+ Cevap Yaz
Results 1 to 7 of 7

RAPID SORUN ÇIKARIYOR...

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda RAPID SORUN ÇIKARIYOR... başlıklı konu tartışılıyor; rapid den doya indirmeye kalktığımda sürekli ``no upload in proggress``uyarısı alıyorum.başka bilgisayarlarda bu dosyalar iniyor bir tek bende inmiyor.modemi açıp ...

Power Member Bonwe Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    Raccoon City

RAPID SORUN ÇIKARIYOR...

rapid den doya indirmeye kalktığımda sürekli ``no upload in proggress``uyarısı alıyorum.başka bilgisayarlarda bu dosyalar iniyor bir tek bende inmiyor.modemi açıp kapadım işe yaramadı.neden oluyor bu?
    Resident Evil 4

Silent Hill 4 : The Room .... too boring...

Banned user Kommix Avatar
    Katılım tarihi
    02.10.2004
    bi ekran görntüsü atsana bende de olmuyo.

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    benim bildiğim rapid aynı ıp üzerinden sürekli dosya indirilmesine izin vermiyor belli bir limiti var o limit aşıldımı o bahsettiğiniz yazı çıkıyor heralde sizin sorun bu olmalı

Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    Raccoon City

Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    Raccoon City
    Alıntı zagor@ tarafından iletildi.
    benim bildiğim rapid aynı ıp üzerinden sürekli dosya indirilmesine izin vermiyor belli bir limiti var o limit aşıldımı o bahsettiğiniz yazı çıkıyor heralde sizin sorun bu olmalı
    1 haftadır böyle

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Dostum buyur sana bir çözüm yolu bi dene öyle sanıyorumki bu senin sorununu çözelecek buda olmazsa başka çözüm yollarıda var olmazsa onlarıda söylerim..

limitiniz doldugunda explorer / araçlar / internet seçeneklerini adımlarını sırayla izleyin...
    açılan menuden geçmişi sil - tanımlama dosyalarını sil - Dosya sil ( buna tıkladıgınızda tüm çevrimdışı içeriği sil diye bi sekme çıkıcak onuda işaretliyeceksiniz )
    bütün bu işlemleri bitirdikten sonra açık olan tüm explorer pencerelerini kapatın... modeminizi kapatıp yeniden açın bağlantı kurulduktan sonra tekrar rapidden download a devam edebilirsiniz her limit doluşundan sonra sırasıyla ve eksiksiz şekilde bu işlemleri tekrar uygulamamız gerekir...
    NOT : Statik ip kullananlar modemi kapatıp açma işlemine kadar yapıp daha sonra modemi kapatıp açmak yerine bir proxy kullanarak download a devam edebilirler...

Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    Raccoon City
    Alıntı zagor@ tarafından iletildi.
    Dostum buyur sana bir çözüm yolu bi dene öyle sanıyorumki bu senin sorununu çözelecek buda olmazsa başka çözüm yollarıda var olmazsa onlarıda söylerim..

limitiniz doldugunda explorer / araçlar / internet seçeneklerini adımlarını sırayla izleyin...
    açılan menuden geçmişi sil - tanımlama dosyalarını sil - Dosya sil ( buna tıkladıgınızda tüm çevrimdışı içeriği sil diye bi sekme çıkıcak onuda işaretliyeceksiniz )
    bütün bu işlemleri bitirdikten sonra açık olan tüm explorer pencerelerini kapatın... modeminizi kapatıp yeniden açın bağlantı kurulduktan sonra tekrar rapidden download a devam edebilirsiniz her limit doluşundan sonra sırasıyla ve eksiksiz şekilde bu işlemleri tekrar uygulamamız gerekir...
    NOT : Statik ip kullananlar modemi kapatıp açma işlemine kadar yapıp daha sonra modemi kapatıp açmak yerine bir proxy kullanarak download a devam edebilirler...
    saol ya sorunum çözüldü

+ Cevap Yaz