hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Rapid Belasi..

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Rapid Belasi.. başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Merhaba arkadaslar, Yakin bir zaman icinde sahip oldugum dsl"i degistirdim,önceden sadece modemim vardi ve ac kapa ile rapidin üstesinden geliyordum,genelde ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 14-11-07, 15:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
Rapid Belasi..

Merhaba arkadaslar,
Yakin bir zaman icinde sahip oldugum dsl"i degistirdim,önceden sadece modemim vardi ve ac kapa ile rapidin üstesinden geliyordum,genelde dizileri indirmek icin..Su an Wireless baglantim var, Modem markasi Arris ve Router olarakda D-Link DL-524 var,ben ne yaptiysam yapayim bu ip"yi degistiremiyorum her yolu ve kombinasyonu denedim,dinamik ip"ye sahibim isin ilginc yani..Aslinda bir defa degistirdim ama o kadar cok bizikladimki nasil yaptigimi bilemiyorum.. Modemi ac kapa yapiyorum Router ile arasindaki kabloyu cikart tak yapiyorum,ikisinide resetliyorum felan ama nafile..Bu arada nette bu konu hakkinda cok bilgi var,ki cogunu rapid artik yemiyor ilgili programlar felan ne var ne yok indirip denedim,hicbiri bir fayda getirmedi..Hatta premium sifre hesaplari felan 2-3gündür sirf bu olayla ugrasiyorum,o degil 10mbit"e gectik böyle bos bos duruyor ona yazik bir yardim edin bana sevgili dostlarim.. Simdiden Tesekkürler.

Unutmadan Steganos Anonym ü felanda denedim aslinda bunun yaninda Hide Ip Platinumuda,fakat Ip degismesine ragmen Rapidshare de yine xxx dosyayi indirdiginiz icin bir 180dk bekleyiniz sonucunu degistiremiyorum,e cookileride siliyorum,bilmiyorum ne yapmak lazim
Eski 14-11-07, 16:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Katılım tarihi: 05.06.06
Nereden: İSTANBUL
Blog Mesajları: 1
Resimler: 5
Cevap: Rapid Belasi..

kardeş hiç uğraşma al bi 3 aylık üyelik ver ayarı .35 ytl verdim ben öle yaptım gece gündüz download hd dvd rip filmler herbiri 8 gb
servet şu an çevrim içi   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-11-07, 22:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Valla ben baktim limit 3 gün icin 25gb yaziyor,sonra yine öyle öyle devam ediyor..Hayir simdi önceden üsretsiz olarak kullandigim icin,simdi biraz acaip geliyor Bir ikincisi bir aylik alsam bir ay sonra yine ayni muhabbet olacak,yani tek cözüm premium account olmamali diye düsünüyorum
ANJIN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-11-07, 22:26 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Alıntı:
ANJIN tarafından iletildi. Mesajı göster
Valla ben baktim limit 3 gün icin 25gb yaziyor,sonra yine öyle öyle devam ediyor..Hayir simdi önceden üsretsiz olarak kullandigim icin,simdi biraz acaip geliyor Bir ikincisi bir aylik alsam bir ay sonra yine ayni muhabbet olacak,yani tek cözüm premium account olmamali diye düsünüyorum
valla sen bilirsin bende eskiden senin gibiydim kapa aç artemaya döndü modem ben bıktım o yüzden artık rahatım 2048 sınırsız da var 88 part rapidmi var ekle dap a indirsin 250 kb/s ile

hadi sana kolay gelsin....
Eski 14-11-07, 22:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
FC
V.I.Member
Bilgisayarım

FC Avatar

Katılım tarihi: 15.08.04
Nereden: Maltepe
Ynt: Cevap: Rapid Belasi..

Alıntı:
Valla haftalık indirdiğim 10 tane dizi var hepsini emule ile indiriyorum özellikle reklam gibi olmasın trdizi ripleri çok hızlı geliyor 1mbit ile 1,5 saatte indiriyorum part modem fln uğraşmadan
Eski 14-11-07, 22:45 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Iste bnm o isten dilim yandigi icin rapide yöneldim zaten,eskiden torrentciydik ama ceza yedim Bir ikincisi her ne kadar rapidde de legal olmasada en azindan suc teskil etmiyor tam anlamiyla,zaten "bir dosyayi indirmek degil p2p üzerinden paylasmayada devam etmek " yüzünden ben para cezasi ödedim..Rapidde o olay yok yani bnm acimdan,bir ikincisi bu protectlinks üzerinden daha güvenli indiriyorum gibime geliyor..

Yok mu hic cözüm yolu bilen? Sanirim cevap yazan cikmazsa yarin 1 aylik alacagim
Eski 14-11-07, 22:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Alıntı:
Iste bnm o isten dilim yandigi icin rapide yöneldim zaten,eskiden torrentciydik ama ceza yedim Bir ikincisi her ne kadar rapidde de legal olmasada en azindan suc teskil etmiyor tam anlamiyla,zaten "bir dosyayi indirmek degil p2p üzerinden paylasmayada devam etmek " yüzünden ben para cezasi ödedim..Rapidde o olay yok yani bnm acimdan,bir ikincisi bu protectlinks üzerinden daha güvenli indiriyorum gibime geliyor..

