Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda RAPID BELASINDAN KURTULUŞ başlıklı konu tartışılıyor; Rapidshare'de bildiğiniz üzere flashget gibi dosya indirme programlarını kullanamiyorsunuz
Fakat bu programla istediğiniz gibi dosya çekmeye devam edebilirsiniz.
Yani %20 ...
Rapidshare'de bildiğiniz üzere flashget gibi dosya indirme programlarını kullanamiyorsunuz
Fakat bu programla istediğiniz gibi dosya çekmeye devam edebilirsiniz.
Yani %20 ye geldi acil bi işiniz çıktı bilgisayarı kapatabilirsiniz, açtığınızda kaldığı yerden devam edecektir.
Programın özellikleri:
1- Kurulum gerektirmez. Küçük boyutlu
2- Çok hızlı
3- Birden fazla dosya indirme özelliği var
4- İndirilen dosyanın başlaması için harf veya rakam gibi işaretlerin girilmesi gerekmez.
5- Türkçe destekli.
6- Sık sık güncellenerek Rapidsahare sitesinin engellemelerine karşı koyması
7- Sizi hiç bir zaman yarı yolda bırakmaz. Mesela %70 indirilmişken birden bire sıfırlamaz. (Gestorda böye yapıyor.)
8- Dosya çekme çok kolaydır. Linki kopyalayıp yapıştıracaksınız. Otomatik başlar.
9- PC açılışında otomatik başlayarak dosyaları komut vermeden indirebilirsiniz.
10- Bedava. Serial, crack ile uğraşmanıza gerek yoktur.
11- Rus yazılımı olduğu için bence güvenilirdir. (Kaspersky Anti Virus gibi)
12- desteklediği siteler: RapitShare, megaupload, Mytepmdır, sendspace, turboupload, webfileru, hyperupload, hemenpaylaş. Daha ismini yazamadığım 30 site
13- Program hem proxy ile hemde proxy siz çalışıyor. Ben hep proxy
kullanmadan dosya indiryorum. Bir problemle karşılaşmadım
14- Tek mahsuru; Dosya çekimi bitince yeni dosya için 1 saat beklemesi. Fakat bu özellik programdan kaynaklanmıyor RapitShare sitesinden kaynaklanıyor. Bunu aşmanın yolu modemi kapatmak ve açmaktır. Böyle yapınca 1 dakika sonra tekrar dosya çekmeye başlarsınız
Programın Adı : RapGet
Program Sürümü : V 1.11
Yayıncı Firma: Alexander Shiryanev
Program Boyutu : 210Kb
Programın Dili: Türkçe
Dosya Adı: rapget1.11.rar
Platform : Win Me/Win NT/Win 2000/Win 98/Win XP
Kullanım İzni : Free (Bedava)
Program Güvenirligi :Virüs,Trojan ve Spy Taramasından Geçirilmiştir.
Download Kaynağı : Orjinal
Rapget bazen çalışıyo artık herzaman başarılı olmuyo downloadlarda. Özellikle divx lerde arıza çıkartıyo. Ayrıca biraz iLLeGaL gibi bu konu ne dersin İmzan dahil...
Arkadaşım verdiğin program ne sitenin kendisi kadar full bandwith desteği veriyor ne de sitenin aşina olunan ve üyelik isteyen bekleme sorununa çare buluyor...Belki ama belki şu işe yarabiliyor olabilir program,adres listelemeye...Ama windowsun içindeki basit adres defteri bile bu işi yaparken gereksiz bir programa neden ihtiyaç duysun ki insanlar adres listelemek için orasını bilemem...
Rapid share'deki bekleme probleminin tek çözümü vardır,ve en hızlısıdır...Hem kullandığınız browser'ın hem de donanım masasından explorer'ın(bu explorer kullanmayanlar için haliyle)tanımlama bilgileri ve cachelenmiş dosyaları silmek sonrada modemimize gelen telefon kablosunu ip gidene kadar çekili tutup ip gittiği an yerine geri takarak yeni ip alınması sağlamaktır...Başka da bir çözüm yoktur(rp account'u bulmak dışında tabi )
aga daha bugun dl ettim firefox+flashget kombinasyonundan valla ek olarakta hiç birşey yapmıyorsun. eskiden böyle bir imkan yoktu bressmonkey diye birşey kuruyordun ancak şu an gerek yok o tip eklentilere.
bende de var. büyük dosyalar çekerken sorun çıkarıyor. sanki indirilmiş gibi 1 saat bekletiyor. yeni sürümünü 4 gözle bekliyorum.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
ya ben bişeyleri yanlış yapıyorum galiba. Linkleri veriyorum , başlat diyorum bir türlü başlamıyor. Bekleme süresi rapidde 100mb'lık dosya için en fazla 120 sn iken bunda 5 dakikadan geri sayıma başlıyor. Neyse olsun ama 5 dakika sonunda da başlamıyor tekrar geri sayıma başlıyor. SSL dizinlerini de (Win32OpenSSL-v0.9.6m) indirdim kurdum(nereye kuracağımı bilmeden) bilgisayarı yeniden başlattım olmadı. Çok küçük dosyaları bile 10-15 dakikada indiriyor.