Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla
 
hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet) »

Şu site hakkında bildikleriniz ?


Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Şu site hakkında bildikleriniz ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben Teknomarketim.com diye bi site buldum fiyatları bana çok uygun geldi ama güvenilir bir site mi emin değilim. Sitenin alt ..." şeklinde özetlenebilir....



Cevapla
 LinkBack Konu araçları |  
Eski 11-08-08, 15:22   #1 (permalink)
deLac
Rookie Member
 
deLac Avatar
 
Katılım tarihi: 07.08.08
Mesaj: 15
Şu site hakkında bildikleriniz ?

Ben Teknomarketim.com diye bi site buldum fiyatları bana çok uygun geldi ama güvenilir bir site mi emin değilim. Sitenin alt tarafında ve Sık Sorunlan Sorular sekmesinde GlobalSign sertifikalı olduklarını söylüyorlar ama siteye girip bakarsanız logonun üstüne tıklanmıyor ( Genelde bu tür marketlerde güvenlik şirketi logosuna tıklandığında siteye erişilir ve sertifika göserilir ) Ama onlar sadece siteye resim olarak koymuşlar logoyu. Bu beni şüphelendiriyor.

Hadin güvenli olduğunu farzedelim. Acaba ürün iadesi, garantiye verme gibi durumlarda ne tür bir hizmetle karşılaşacağım türünde kafamda soru işaretleri var. Bu site hakkında bir bilgisi olan var mı? Site şikayetvar.com'a da üye anı zaman da ve sadece iki şikayet almış onlar da sanırım çözülmemiş. Pek bilinmeyen ve ortalıka sesi çıkmayan bir site ? Siz ne dersiniz.

Bunlar dışında fiyatlarından memnunum.

Sitenin adresi; www.TeknoMarketim.com
deLac çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Cevapla



Tags
bildikleriniz, site


Konu araçları

Şu site hakkında bildikleriniz ? ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Psp hakkinda bildikleriniz dbaggio Playstation 62 12-01-08 00:45
pro2000 notebook lar hakkında bildikleriniz? mturen Genel 0 04-11-05 15:31
site hakkında yorumlarınızı bekliyorum flower_6822 Genel(internet) 5 10-08-05 02:10
Bir site ismi hakkında Tebol Genel(internet) 24 25-10-04 19:11
torrent siteleri (Bildikleriniz) Max Payne Genel(internet) 3 17-07-04 20:51

Aranızda sır kalmasın!
 
HABERLER
 
Saat ayarı GMT +3. Saat : 07:05.
Powered by vBulletin® Version 3.8.0 Release Candidate 1
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.
Bu sayfa 14 sorgu ile 0,0549 saniyede oluşturuldu. [PHP: %100,00 - SQL: %0]
Copyright ©1999-2008 hARDWAREMANIA. All rights reserved.