Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Sınırlı bağlantı ya da bağlantı yok sorunu başlıklı konu tartışılıyor; selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik ...
selam arkadaşlar benim sorunum internete bağlanamamakla ilgili.ben de ibm notebook var..Ana kart ile ilgili bir sorun olmuştu ben de teknik servise (ama ibm değil) yaptırdım..Anakartın değiştiğini sanmıyorum..tamire vermeden gayet güzel internete bağlanıyordum..ancak tamirden geldikten ağ kablosunu taktığımda SINIRLI BAĞLANTI,BAĞLANTI YOK uyarısı veriyor..ağ kablosu arkadaştan geliyor..( Ağ kablosuyla ilgili hiç bir sorun yok) çünkü ağ kablosunu çektiğim arkadaşın kablosunu taktığımda da aynı uyarıyı veriyor..xp kurduk olmadı..ethernet driverlerini yükledik olmadı, elle ip yazdık olmadı..otomatik ağ adresi alamıyor..şimdi sorum şu: bu teknik servis denilen herifler anakartı tamir ederken ethernet kartına zarar vermiş olabilirler mi,ne olmuş olabilir,nasıl giderilir..(bilgisayardan fazla anlamayan biri olarak önerilerinizi ayrıntılı yazarsanız sevinirim) teknik servise verdiğim yer başka bir şehirde olduğu için bi daha götüremeyecem..lütfen bana bu konuda yardım edin.. iyi günler..
inan bende aynı sorunlarla ilk aldığımda karşılaştım Norton yüklüydü ve internete bağlanmıyordu veya diğer başka bir bilgisayarla network dahi kuramıyordum herseferinde sınırlı bağlantı veya bağlantı yok beni çıldırtıyordu ...xp recover yapıyordum bende ayrıca ama işte bu yüzden olabilir ama tam emin değilim.
from the moment i wake till the moment i sleep, i will be there,by your side...
bende aynı hata var ama işte... benmkiler genelde WEB şifreli...güvevnli ağlar o yüzden bağlansa bile SINIRLI flan diye hata veriyor...Şifresiz ii çeken bi hat lazım...