Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

site açılmıyo yardım

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında site açılmıyo yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar bütün sitelere girebiliyom ama sadece bir siteye giremiyom her siteyi açtığımda bu yazı çıkıyo >>>>>>>>mozilla firefox üzüerinden girince bu ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 20-08-06, 14:58   #1 (permalink)
diablo007
New Member

diablo007 Avatar

Katılım tarihi: 20.08.06
Angry site açılmıyo yardım

arkadaşlar bütün sitelere girebiliyom ama sadece bir siteye giremiyom her siteyi açtığımda bu yazı çıkıyo >>>>>>>>mozilla firefox üzüerinden girince bu sorun çıkıyo> 503 Service Unavailable
The server is temporarily busy, try again later! Powered By LiteSpeed Web Server
Lite Speed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!
internet explorer üzerinden girincede>>>Sayfa görüntülenemiyor
Aradığınız sayfa şu an kullanılamıyor. Web sitesi teknik sorunlar yaşıyor olabilir ya da tarayıcınızın ayarlarını değiştirmeniz gerekebilir.

Bağlantı sıfırlandı
Sayfa yüklenirken sunucuyla bağlantı kesildi.

gibi hatalar çıkıyo ne yapmalıyım acil yardım
diablo007 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 15:17   #2 (permalink)
diablo007
New Member

diablo007 Avatar

bide bu yazı çıkıyo>>>>
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@huzurforum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
diablo007 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 19:26   #3 (permalink)
06MasteR
New Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 08.04.06
sitenin serveri ile alaklı bi sorun
06MasteR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-08-06, 19:30   #4 (permalink)
diablo007
New Member

diablo007 Avatar

Alıntı:
06MasteR tarafından iletildi. Mesajı göster
sitenin serveri ile alaklı bi sorun
ama başka site üyleri girebiliyo çözümü ne bunun??
diablo007 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

site açılmıyo yardım ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
yaw çorbada bizimde tuzumuz diyosunuzda yardım mardım yok..bizde yardım istiyoruz:d bruiser_xxx Modifikasyon 34 06-01-06 18:33
Corel Draw 12 açılmıyo yardım lütfen mustafa71 Grafik Tasarım 3 01-10-05 20:39
vb.net le alakalı bilgi veren site lütfen yardım edin solak320778 Genel(Code) 2 15-08-05 19:01
Acil Yardım Bilgisayarım açılmıyo !!!!! iselcenli Overclocking 14 03-08-05 17:14

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 06:20.