Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Sanırım Sorunu Çözecek yok başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar bilmiyorum doğru yerdemi açtım konuyu. Şuan www.google.com sitesini yazıyorum fakat www.mynet.com sitesi açılıyor virus falan yok bilgisayarda arkadaşım kendisi ...
arkadaşlar bilmiyorum doğru yerdemi açtım konuyu. Şuan www.google.com sitesini yazıyorum fakat www.mynet.com sitesi açılıyor virus falan yok bilgisayarda arkadaşım kendisi düzenledi ayarladı yani nasıl düzeltebilirim sanırım bunu düzenleyen 1 veya 2 kişi çıkar belkide çıkmaz ..cevaplarınızı bekliyorum
merhaba öncelikle .. bunun normalde basit bir çözümü vardır ana açılış sayfası ayarlamak ... ama sorununu tam olarak açıklamamışsın.. benim anladğm daha manuel bir işlem gerçekleşmiş olabileceği eğer normal standart bi ayar deilse
çalıştır
regedit
ctrl+f www.mynet.com
arattır bulduğu değerleri sıfırla veya istedğin "www.google.com" sekmesini
gir
arkadaşım galiba ana sayfada bir sorunun yok
@mysterious_man arkadaşımızın bi yazısı avr çözmese bile işine başka bişi için de yarıyabilir. İ.EXPLORER SAYFASI DEĞİŞENLER BURAYA
buradan anlatıldığı gibi hosts dosyasını sağ tıklayıp not defterinde aç bi bak içine yönlendirme yapılmış öyle ise silersin biter
ebeveyn programlarından bazılarıda yönlendirme yapabiliyor. bu tarz bi yazılım varsa boşuna kasma kendini, belli adresler belli kelimeler yazılır yazılmaz mynete yada belirlenmiş herhangi bi adrese yönlendirilir site.