hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

torrent dosyalar yavaş iniyor

Bu sayfada İnternet bölümü içerisindeki Genel(internet) forumu altında torrent dosyalar yavaş iniyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arks lar torrentler den oyun endiren biriyim limewire kullanırım elimdeki torrent dosyaları seeds 220 leech 1370 seeds 30 92 leecher ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > İnternet, Cep Telefonları ve Mobil uygulamalar > İnternet > Genel(internet)

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 20-06-08, 18:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

Katılım tarihi: 12.06.08
Nereden: kıbrıs
torrent dosyalar yavaş iniyor

arks lar torrentler den oyun endiren biriyim limewire kullanırım
elimdeki torrent dosyaları
seeds 220 leech 1370
seeds 30 92 leecher
seeds 34 leech 89 elimdeki butun torrent dosyaları seed az leech fazla

leech leri engelleme nin bir yolu varmı butun torrent dosyalarnı tek tek denedim hiç biri inmez yavaş ener buu leech lerii engellesek hızlı enmeycekmii enebilir yada isdediğin torrent dosyasını endirme yolu yöntemi var mı
muhbir50 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 18:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
bsod1
Member
Bilgisayarım

bsod1 Avatar

Katılım tarihi: 10.06.08
Nereden: Sakarya
Ynt: torrent dosyalar yavaş iniyor

unutma sende bi leech oluyosun orda, onları nasıl engelleyebilirsin ki başkasının bağlantısını mı keseceksin?

uzun süredir torrent kullanıyorum, oyun indirmeyi denedim çok yüksek seed sayıları ile bile çok yavaş indirmeme rağmen nasıl oluyorsa 4-5 seed'li albümleri çok hızlı bir şekilde indirebiliyorum, film falan denemedim..

bende oyunda rapidshare, albüm de limewire kullanıyorum albüm konusunda çok başarılı tüm repler torrent'e..
bsod1 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 19:03 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Hangi torrent trackerını kullanıyorsunuz. Kayıt gerektirmeyen torrent trackerları yavaş olur ve stabil olmayabilir. En yüksek verimi kayıt gereken trackerlarda alabilirsiniz.
Eski 20-06-08, 19:12 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
bsod1
Member
Bilgisayarım

bsod1 Avatar

kayıt gerektren tracker hiç görmedim hocam örnek verebilirmisin
Eski 20-06-08, 19:16 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
GaNDHi
Moderator
Bilgisayarım

GaNDHi Avatar

Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

torrentleech
torrentbytes
sceneaccess
filelist
nordic-t
GaNDHi çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 20-06-08, 20:23 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

rapidshare de nasıl oyun indiriyorsunuz hiç anlamıyorum
aradığım oyunu buluyorum dvd 1 60 part dvd 2 40 part her bir 100 mb 30 part indirene kadar anam ağlar bunlar 50 part 70 part dan bahseder en güsel yaa torrent yada tek link ama işde yeni oyunların tek linkini koymazlar
Eski 20-06-08, 21:11 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
bsod1
Member
Bilgisayarım

bsod1 Avatar

hocam şöyle indiriyorum rapidshare manager diye bi program var yüklüyoruz onu kullanıcı adı ve şifremizi girdikten sonra 70 partın linklerini yapıştırıyoruz ona o 5er 5er(veya 1er 1er nasıl istersek) indiriyor, olmadı aynısını flashget de yapabiliyor.
Eski 21-06-08, 09:14 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

yaa rar dosyaların dan bir tanesi bozuk cık sa yaa acılmasa okadar emeğe yazık olmaycak mı bana oldu bir kere aradığımoyun 9.6gb ama oyununun 28 linkli sini buldum her biri 100 mb endirdim hepsini hiç biri çalışması format damaged archives error hatalar cıkdı
Eski 21-06-08, 09:51 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
bsod1
Member
Bilgisayarım

bsod1 Avatar

hocam 5-6 tane hepsi 5gb ı geçen oyun indirdim, bi sorunla karşılaşmadım henüz, rapidshare manager a linkleri yapıştırdığında o zaten test ediyor kırık link varsa bildiriyor, hasarlı dosyaya da rastlamadım

şöyle bi drum var firefox kullanıyosan(yeni sürümü bilmiyorum) yükleme bitmeden bitmiş gibi yüzde yüz yapıyor sonra dosyaya bi giriyosun hatalı falan, belki öyle olmuştur sana?
Eski 21-06-08, 18:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

yook ondan değil di bence indirdiğim dosyaların her biri 100 mb 9.6 gb oyun 28 link ee sığmaz ondan olabilir öyle düşündüm

yaa bu rapid olmuyor sen anlatdın yaa rapidshare manager programı nı rapidshare manager programını buldum account acdım linkleri yapıştırdım tekrar tek rar uğraşdım error çıkdı universel share downloader programı endirdim uğraşdım olmadı bir program daha indirdim adını unutdum uğraşdım gene olmadı ip gizleme programı indirdim ip gizlenince surf yapmaz yavaşlar firefox aa proxy yaması kurdum güncel proxy adreslerni girdim proxyleri girince sayfalar acılmaz proxy arama programı indirdim oradaki proxyleri denedim sayfalar açılmaz free downloader manager programı endirdim linki yapıştırdım olmadı bir bir tane buldum rapid down oda 4 den fazla indirmez
Eski 21-06-08, 20:48 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
bsod1
Member
Bilgisayarım

bsod1 Avatar

neden bahsettiğini anlamadım ama sanırım indirdiğin dosya bozuk yapacak bişey yok upload edene söylemek lazım ^^
Eski 21-06-08, 23:49 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
muhbir50
Rookie Member

ben rapidshare de sınırsız download tıı söylerim

sen anlatdın yaa rapidshare manager programında linkleri yapıştırıyorsun ben rapidshare manager programını kurdum account acdım linkleri yapıştırdım tekrar tek rar uğraşdım error cıkar us downloader- universal share downloader - grabber - firefox sa proxy yaması kurdum güncel proxy sitelerden adresleri kullandım olmadı sayfalar yavaş acılır ip gizleme programı kurdum ip gizlenin ce sayfalar acılmaz surf yapmaz bir tek rapiddown programı oda ayn anda 4 program endirir rapid de sınırsız download olmuyor imkanı yok olmaz

Bookmarks
Konu araçları

torrent dosyalar yavaş iniyor ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Torrent açıkken net'im yavaş diyenlere -> cfosspeed CyberKnight Genel(internet) 21 01-10-07 23:38
yavaş yavaş doğrulanmaya başlayan bir iddia canary999 İşlemciler 9 29-06-06 11:05
pci-e destekli çipsetler yavaş yavaş geliyo. iunalmis Ekran Kartları 1 17-09-04 11:19
Kapasitem Yavaş Yavaş Gitti sayborg2 Genel 0 01-09-04 00:16

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:38.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999