+ Cevap Yaz
Results 1 to 4 of 4

Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik ...

New Member
    Katılım tarihi
    09.06.2006
    Nereden
    İZMİR

Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik servise (ama ibm değil) yaptırdım..Anakartın değiştiğini sanmıyorum..tamire vermeden gayet güzel internete bağlanıyordum..ancak tamirden geldikten ağ kablosunu taktığımda SINIRLI BAĞLANTI,BAĞLANTI YOK uyarısı veriyor..ağ kablosu arkadaştan geliyor..( Ağ kablosuyla ilgili hiç bir sorun yok) çünkü ağ kablosunu çektiğim arkadaşın kablosunu taktığımda da aynı uyarıyı veriyor..xp kurduk olmadı..ethernet driverlerini yükledik olmadı, elle ip yazdık olmadı..otomatik ağ adresi alamıyor..şimdi sorum şu: bu teknik servis denilen herifler anakartı tamir ederken ethernet kartına zarar vermiş olabilirler mi,ne olmuş olabilir,nasıl giderilir..(bilgisayardan fazla anlamayan biri olarak önerilerinizi ayrıntılı yazarsanız sevinirim) teknik servise verdiğim yer başka bir şehirde olduğu için bi daha götüremeyecem..lütfen bana bu konuda yardım edin.. iyi günler..

fsa
    fsa çevrim dışı
    Cool Member fsa Avatar
    Katılım tarihi
    20.02.2004
    Nereden
    Agean
    inan bende aynı sorunlarla ilk aldığımda karşılaştım Norton yüklüydü ve internete bağlanmıyordu veya diğer başka bir bilgisayarla network dahi kuramıyordum herseferinde sınırlı bağlantı veya bağlantı yok beni çıldırtıyordu ...xp recover yapıyordum bende ayrıca ama işte bu yüzden olabilir ama tam emin değilim.
    from the moment i wake till the moment i sleep, i will be there,by your side...

Rookie Member yiğido34 Avatar
    Katılım tarihi
    11.10.2007
    Nereden
    İST

Cevap: Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

bende aynı hata var ama işte... benmkiler genelde WEB şifreli...güvevnli ağlar o yüzden bağlansa bile SINIRLI flan diye hata veriyor...Şifresiz ii çeken bi hat lazım...

"""BU TOPRAKLARDAN SU İÇENİN
    BİLEKLERİ TUNÇ OLUR...BORDOBERELİ KÖYÜNE KEFEN BİÇENİN YIKIMI KORKUNÇ OLUR"""
    http://www.travian.com.tr/?uc=tr10_84298

Senior Member askan Avatar
    Katılım tarihi
    07.11.2007

Cevap: Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu

bendede aynı sorun vardı program ekle kaldırdan windows bileşenlerini ekle kaldırdan internet ISS yi tekrar kurmuştum düzelmişti bende

+ Cevap Yaz