Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 23-09-06, 12:46   #1
New Member

Katılım tarihi: 09.06.06
Nereden: İZMİR
Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik servise (ama ibm değil) yaptırdım..Anakartın değiştiğini sanmıyorum..tamire vermeden gayet güzel internete bağlanıyordum..ancak tamirden geldikten ağ kablosunu taktığımda SINIRLI BAĞLANTI,BAĞLANTI YOK uyarısı veriyor..ağ kablosu arkadaştan geliyor..( Ağ kablosuyla ilgili hiç bir sorun yok) çünkü ağ kablosunu çektiğim arkadaşın kablosunu taktığımda da aynı uyarıyı veriyor..xp kurduk olmadı..ethernet driverlerini yükledik olmadı, elle ip yazdık olmadı..otomatik ağ adresi alamıyor..şimdi sorum şu: bu teknik servis denilen herifler anakartı tamir ederken ethernet kartına zarar vermiş olabilirler mi,ne olmuş olabilir,nasıl giderilir..(bilgisayardan fazla anlamayan biri olarak önerilerinizi ayrıntılı yazarsanız sevinirim) teknik servise verdiğim yer başka bir şehirde olduğu için bi daha götüremeyecem..lütfen bana bu konuda yardım edin.. iyi günler..
çağlarsaat çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-09-06, 01:24   #2
fsa
Cool Member

fsa Avatar

Katılım tarihi: 20.02.04
Nereden: Agean
inan bende aynı sorunlarla ilk aldığımda karşılaştım Norton yüklüydü ve internete bağlanmıyordu veya diğer başka bir bilgisayarla network dahi kuramıyordum herseferinde sınırlı bağlantı veya bağlantı yok beni çıldırtıyordu ...xp recover yapıyordum bende ayrıca ama işte bu yüzden olabilir ama tam emin değilim.

fsa çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-11-07, 00:34   #3
Rookie Member

yiğido34 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.10.07
Nereden: İST
Arrow Cevap: Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

bende aynı hata var ama işte... benmkiler genelde WEB şifreli...güvevnli ağlar o yüzden bağlansa bile SINIRLI flan diye hata veriyor...Şifresiz ii çeken bi hat lazım...

yiğido34 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-11-07, 01:40   #4
Senior Member

askan Avatar

Katılım tarihi: 07.11.07
Cevap: Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

bendede aynı sorun vardı program ekle kaldırdan windows bileşenlerini ekle kaldırdan internet ISS yi tekrar kurmuştum düzelmişti bende
askan çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Bilg.-Tv Bağlantı sorunu opeth Çokluortam 11 10-05-08 15:07
Sanırım Sorunu Çözecek yok RegenT Genel(internet) 3 03-09-06 19:17
zoom x4 ve bağlantı sorunu npyx ADSL 10 19-12-05 16:59
Modem hataları Mustafaacan Genel(internet) 4 12-03-04 15:07
YOK MU BU SORUNU ÇÖZEBİLECEK KİMSE... elcompany Genel 7 01-06-03 11:56

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 11:30.