arkadaşlar rapidde sorun mu var gündüz onca şey indirdim ve şimdi giremiyorum girebilen yada bu durumdan haberi olan var mı
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda rapidde sorun mu var? başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar rapidde sorun mu var gündüz onca şey indirdim ve şimdi giremiyorum girebilen yada bu durumdan haberi olan var mı...
arkadaşlar rapidde sorun mu var gündüz onca şey indirdim ve şimdi giremiyorum girebilen yada bu durumdan haberi olan var mı
Evet şuanda sorun var bende giremiyorum arada bir oluyor böyle şeyler yakında düzelir.
oley be
bende sorun bende sanıyordum
evet sorun war
alıntıDünyanın en büyük paylaşım sitesi olan Rapidshare 19 Ocak 2007 saat 16:00 itibariyle kapanmış durumda. Sitenin Alman hükümeti tarafından telif hakkı yasasını ihlal sebebiyle kapandığı söyleniyor. Rapidshare sunucuları ise şu anda Berlin polis memurları tarafından bir odada kapatılmış durumda. Rapidshare.com’a şu anda sadece RapidShare: 1-Click Webhosting ip adresinden ulaşılabiliniyor ancak sayfa tam olarak bile yüklenmiyor. Sunucudaki dosyalar ise şu anda polis tarafından inceleniyor ve büyük ihtimalle program, film, oyun, müzik ve varsa silinecek. Rapidshare.com kapanmasına rağmen Rapidshare.de halen çalışır durumda. Sitenin açılıp açılmayacağı ise merak konusu.
Len len len... O kadar upload.... Aman Allah'ım bu bir kabus olmalı... Yazık o kadar emeğe o dosyaları upload ederken harcanan bandwidth e... vah vah vah...
Murphy diyor ki:
Zeka x Güzellik x Elverislilik = Sabit
Bu sabit her zaman sıfırdır...![]()
Fuat SAKA diyor ki:
Aldılar güzelleri kaldı yaramazları...
Sigmund FREUD diyor ki:
Birara kadınları anladığımı sandım; sonra sandığımı anladım...
rapid giderse biteriz vallapolis o kadar dosyayı anca 100 yılda inceler
![]()
son dakika haberi
şu an açılıyor rapid![]()
Başka bir forumdan aldığım bilgiye göre;
Aşağıdaki linkte bulunan dns çözümlemelerini sizin host dosyanıza eklediğinizde sorun ortadan kalkıyor...
Hosts.txt
işlemi yaptıktan sonra start-run (başlat çalıştır) sonrasında i
pconfig /flushdns
komutunu kullandığızda problemsiz şekilde erişebiliyorsunuz....
Dosyanın konumu: (notepad ile düzenleyebilirsiniz)
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Sorun giderildi sanırım. Artık açılıyor...
aman ha millet para verip üyelik satın alıyor yazık olur müzik neyim silmesinler hayret bişey ya![]()
imza: MESUT
Yeni çözüm burada.Mutlaka indirip deneyin derim.Hemde bedava. Cryptload pluginleri - Blogcu
80.239.151.250 Beyler Bunu Adres çubuguna Kopyalayin Ben Giriom Böle
!!! YAŞASIN TÜRKİYE !!!