rapid den doya indirmeye kalktığımda sürekli ``no upload in proggress``uyarısı alıyorum.başka bilgisayarlarda bu dosyalar iniyor bir tek bende inmiyor.modemi açıp kapadım işe yaramadı.neden oluyor bu?
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda RAPID SORUN ÇIKARIYOR... başlıklı konu tartışılıyor; rapid den doya indirmeye kalktığımda sürekli ``no upload in proggress``uyarısı alıyorum.başka bilgisayarlarda bu dosyalar iniyor bir tek bende inmiyor.modemi açıp ...
rapid den doya indirmeye kalktığımda sürekli ``no upload in proggress``uyarısı alıyorum.başka bilgisayarlarda bu dosyalar iniyor bir tek bende inmiyor.modemi açıp kapadım işe yaramadı.neden oluyor bu?
Resident Evil 4
Silent Hill 4 : The Room .... too boring...
1 haftadır böylezagor@ tarafından iletildi.
Dostum buyur sana bir çözüm yolu bi dene öyle sanıyorumki bu senin sorununu çözelecek buda olmazsa başka çözüm yollarıda var olmazsa onlarıda söylerim..
limitiniz doldugunda explorer / araçlar / internet seçeneklerini adımlarını sırayla izleyin...
açılan menuden geçmişi sil - tanımlama dosyalarını sil - Dosya sil ( buna tıkladıgınızda tüm çevrimdışı içeriği sil diye bi sekme çıkıcak onuda işaretliyeceksiniz )
bütün bu işlemleri bitirdikten sonra açık olan tüm explorer pencerelerini kapatın... modeminizi kapatıp yeniden açın bağlantı kurulduktan sonra tekrar rapidden download a devam edebilirsiniz her limit doluşundan sonra sırasıyla ve eksiksiz şekilde bu işlemleri tekrar uygulamamız gerekir...
NOT : Statik ip kullananlar modemi kapatıp açma işlemine kadar yapıp daha sonra modemi kapatıp açmak yerine bir proxy kullanarak download a devam edebilirler...
saol ya sorunum çözüldüzagor@ tarafından iletildi.