Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkdaşlar bir rapidshare bakarmısınız halen inanamıyorum ben sabahtan beri indiriyorum oyun falan her patch bile 100mb halen bekleyin demiyor hemen ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-08-08, 21:38   #1 (permalink)
bhttnky
Cool Member

bhttnky Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08
Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D

arkdaşlar bir rapidshare bakarmısınız halen inanamıyorum ben sabahtan beri indiriyorum oyun falan her patch bile 100mb halen bekleyin demiyor hemen indiriyor anlamadım sizdedemi öyle
bhttnky çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 21:50   #2 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member

mysterious_man Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
Ynt: Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D

3-4 haftadır indirdiğin her bir dosyadan sonra beklemeden download yapabiliyorsun. Tabi bunu yaparken tüm free kullanıcılara 60k hız limiti koydular.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 21:55   #3 (permalink)
bhttnky
Cool Member

bhttnky Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.07.08

Alıntı:
mysterious_man tarafından iletildi. Mesajı göster
3-4 haftadır indirdiğin her bir dosyadan sonra beklemeden download yapabiliyorsun. Tabi bunu yaparken tüm free kullanıcılara 60k hız limiti koydular.
Ya bende düşünüyorum acaba kıyakmı yaptı bu rapid bana özel olarak diye
doğru diyosun download hızı 60kb geçmiyor
bhttnky çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-08-08, 02:34   #4 (permalink)
•Quad•
Cool Member

•Quad• Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 25.03.07
Nereden: Ankara
Resimler: 4

download yapsında 60kb olsun saten türkiyede en baba ev kullanıcıları 1024 sınırsız kullanıyo 60 i download yapsa geriside internette dolaşmaya kalır çokta işime geldi doğrusu
•Quad• çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
bedavamı, rapidshare

Konu araçları

Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Rapidshare.com'dan alacağıma rapidshare.de'den aldım.. sakroda Genel(internet) 1 15-12-06 15:45
rapidshare.de e-diablo Genel(internet) 12 14-09-06 23:55
ABIT A17 GURU MU YOKSA ASUS P4P8OO MÜ YOKSA BAŞKA BİR ŞEY Mİ?? fatih01 Anakart 8 13-05-05 15:39

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:56.