niye dns kasıyosunuz arkadaslar , torrentturk artık net oldu.(bkz. TORRENTTURK.NET :: Torrentturk'e Hoşgeldiniz!)
Bu sayfada İnternet kategorisindeki Genel(internet) forumunda Torrentturk'e girebilen varmı ? başlıklı konu tartışılıyor; niye dns kasıyosunuz arkadaslar , torrentturk artık net oldu. (bkz. TORRENTTURK.NET :: Torrentturk'e Hoşgeldiniz! )...
niye dns kasıyosunuz arkadaslar , torrentturk artık net oldu.(bkz. TORRENTTURK.NET :: Torrentturk'e Hoşgeldiniz!)
Sadece torrentTürk için değilki tüm siteler için ayrıca dns isimlerini çözmede sorunlar yaratıyor telekom
Oku! Kelamla öğreten, insana bilmediğini bildiren Rabbin, en büyük kerem sahibidir.
şuanda sanırım trgamer'de de sorun var.bende açılmıyor. merlininkazani'na girebiliyorum fakat trgamer cıxx.
torrenturk'un geçenlerde açılamamasının sebebi, server'ı değiştirdiler domain ile birlikte. taşınırken haliyle problemler ayyuka çıktı fakat şu sıralar gayet güzel![]()
ben demin 4.2.2.1 dns leriyle falan da giremedim?
ben de mi açmıyo site yoksa sorun mu var :S
hem up/down da yapamıypm![]()
an itibariyle bende de açmıyor![]()
akşam üzeri bende giremiyordum , demekki sorun bende değilmiş.bu aralar sık sık oluyor bu torrentturk'e.tam oturtamadılar sanırım mahkeme kararından sonra.
konuyu hortlatmak istemezdim ama, aynı sorun tekrar mı görülmeye başladı? şu an hem site açılmıyor, hem de geceyarısı yarıda bıraktığım torrent inmeye devam etmiyor - ilginç olarak sadece upload var şu an...
SAMSUNG R560AS02TR
ben de açılıyor ve de gönderiyorama indirmeyi bilemicem
indirmeye torrent kalmad biz de ratio kasıyoz 1.2ye geri dönmüşüm yine
![]()