Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Sayfada Hata

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Sayfada Hata başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Bazı sitelerde bazı linklere tıklayınca açılıyor, bazılarına tıklayınca sanki hiçbiryere tıklamamışım gibi hiç birşey olmuyor. Bu olay bazen sitenin butonlu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 08-11-07, 00:15   #1 (permalink)
musty141
Member

Katılım tarihi: 12.01.06
Sayfada Hata

Bazı sitelerde bazı linklere tıklayınca açılıyor, bazılarına tıklayınca sanki hiçbiryere tıklamamışım gibi hiç birşey olmuyor. Bu olay bazen sitenin butonlu kısımlarında da oluyor, mesela anket var, oy vercem, tıklıyorum fakat hiç bir şey olmuyor. Bunun en bariz örneğini facebook'da yaşıyorum. Mesela biri beni listesine ekliyor, ben, bana gelen ekleme şeyinin altındaki "confirm" ve "ignore" butonlarından confirm e tıklıyorum ama sanki hiç bir yere tıklamamışım gibi hiç birşey olmuyor ve aşağıda, durum çubugunun sol tarafında "Sayfada Hata" yazıyor. Mesela "profile" a tıklayınca da oluyor bu. Bu neden olabilir? Başka bilgisayarlarda böyle bir sorun yaşamıyorum bu sitelerde. Telekomdan da oldugunu da düşünmüyorum çünkü sadece bu bilgisayarda yaşıyorum bu "Sayfada Hata" problemini.

Sorun ne olabilir? Nasıl çözeceğim?

Şimdiden Teşekkürler.
musty141 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-07, 18:38   #2 (permalink)
musty141
Member

Ynt: Sayfada Hata

Hiç mi fikri olan yok..?
musty141 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-11-07, 19:42   #3 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
Cevap: Ynt: Sayfada Hata

java yüzünden olabilir. tekrar kurmanda fayda var.
Eski 08-11-07, 20:59   #4 (permalink)
musty141
Member

Ynt: Sayfada Hata

peki neleri indirmem gerekiyor? link verirseniz çok sevinirim..
musty141 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-07, 13:11   #5 (permalink)
BLACKandWHITE
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Resimler: 18
Cevap: Ynt: Sayfada Hata

Sun Microsystems'dan Java yazılımını indirme
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-11-07, 12:45   #6 (permalink)
StßyErdeM
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.11.07
Cevap: Sayfada hata

Sorunum bu ve sürekli gönderme geliyor tüm explorer ları kapatıyor format atıyorum düzeliyor 1-2 saat içinde yine aynı format atıp hemen deep freeze kuruyorum yine değişen bişey yok explorer sayfalarında linkleri tıklıyorum bi faaliyet olmuyo yani saçma sapan bi sürü sinir edici problemle karşılaşıyorum ben format atmaktan bıktım ama çözümü bulamıyorum
StßyErdeM çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-11-07, 14:20   #7 (permalink)
StßyErdeM
New Member

Bilgisayarım
Cevap: Sayfada hata

asd
Alıntı:
StßyErdeM tarafından iletildi. Mesajı göster

Sorunum bu ve sürekli gönderme geliyor tüm explorer ları kapatıyor format atıyorum düzeliyor 1-2 saat içinde yine aynı format atıp hemen deep freeze kuruyorum yine değişen bişey yok explorer sayfalarında linkleri tıklıyorum bi faaliyet olmuyo yani saçma sapan bi sürü sinir edici problemle karşılaşıyorum ben format atmaktan bıktım ama çözümü bulamıyorum
ilk yazımda bi daha yazdım link çıkmamış yardımcı olursanız sevinirim 1 aydır ugrasıyorum kurtarın artık beni
Cap:][img=http://img119.imageshack.us/img119/6641/adszlg8.jpg][/url]
StßyErdeM çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-11-07, 02:21   #8 (permalink)
StßyErdeM
New Member

Bilgisayarım
Cevap: Sayfada Hata

Yazık bende kesin bu sitede bi çözüm bulunur dedim ama sanırım çözümü bırak cevap bile yazılmadı 11 bucuk saattir pc nin başında dk başı buraya baktım belki hemen bi cvp gelir diye nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
StßyErdeM çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-11-07, 13:57   #9 (permalink)
Excellent
Cool Member

Excellent Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 07.03.04
Cevap: Sayfada Hata

Ben 6.0'la da facebook'u gezebiliyorum fakat sorunsuz bir ortam için facebook internet explorer'un 7.0 sürümünü istiyor. Ya da Firefox'u tavsiye ediyor.
Firefox'la deneme yap. Ve facebook'a aşırı erişim olduğu saatlerde fazla yorma kendini.

Gmail ekranın içinse birşey diyemeceğim. Muhtemelen kullandığın explorer'ın java script motoru sorunlu. Güncellemeleri yapmalısın. Ya da Firefox.
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Sayfada Hata ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
hp hata basarand Genel(OS) 2 02-02-07 15:17
inernet explorer sayfada hata problemi milayk Genel(internet) 0 06-12-06 17:36
msconfig.exe açılmıyor, mmc.exe hata veriyormsconfig.exe açılırken, direk hata veriyo kahkaha Genel(OS) 3 13-03-06 17:51
Ana Sayfada Yazılan Yazılar Sparkie hARDWAREMANIA 2 02-01-06 19:36
bakalım kim bilecek internet linklerini ayrı sayfada açma zafzaf00 Genel 8 21-10-04 13:55

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:27.