+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

rapidde problem mi var

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda rapidde problem mi var başlıklı konu tartışılıyor; linke tıklıyorum açılıyor. daha sonra geri sayım yapıyor. kodu girip downloada basınca. en başa tekrar donuyor tekrar free ye basıp ...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    26.12.2007

rapidde problem mi var

linke tıklıyorum açılıyor. daha sonra geri sayım yapıyor. kodu girip downloada basınca. en başa tekrar donuyor tekrar free ye basıp bekliyorsun sonra aynı kısır dongu. sizdede varmı bu problem.

1 seferde downloada başladı ama cogentte 7kb hızla iniyordu bende kapattım. yoksa benim internette mi problem var. bugün deiştirdim etherneti

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1

Ynt: rapidde problem mi var

Bende de aynı sorun vardı, ben hep kendi beğendiğim bir sunucu var (ismini vermeyeyim) onu seçtiğim için başa dönüyordu sonra default gelenden devam edeyim dedim download başladı. Bir dene bakalım.
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

Rookie Member
    Katılım tarihi
    07.08.2006
    Nereden
    EV

Ynt: rapidde problem mi var

Rapid sistemini değiştirdi.Çözümü ise bu linkte.Bence hemen deneyin. Cryptload pluginleri - Blogcu

+ Cevap Yaz