hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

rapidshare sorunu

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında rapidshare sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "slmlar arkadaşlar; rapidshare premium üyeliğim var sorunum şöyle; flashget, orbit, idman gibi programlara site için şifrelerimi kayıt etmem rağmen linkleri ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 15-04-08, 19:27 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
soulhero
Rookie Member
Bilgisayarım

soulhero Avatar

Katılım tarihi: 01.03.05
Nereden: Bursa
rapidshare sorunu

slmlar arkadaşlar;

rapidshare premium üyeliğim var sorunum şöyle;

flashget, orbit, idman gibi programlara site için şifrelerimi kayıt etmem rağmen linkleri toplu seçip eklediğimde 100 mb lik dosyayı 5 kb olarak kayıt ediyor...

Gecen ay üyelik aldığımda böyle bir sorun yoktu neden olabilir acaba.... şimdiden teşekkürler...
soulhero çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-08, 08:37 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
harun02
Rookie Member
Bilgisayarım

harun02 Avatar

Katılım tarihi: 06.03.08
Ynt: rapidshare sorunu

kardeş bende premium hesabı almıştım ben flashget programıyla öyle indirdim http://down6.flashget.com/fgf173.exe bunu indir çalıştır yükledikten sonra üste view bas aşağda şeçenekler çıkar langue bölümünde türkçe yap sonra araçlar - varsayılan indirme özellikleri orda sunucuya bağlan var oraya isim şifre ni girersin yani premium hesabının şifre vs. birde kayıt yeri var orayada hangi yere indirme yapıyorsan seçersin tamam dersin oldu bitti artık güle güle kulanabilirsin sorun çıkmaz
harun02 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-04-08, 21:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
soulhero
Rookie Member
Bilgisayarım

soulhero Avatar

teşekkür ederim arkadaşım da ben zaten flashget in olayını biliorum ama
eskisi gibi linkleri toplu halde kabul etmio her linki explorer dan açıp premium seçip ardından mirror secince linki flash da indirebiliorum...
yani normalde yaptığım gibi geceden tüm linkleri koyup indiremiorum....bilmem anlatabildim mi
Eski 17-04-08, 15:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
JaCKiE_BrOwN
Member

JaCKiE_BrOwN Avatar

Katılım tarihi: 29.03.05
Nereden: Teşvikiye
Blog Mesajları: 1
Resimler: 1

Arkadaşım merhaba..Bende rapid premium kullanıyorum ve dosyalarımı flashget aracılığıyla indiriyorum.Linkleri 5kb olarak indiriyorsa linkler gümlemiş olabilir.Önce linki adres barına yazıp explorer'dan kontrol et..Toplu indirme için de şu yolu takip et.

1 - Linklerin hepsini seçili duruma getirip "Koplaya" de..

2 - Aşağıdaki gibi bir menü açılacak.Oradan "Tamam" butonuna bas

3 - İlgili kutucuklara kullanıcı adı ve parolanı yaz ve "Tamam" de..

En son JaCKiE_BrOwN tarafından düzenlendi: 17-04-08 saat 16:07.
JaCKiE_BrOwN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-04-08, 16:21 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
soulhero
Rookie Member
Bilgisayarım

soulhero Avatar

dediklerini zaten yapıyorum ama önceden de belirttiğim gibi olmuyor. ancak linki explorer da açıp premium seçip mirror (level3 gibi) sectikten sonra indirebiliorum. Bunu da her link için ayrı ayrı yapmam gerekiyor. Neden olabilir acaba eskiden böyle bi sorun yoktu.

Not: Flashget yerine orbit,idman v.s de yükledim ama yine aynı sonuç)
Eski 18-04-08, 07:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
harun02
Rookie Member
Bilgisayarım

harun02 Avatar

Katılım tarihi: 06.03.08

ya linkler ölmüş yada atıyorum mesela ww.rapidshare.com/files/345458/harun.rar olmalı bide üstüne .rar.html olmasın sorun bu değilse rapidshare premium girişini yap orda options var bas orda serverler var bi tane server seç artık her zaman o serverden iner başkada olmasa rapidshare temasa geç sorunu bildir
harun02 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 18-04-08, 10:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
soulhero
Rookie Member
Bilgisayarım

soulhero Avatar

teşekkür ederim söylediklerinizi de denicem (bu arada linkler ölü diil indiriorum)
Eski 21-04-08, 11:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
summer-love
New Member

Katılım tarihi: 21.04.08
Nereden: ankara
Exclamation Ynt: rapidshare sorunu

merhaba arkadaşlar ben rapid sahreden her hangi bir dosya indiremiyorum.
bir hata veriyor ıp adresiyle alakalı sadece bu yazdığıma bakaraktan birşey söyleyebilimisiniz.Yani hiç indiremiyorum.şimdiden teşekkürler.....
summer-love çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-08, 11:08 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
bulkan
Silver Member
Bilgisayarım

bulkan Avatar

Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Siteye girip altta Free butonuna tıkladıktan sonraki kısımla ilgili buraya resim koyar mısın?
Bir de mesela bir dosyayı indirdikten sonra mı 2.ciyi hemen indirmek istiyorsun?
Tarayıcını kapat.Disk temizleme yap ve modemini resetle.Daha sonra tekrar indirmeyi dene.
Eski 21-04-08, 11:19 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
summer-love
New Member

