+ Cevap Yaz
Results 1 to 5 of 5

(Security Information: What is Spyware?) Bu nedir ?

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda (Security Information: What is Spyware?) Bu nedir ? başlıklı konu tartışılıyor; SystemDefender Security Center bu sayfa kendiliğinden açılıyor ben oyundayken sık sık açılıyor masaüstüne atıyor oyunun ortasında bu sayfa çıkıyor kapatıyorum ...

b0h3m
    Ziyaretçi

(Security Information: What is Spyware?) Bu nedir ?

SystemDefender Security Center
    bu sayfa kendiliğinden açılıyor ben oyundayken sık sık açılıyor masaüstüne atıyor oyunun ortasında bu sayfa çıkıyor kapatıyorum giriyorum oyuna tekrar aynısı son 2 gündür böyle :S yardımcı olabilecek varmı

New Member
    Katılım tarihi
    24.05.2008

Ynt: (Security Information: What is Spyware?) Bu nedir ?

Üstte verdiğiniz link o çıkan uyarıya aitse ki ( Gerek Mcafee SiteAdvisor gerek K9 webprotection linke ait sitenin spyware ve casus yazılım bulaştırdığını söylüyor.) yüksek ihtimal sisteminize zararlı bulaşmış olabilir.Oyunda çıkıyor olması da oyuna bulaşmış olduğunun göstergesi bence.Sisteminizi düzgün bir antivirüsle taratırsanız sorun düzelir diye tahmin ediyorum.

b0h3m
    Ziyaretçi

Avast var bende bi tarama yaptım dün bi kaç tane virüslü dosya buldu sildim Önerebilieceğiniz başka program ?

New Member
    Katılım tarihi
    24.05.2008

Benim bildiğim avast virüs bulmada özellikle silmede fazla faal değildir.Size Avira Antivir Premium'u öneririm.İngilizcedir ama kullanımı kolay bir yazılımdır.Programın Setup'u için Tıkla

6 aylık yasal lisansı için Tıkla

Boşlukları uygun şekilde doldurduktan sonra request license now tuşuna tıklayın ve lisansınızı isteyin.E-mail adresinizden veya lisansı istedikten sonraki yönlendireceği sayfadan lisansınızı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

New Member
    Katılım tarihi
    24.05.2008

Sonradan aklıma geldi.Eğer bilgisayarınıza virüsden dolayı antivirüs yüklenmiyorsa yine Avira Antivir'in Rescue CD'sini deneyebilirsiniz.Bu yazılım CD'ye yazılıp bilgisayarı Rescue cd ile başlatarak virüslerden kurtulabilirsiniz.Antivirüs böylece bilgisayara kurulmadan virüs taraması yapıp sistemi temizlemektedir.İndirmek İçin tıklayın Ayrıca mesaj kutunuza bakın programın anlatımı ile ilgili resimli anlatım linki verdim.(reklam olmaması açısında burada veremiyorum.)
    En son Dword tarafından düzenlendi: 05-25-2008 saat 19:39

+ Cevap Yaz