hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Süper dns ayar programı

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında Süper dns ayar programı başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "ben b programı 2-3 haftadır kullanıyorum Program tt net teki dndsleri sorguluyor ve o an için en uygununu seçip onu ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 17-03-05, 12:39 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
soulburner
Power Member
Bilgisayarım

soulburner Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir
Süper dns ayar programı

ben b programı 2-3 haftadır kullanıyorum Program tt net teki dndsleri sorguluyor ve o an için en uygununu seçip onu almanızı sağlıyor Walla dediğim bu 2-3 haftalık sürede internette hiçbir problem yaşamıyorum bütün siteler özellikle HWM çatır çatır açılıyo programın adresi http://serazat.trky.net/index.asp
soulburner çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 17-03-05, 13:00 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
mysterious_man
V.I.Member
Bilgisayarım

mysterious_man Avatar

Katılım tarihi: 21.08.04
Nereden: söylerim ama öncelikle mangır çalışsın... Rep Gücü: 5,218,214
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
Alıntı:
soulburner tarafından iletildi.
ben b programı 2-3 haftadır kullanıyorum Program tt net teki dndsleri sorguluyor ve o an için en uygununu seçip onu almanızı sağlıyor Walla dediğim bu 2-3 haftalık sürede internette hiçbir problem yaşamıyorum bütün siteler özellikle HWM çatır çatır açılıyo programın adresi http://serazat.trky.net/index.asp

walla dostum ben 1 ay dan fazla süredir kurmuştum kendi atadığı bazı dns ler yüzünden H&M ye girememiştim bende kullanmıyorum. o kadarda iyi değil yani çünkü tt nin hangi dns serveri adam akıllı çalışıyor ki birisinden birini seçtiğinde mutlaka bir yerlere giremiyorsun sayfa boş geliyor ben şu an denem yanılma yoluyla en sorunsuz bulduğum dns adresleri şunlar 212.156.2.70 , 212.156.4.4
Eski 17-03-05, 13:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
soulburner
Power Member
Bilgisayarım

soulburner Avatar

Katılım tarihi: 24.02.05
Nereden: izmir
Versiğin dns ler için çok ama şimdilik program ile hiçbi yawaşlık yok inşallah taolmaz saygılar
soulburner çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-04-05, 17:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
alluwant
Cool Member
Bilgisayarım

alluwant Avatar

Katılım tarihi: 25.08.04
Nereden: bursa
Blog Mesajları: 1
arkadaslar ben bu programı şirket bilgisayarıma kurdum ve çalıştırdım msn açtığımda şirketten kimse online diildi yani internete giremiyorlardı daha sonra diğer bi bilgisayara dns leri girdim (bu arada tüm şirket bilgisayarlarında default olarak dns sunucusu 192.168.0.2 giriliyor) girmiş olduğum bilgisayar internete bağlandı modemimiz ise otomatik olarak dns leri alıyor duyduğuma göre bilgisayara dns girilince modem dnsleri devre dışı kalıyormuş bunun hakkında açıklama yaparsanız sevinirim peki makineye dns leri girmenin başka bi yolu yok mu diğerlerinin bağlantılarını engellemeden???

Son olarak evdeki ağıma kurdum programı emule çektiği dosyalarda bozukluk saptadı hepsinde diil ama bi kısmında ağdaki diğer arkadaşımın bilgisayarından 17 mb bir veriyi indirmeye çalıştım ancak yükleme tamamlanmadığı halde yükleme tamamlandı diyor ve zipli dosyayı arşivden çıkartırken birtakım harf ve sayılar geliyor dosya yazılımı yanlış bu şekilde olmalıydı diyor dosyanın boyutuda 17 mb baya bi düşük oluyor ağda verim alamadığım için bu programı hem şirket hemde kendi bilg sildim çözüm bu olsa gerek

var mı yardım eden ???

Bookmarks
Konu araçları

Süper dns ayar programı ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
DNS lerde Sorunum Var Diyenler Buraya Baksın!!! safakhan Network 60 07-09-08 13:06
Messenger virüsüne karşı antivirüs programı problem Genel(internet) 9 16-03-05 23:10
Dikkat Telekomdan DNS duyurusu pegasus01 Genel(internet) 5 14-03-05 23:29
Dns Sorunu Yaşıyorsanız siirlerefendisi Genel(internet) 2 04-03-05 20:53

Saat ayarı GMT +3. Saat : 22:19.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999