Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Rapidshare bedavamı yoksa!bugünlüğüne:D başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkdaşlar bir rapidshare bakarmısınız halen inanamıyorum ben sabahtan beri indiriyorum oyun falan her patch bile 100mb halen bekleyin demiyor hemen ..." şeklinde özetlenebilir....
arkdaşlar bir rapidshare bakarmısınız halen inanamıyorum ben sabahtan beri indiriyorum oyun falan her patch bile 100mb halen bekleyin demiyor hemen indiriyor anlamadım sizdedemi öyle
3-4 haftadır indirdiğin her bir dosyadan sonra beklemeden download yapabiliyorsun. Tabi bunu yaparken tüm free kullanıcılara 60k hız limiti koydular.
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
download yapsında 60kb olsun saten türkiyede en baba ev kullanıcıları 1024 sınırsız kullanıyo 60 i download yapsa geriside internette dolaşmaya kalır çokta işime geldi doğrusu