hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

Rapidshare ile ilgili...

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Rapidshare ile ilgili... başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Slm arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Şimdi rapidshare kullanıcıları ip üstünden tanıyor bildiğim kadarı ile. Ev arkadaşım ile baktığımızda iplerimiz ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim GalerisiBlog SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 28-04-08, 00:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
kaplans007
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 11.11.05
Nereden: eskişehir
Rapidshare ile ilgili...

Slm arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Şimdi rapidshare kullanıcıları ip üstünden tanıyor bildiğim kadarı ile. Ev arkadaşım ile baktığımızda iplerimiz aynı gözüküyor. Şimdi rapid farklı ip ler aynı premiumdan hesabı aynı zamanda kullanıyorsa hesabı kapatıyor. Peki ben ev arkadaşım ile aynı zaman kullanırsam hesap kapanırmı?
Cevabınız için şimdiden teşekkürler...
kaplans007 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 00:54 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

Katılım tarihi: 21.10.07
Nereden: Nereye
Ynt: Rapidshare ile ilgili...

kapanmaz sonuçta aynı ipyi kullanıyorsunuz
Eski 28-04-08, 22:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
haXan
Rookie Member

Katılım tarihi: 15.03.05

Rapid milyonlarca kullanıcısının IP takibini yapmaya kalksa kalkamaz bu işin içinden o yüzden problem olmaz rahat ol biz farklı 3 kişi kullanıyoruz. 2 si aynı şehirde biri farklı şehirde 2005 senesinden beri herhangi bir problem olmadı
haXan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-04-08, 22:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

Alıntı:
haXan tarafından iletildi. Mesajı göster
Rapid milyonlarca kullanıcısının IP takibini yapmaya kalksa kalkamaz bu işin içinden o yüzden problem olmaz rahat ol biz farklı 3 kişi kullanıyoruz. 2 si aynı şehirde biri farklı şehirde 2005 senesinden beri herhangi bir problem olmadı
2005ten beri aynı şekilde mi kullanıyorsunuz
WaLLoP çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 07:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
MoDBoY
Member
Bilgisayarım

MoDBoY Avatar

Katılım tarihi: 29.08.04
Nereden: uçan tekme atar bu manyak...

bildiğim kadarıyla 10 IP'ye kadar izin vermekte Premium hesaplar. O yüzden ortaklaşa alıp kullanmak gibi durumlar ortaya çıkabiliyor.
MoDBoY çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 10:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

merak ettim deneyecem bir ara
Eski 30-04-08, 14:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
rcyn
Member

rcyn Avatar

Katılım tarihi: 26.02.07
Nereden: fizan

ben bugün rapid den dosya indiriken "happy hours" falan yazdı peş peşe birkaç dosya indirdim bununla daha önce karşılaşan oldu mu? yeni mi başladı?
rcyn çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 19:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
bur4k
V.I.Member
Bilgisayarım

bur4k Avatar

Katılım tarihi: 05.12.06
Nereden: ayfon
Blog Mesajları: 3
Resimler: 22

Alıntı:
WaLLoP tarafından iletildi. Mesajı göster
merak ettim deneyecem bir ara
beraber deneyelim mi.güzel bir özellikmiş peki premiumda da doğrulama kodu giriyormuyuz?

bur4k çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 19:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

Alıntı:
bur4k tarafından iletildi. Mesajı göster
beraber deneyelim mi.güzel bir özellikmiş peki premiumda da doğrulama kodu giriyormuyuz?
yolla hesap bilgilerini deneyelimpremiumda doğrulama kodu girmiyorsun
Eski 30-04-08, 21:04 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Alıntı:
rcyn tarafından iletildi. Mesajı göster
ben bugün rapid den dosya indiriken "happy hours" falan yazdı peş peşe birkaç dosya indirdim bununla daha önce karşılaşan oldu mu? yeni mi başladı?

Evet bende yaşadım öyle bir şeyi, hani şu kedi olayına geçtikleri gün oldu, dosyalarımda öyle miniklerden değildi 3-4 part 100er mb'lık şeylerdi, hiç geri saymasız takır takır verdi dosyaları namıssız

Bu arada çifte ip olayında takılan arkadaşlar, evet ipden sizi takip etmesi accıcık zordur ama cookie attıysa napacanız orasınıda unutmayın bence, ip gizlemek hep çözüm olmaz zira böyle büyük portalların algoritmalarına güvende olmaz en ummadığınız anda pört diye şekli koyar orta kapak olsunu çeker alimallah:d:

Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 30-04-08, 21:06 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
GaNDHi
Co.Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Happy Hours çok uzun süredir devam eden bir uygulama, doğru anı yakaladığınız zaman çok işe yarıyor.
Eski 01-05-08, 00:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
mespage
V.I.Member
Bilgisayarım

mespage Avatar

Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
Resimler: 10

rapidde aynı hesabı bir kaç kişi kullandık sorun çıkmadı . yalnız son 2-3 haftadır serverlarda yine sorun var sanırım dosyalar bozuk iniyor yarım kalıyor.. server cevap vermiyor diye hata mesajı veriyor filan. parayla rezillik
Eski 01-05-08, 00:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

Alıntı:
mespage tarafından iletildi. Mesajı göster
rapidde aynı hesabı bir kaç kişi kullandık sorun çıkmadı . yalnız son 2-3 haftadır serverlarda yine sorun var sanırım dosyalar bozuk iniyor yarım kalıyor.. server cevap vermiyor diye hata mesajı veriyor filan. parayla rezillik
bana hiç rast gelmedi öyle birşey ama oluyorsa dediğin gibi parayla rezillik
Eski 12-05-08, 14:40 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
kaplans007
Rookie Member
Bilgisayarım

Katılım tarihi: 11.11.05
Nereden: eskişehir

Alıntı:
mespage tarafından iletildi. Mesajı göster
Bildiğim kadarı ile sadece bazı serverlarda hata vardı. Serverdaki sorun sebebi ile o serverdaki dosyalara erişilemiuordu. Fakat düzeldi. Hatta şimdi okulun kütüphanesindeyim yaklaşık 45 link açık. Herbiri 80 ile 150 arasında iniyor.
kaplans007 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Rapidshare ile ilgili... ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Rapidshare ile ilgili bir soru CHAOSCU123 ADSL 7 22-10-07 18:00
Rapidshare ile ilgili bir sorum varama! ubstwx Genel(internet) 3 20-12-06 21:20
Rapidshare.com'dan alacağıma rapidshare.de'den aldım.. sakroda Genel(internet) 1 15-12-06 14:45
rapidshare.de e-diablo Genel(internet) 12 14-09-06 22:55

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:11.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999