Exclamation Ynt: rapidshare tercüme edebilirmisiniz

The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!

cümlesinin türkçe telafuzunu yapabilirmisiniz.teşekkürler.
Eski 21-04-08, 12:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
bulkan
Silver Member
Bilgisayarım

bulkan Avatar

Katılım tarihi: 06.05.07
Nereden: Ankara

Tercümesini yapamam ama direkt olarak, "Download via Teliasoneria" butonuna tıklayarak dosyayı indirebilirsiniz.Süre, kod vs engele takılmadan.
bulkan çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 21-04-08, 12:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member
Bilgisayarım

mysterious_man Avatar

Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Resimler: 4

Mutlu saatler aktif falan diyor. Bize kolaylığı bu zaman dilimi içerisinde kod girmeden indirme yapabiliyoruz. Aslında bekleme süresini de aşağıya çekselerdi daha bir mutlu saatler olacaktı ya...
Eski 25-04-08, 18:10 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
summer-love
New Member

Exclamation Ynt: tercüme edebilirmsisiniz?

Your IP address 64.62.138.73 is already downloading a file. You have to wait until it is finished.
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own premium-account now. Instant download-access!

bana bunu bir tercüme edin ...
şimdiden teşekkür ederim
Eski 25-04-08, 18:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #14 (permalink)
WaLLoP
V.I.Member
Bilgisayarım

WaLLoP Avatar

Katılım tarihi: 21.10.07
Nereden: Nereye

rapid premium hesabın yoksa aynı anda sadece bir dosya indirebilirsen ve indirdikten sonra modemi aç kapa yapmazsan belirli bir süre beklemek zorundasın
Eski 25-04-08, 19:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #15 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Resimler: 10
Ynt: rapidshare tercüme edebilirmisiniz

Alıntı:
summer-love tarafından iletildi. Mesajı göster
The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!

cümlesinin türkçe telafuzunu yapabilirmisiniz.teşekkürler.

Rapidshare happy hour (happy hour download kısıtlaması yok) şu an aktif. İyi eğlenceler.
Eski 23-06-08, 20:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #16 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.06.08
Nereden: kıbrıs

Alıntı:
JaCKiE_BrOwN tarafından iletildi. Mesajı göster
Arkadaşım merhaba..Bende rapid premium kullanıyorum ve dosyalarımı flashget aracılığıyla indiriyorum.Linkleri 5kb olarak indiriyorsa linkler gümlemiş olabilir.Önce linki adres barına yazıp explorer'dan kontrol et..Toplu indirme için de şu yolu takip et.

1 - Linklerin hepsini seçili duruma getirip "Koplaya" de..

2 - Aşağıdaki gibi bir menü açılacak.Oradan "Tamam" butonuna bas

3 - İlgili kutucuklara kullanıcı adı ve parolanı yaz ve "Tamam" de..

kardeş tarif etdiğin şekilde yapdım ama aynı anda dosya inmez hep internet sayfaları ener niçin sizde oluyor da ben de olmuyor
muhbir50 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 23-06-08, 23:01 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #17 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member
Bilgisayarım

mysterious_man Avatar

Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Resimler: 4

linkin sonundaki .html kısmını silmen gerekiyor. Misal;

part1.rar.html ==> part1.rar
dinle.mp3.html ==> dinle.mp3 ve benzeri gibi...
mysterious_man çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 24-06-08, 00:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #18 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

yapdım html yı silerek yapdım gene sayfayı endirir kotmular dan dns önbelleğni temizledim gene sayfayı endirir sora aklıma bir şey geldi normal yoldan geri sayım bitince kodu girdim linki flashget alınca flashget deki url yi copy ledim net den kopup bastan bağlandım pasteledim sayfayı endirir
Eski 25-06-08, 19:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #19 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

şu linki RapidShare: Easy Filehosting butun rapid programların da denedim boş rar dosyası eniyor normal firefox dan endirince 100 mb olarak endiriyor hiç bir program da aynı anda link olmuyor
Eski 27-06-08, 10:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #20 (permalink)
ejherda
Power Member
Bilgisayarım

ejherda Avatar

Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul

Ben FF den FLashgot eklentisini indirdim Rapidzone dendde ayarlardan Direct download dedim FF dende Flashgottan indirmesini seçtim

25 Dosya birden saldırdım TTNET batcak
Eski 28-06-08, 17:22 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #21 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

bir deneyim oo programı hiç abartmıyorum ne kadar rapid programı var vee download manager programı var sa denedim linki copy paste dedim boş rar dosya sı iner bakayım bir Rapidzone programı üyeliksiz link alırmı

Bookmarks