Yok mu hic cözüm yolu bilen? Sanirim cevap yazan cikmazsa yarin 1 aylik alacagim
al al al
Eski 14-11-07, 23:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Ya alayimda,cözüm degil ki iste Ben modem ac-kapaya raziydim gerci Ama sonuc vermiyor iste..Bu kadar üye var,herkesde mi premium hesap var kardesim niye yazmiyorsunuz
Eski 15-11-07, 12:15 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
HuRRiCaNe
Silver Member
Bilgisayarım

HuRRiCaNe Avatar

Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 7

Ben modemin arayüzünden yeniden başlatıyorum daha sonra cookieleri silip, direk dalıyorum downloada =)
Yalnız bir zaman sonra modemin zarar görebileceği düşüncesi içerisindeyim
Aç kapa aç kapa aç kapa
Eski 15-11-07, 12:25 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
BLueYeS
V.I.Member
Bilgisayarım

BLueYeS Avatar

Katılım tarihi: 16.07.04
Nereden: Istanbul / Bursa

ben 1 yıllık aldım habire bişiler indiriyorum 1mb dsl var 100 le gelio direk her şey
Eski 15-11-07, 13:24 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Dün gece paypal hesabi aldim,1aylik hesap icin baska ödeme yolu kabul etmiyorlar,paypal hesaba kücük miktarda para yatiaracakmis sonra onu sana soruyorlar hesabinda senmisin gercekten vs vs,iste onu bekliyordum ki,bu arada baska birsey buldum Load.to,su an icin ihtiyaclarima cevap veriyor,ne güzel hemde ne ac kapa var ne birsey,hatta hicbirsey yok Yasasin load.to Hemde high-speed..
Ya hatta düsündüm de,egerki premiumu alirsam sirf onun icin bir site acmayi düsünüyorum,puan olayina girmek icin.. Millet benim uploadlari indirsin ben puan kazanayim premium hesabi uzatayim
Eski 15-11-07, 13:32 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2

tam bişi yazıyodum atladın abi güme gitti bi paragraf yazınamerde yenilme dicedim alma pre felan sonuna kadar arkandayımservet arkadaşın var bi ortaklığı rapidle

hasantahsin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-11-07, 13:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

Bende süphelenedim baksana böyle yazmis

Alıntı:
servet tarafından iletildi. Mesajı göster
al al al
Birde önceden premium account dagitiyorlarmis,simdi niye öyle uygulamalar yapmiyorlar Saka bir yana rapid benzer uygulamalarla bayagi bir söz sahibi oldu sektörde,e adamlar illegalede göz yumuyorlar milleti bezdirmek premiuma gecirtmek icin,yoksa normal adam gidipde bir ayda 150gb indiremez,birak normal dosyalari indirse dahi 2gbi dolduramaz,dedigim gibi premium account normal adamin neyine

Edit: Load.to da yeni kesfettim paralel downlad da yapabiliyorsun Cok mutluyum ya
Eski 15-11-07, 16:05 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
servet
Cool Member
Bilgisayarım

servet Avatar

Alıntı:
hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
tam bişi yazıyodum atladın abi güme gitti bi paragraf yazınamerde yenilme dicedim alma pre felan sonuna kadar arkandayımservet arkadaşın var bi ortaklığı rapidle

yaw yok nerden çıkardın keşke ortak olsamda para kazansam ama nerde tam tersine üyelik alıp para verdim..

ama napıyım 85 part lık oyunlar veya filmleri görünce parayı bayılmak durumunda kaldım .. çok ta memnunum rapid serverları sonuna kadar kastırıyor.. son hızda download yapıyorum ..
Eski 15-11-07, 16:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
ANJIN
V.I.Member
Bilgisayarım

ANJIN Avatar

@servet, hasantahsin kardesimiz zaten takilmak icin öyle yazmis,yani seni kizdirmak veya baska bir amacla degil Hasan iyidir iyi..
Eski 15-11-07, 16:59 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

hasantahsin Avatar

Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2

Alıntı:
@servet, hasantahsin kardesimiz zaten takilmak icin öyle yazmis,yani seni kizdirmak veya baska bir amacla degil Hasan iyidir iyi..
yok belgeleriyle ıspatlarım abi rapid çalışanı oservet espirik
hasantahsin çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-11-07, 12:09 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
HuRRiCaNe
Silver Member
Bilgisayarım

HuRRiCaNe Avatar

Katılım tarihi: 02.04.06
Nereden: Searching ...
Resimler: 7

Alıntı:
hasantahsin tarafından iletildi. Mesajı göster
yok belgeleriyle ıspatlarım abi rapid çalışanı oservet espirik
Anti Rapid forever! Fırsatçılara para yok !

Bende aynı şekilde senin ATI'yle olan ortaklığını belgelerim hacu
HuRRiCaNe çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver