+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Sanırım Sorunu Çözecek yok

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Sanırım Sorunu Çözecek yok başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bilmiyorum doğru yerdemi açtım konuyu. Şuan www.google.com sitesini yazıyorum fakat www.mynet.com sitesi açılıyor virus falan yok bilgisayarda arkadaşım kendisi ...

Member RegenT Avatar
    Katılım tarihi
    18.07.2002
    Nereden
    Turkey

Sanırım Sorunu Çözecek yok

arkadaşlar bilmiyorum doğru yerdemi açtım konuyu. Şuan www.google.com sitesini yazıyorum fakat www.mynet.com sitesi açılıyor virus falan yok bilgisayarda arkadaşım kendisi düzenledi ayarladı yani nasıl düzeltebilirim sanırım bunu düzenleyen 1 veya 2 kişi çıkar belkide çıkmaz ..cevaplarınızı bekliyorum
    İyi çalışmalar...

Rookie Member
    Katılım tarihi
    19.08.2006
    merhaba öncelikle .. bunun normalde basit bir çözümü vardır ana açılış sayfası ayarlamak ... ama sorununu tam olarak açıklamamışsın.. benim anladğm daha manuel bir işlem gerçekleşmiş olabileceği eğer normal standart bi ayar deilse

çalıştır
    regedit
    ctrl+f
    www.mynet.com
    arattır bulduğu değerleri sıfırla veya istedğin "www.google.com" sekmesini
    gir

hARDWAREMANIAC Blick Avatar
    Katılım tarihi
    21.09.2004
    Nereden
    Güneşli
    arkadaşım galiba ana sayfada bir sorunun yok
    @mysterious_man arkadaşımızın bi yazısı avr çözmese bile işine başka bişi için de yarıyabilir.
    İ.EXPLORER SAYFASI DEĞİŞENLER BURAYA
    buradan anlatıldığı gibi hosts dosyasını sağ tıklayıp not defterinde aç bi bak içine yönlendirme yapılmış öyle ise silersin biter

Power Member problem Avatar
    Katılım tarihi
    04.03.2005
    Nereden
    Bursa
    ebeveyn programlarından bazılarıda yönlendirme yapabiliyor. bu tarz bi yazılım varsa boşuna kasma kendini, belli adresler belli kelimeler yazılır yazılmaz mynete yada belirlenmiş herhangi bi adrese yönlendirilir site.
    imza imza

+ Cevap Yaz