hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Site Accam Yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Site Accam Yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar ben daha bu sıte olayını anlamıyorum ancak host ve domaını alabılıyorum benım tek ıstedıgım bırı bana yardım etsın ucret ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 28-06-08, 10:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
onur33can
Member

onur33can Avatar

Katılım tarihi: 06.02.08
Site Accam Yardım

arkadaslar ben daha bu sıte olayını anlamıyorum ancak host ve domaını alabılıyorum benım tek ıstedıgım bırı bana yardım etsın ucret karsılıgında guzel forun sıtesı kuralım bole hareketlı sımılasyonlar felan olan bısı yapmak ıstıom lutfen yardım edın
onur33can çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-06-08, 14:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
ejherda
Power Member
Bilgisayarım

ejherda Avatar

Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul
Ynt: Site Accam Yardım

Forum işi basit Yardım ederim. .
eğer host ve domainin varsa Kurarım yanlız altına imzamı koymak şartıyla para istemiyorum. Ayrıca hareketli simulasyon demişsin daha fazla açıklarsan daha iyi yardımcı olabilirim.
Eski 08-07-08, 10:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
ahmet736
New Member

Katılım tarihi: 08.07.08
Nereden: Manisa
Talking Ynt: Site Accam Yardım

Kardeşim boşver domainle uğraşmaktan ya.. senin özele bi site atcam çoook güzel ve eğlenceli.1 günde öğrenirsin..
ahmet736 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 17:47 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
hyper35
Rookie Member

Katılım tarihi: 06.07.08

Alıntı:
onur33can tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar ben daha bu sıte olayını anlamıyorum ancak host ve domaını alabılıyorum benım tek ıstedıgım bırı bana yardım etsın ucret karsılıgında guzel forun sıtesı kuralım bole hareketlı sımılasyonlar felan olan bısı yapmak ıstıom lutfen yardım edın
msn : lan@1dur.com ekle görüşelim
hyper35 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 10-07-08, 09:35 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
a-rıza
New Member

a-rıza Avatar

Katılım tarihi: 10.07.08
Nereden: İstanbul

tavsiye sakın yanlıs anlama ama acma kardes eger genel bir forum acıcakasn bu zaman da cok zor ve artık gınalık geldi diyebliriz.He belli bir konuya agırlık verceksen sadece o zaman ac tutabilir ama ole diğer turlu cok zor tuturamazsın.Zamanını emeğini boşa harcamıs olursun..Benden tavsiye kardes insallah açmamamışsındır.
Sana tavsiyem blog filan en güzeli.Hem cok çabuk hit kapar siten hemde daha iyi olur.
Alıntı:
onur33can tarafından iletildi. Mesajı göster
arkadaslar ben daha bu sıte olayını anlamıyorum
ancak host ve domaını alabılıyorum benım tek ıstedıgım bırı bana yardım etsın ucret karsılıgında guzel forun sıtesı kuralım bole hareketlı sımılasyonlar felan olan bısı yapmak ıstıom lutfen yardım edın
a-rıza çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 12:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
serbaysayar
New Member

Katılım tarihi: 02.08.08
Nereden: fransa

arkadaslar yeni bi takim kuruyoruz ama site acmak gerekliymis bilgisayardanda fazla anlamiyorum yardimci olabilirmisiniz
serbaysayar çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-08-08, 14:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
Lazaronnie
V.I.Member
Bilgisayarım

Lazaronnie Avatar

Katılım tarihi: 30.03.06
Nereden: diye soramazsın sen bana..
Blog Mesajları: 7
Resimler: 9

Bi alan adı satın almanız gerekir "www.siteismi.com" gibi.
Daha sonra sitenizin program kodlarını barındıracak, yukarıdaki aldığınız adres yazıldığında bu program kodlarını gerekiyorsa açlıştıracak ve gereken içeriği yollayacak disk alanına bir hosting firmasından faydalanarak sahip olmalısınız.
Tabii amacınızla uygun bir web sitesi edinmek yada kendiniz oturup tasarlayıp hazırlamak zorundasınız..

Amacınız nedir bilemem ama en basit bir siteyi yukarıda anlattığım şekilde açmak isterseniz en az 15-20 ytl'yi gözden çıkartmanız şart. Öyle bedava web sitelerine alanlarına filanda pek aldırış etmeyin çünkü a'dan z'ye her şeyine müdahale edemiyorsunuz. Ama bunlarda amacınıza göre işinizi gayet iyi görebilirler.

F@H User : Lazaronnie | Score : 1344 | WU : 15
Çarşı, alayına karşı.

Lazaronnie çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Tags
site, yardım

Bookmarks
Konu araçları

Site Accam Yardım ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
site kurmak istiyorum yardım!! kusva Genel(internet) 2 02-03-08 16:00
arkadaşlar internet e baglanırken hep bir site bela oluyor.yardım edermisiniz.... headhuntergs Genel(internet) 1 24-11-06 20:35
site açılmıyo yardım diablo007 Genel(internet) 3 20-08-06 18:30
vb.net le alakalı bilgi veren site lütfen yardım edin solak320778 Genel(Code) 2 15-08-05 18:01
Wap site.. isotr Genel(Cep) 2 26-02-04 08:46

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:46.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999