl yapabilmen içinozgur_h tarafından iletildi.
ve freeangel kullan
açtıktan sonra da hemen yükselmesini bekleme, kredine göre çabuk başlıyorsun indirmeye. Krediyi nasıl mı kazanacaksın? tabii ki upload yaparak yoksa çoook sıra beklersin. Mesela bir hafta salın upload gitsin ardından farkı göreceksiniz.
ya emule değilde overnette açmak gerekli mi ?
Büyük Türk Milleti!
Atatürk için toplanalım!
Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluş idealini yaşatmak için,
Mustafa Kemal devrimine saldıran karanlık güçlere dur demek için,
Milletçe yabancı uşaklığına düşmekten kurtulmak için,
Tam bağımsız gerçekten demokratik Türkiye için,
Gazi Mustafa Kemal’in Milli Kurtuluşçu saflarında toplanalım.!
Yaşasın Türkiye! Yaşasın yarının bağımsız Türkiyesi için mücadele!
evet gerekiyormuş açmadan önce 2 kb'yi geçmiyordu şimdi 20 kb 'den aşağıya düşmüyorDirty_tux tarafından iletildi.