Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında site kurmak istiyorum yardım!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "yeni işyeri açtım bununla ilgili bir site kurmak istiyorum.ticari amaçlı bir site kurmak istiyorum.şirketimin faaliyetlerini göstermek için...gerekli programları ve ayrıntıları ..." şeklinde özetlenebilir....
yeni işyeri açtım bununla ilgili bir site kurmak istiyorum.ticari amaçlı bir site kurmak istiyorum.şirketimin faaliyetlerini göstermek için...gerekli programları ve ayrıntıları öğrenmek istiyorum....lütfen yardım...
yeni işyeri açtım bununla ilgili bir site kurmak istiyorum.ticari amaçlı bir site kurmak istiyorum.şirketimin faaliyetlerini göstermek için...gerekli programları ve ayrıntıları öğrenmek istiyorum....lütfen yardım...
profesyonel destek lazım sana. ticari amaçlı diyorsun.web hakkında hiçbirşey bilmiyorsan biraz zor derim. işi daha iyi bilen arkadaşlar var forumda mutlaka yardımcı olurlar yada bir yol gösterirler.