Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında bu siteyi bilen biri warmıı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaşlar,bi forum sayesimde bi site buldum linkte kayıt olunarak mı ne bedava rapid üyeliği kazanılıyormuş, ben bişi anlamadım işallah ..." şeklinde özetlenebilir....
selam arkadaşlar,bi forum sayesimde bi site buldum linkte kayıt olunarak mı ne bedava rapid üyeliği kazanılıyormuş, ben bişi anlamadım işallah siz anlarsınız, kolay gelsin
Bide başka bi yolu warmı premium için???(1-2günlükte olur)
selam arkadaşlar,bi forum sayesimde bi site buldum linkte kayıt olunarak mı ne bedava rapid üyeliği kazanılıyormuş, ben bişi anlamadım işallah siz anlarsınız, kolay gelsin
Bide başka bi yolu warmı premium için???(1-2günlükte olur)
How it works?
Of course we don't give free premium memberships out of the goodness of our hearts. We simply get paid by our advertisers every time a offer is completed and use the funds to purchase your memberships. This way we both profit in the end.
----
Reklamlarla kazandırdığın paraların bir kısmı ile sana rapid veriyor.
hergün birsirü reklam okuduğuna değmez kimbilir ne kadar süre sonra premium kazanırsın bana pek inandırıcı gelmiyor bu kadar uzun süre uğraşacak biri yoktur heralde illa premium istiyorsan 7€ ver al